Skocz do zawartości

Paul Sargent Shoes (dawniej Alfred Sargent)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak obiecałem kilka zdjęć Moore'ów:

O modelu napisano już wiele. Mój egzemplarz bez wad, rozmiar 7,5uk. Są to pierwsze ASy więc strzelałem po przestudiowaniu wątku ASa na styleforum i pomocy AFPOS, które oferuje również buty Carlosa Santosa, a które to noszę namiętnie.

In plus również mile zaskoczenie bo wbrew polityce sklepu dorzucili prezent do butów z wyprzedaży - zestaw spa saphira ☺️

CA9F12AF-0001-4FFF-B4C7-A5BFC6883C5D.jpeg

7B7D171D-E3E8-4120-85EA-FE3DF95B897B.jpeg

75D05419-E6C3-4FDF-B75D-BDA81096B65D.jpeg

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Dzisiaj dotarły Hoxton 8F, nie wiem czy to coś pomoże - wkładka ma dł. 28,5 , szer. na moją stopę 10,4 cm na styk, z podbiciem i wkładaniem nie ma problemu, są dość obszerne.

Porównania nie mam, bo to pierwsze GYW, do country akurat :)

• Like 1
Opublikowano

@secondhand_man , tak czy inaczej warto chyba spróbować, bo buty pierwszorzędne. Ja kierowałem się tabelą i przy 44,5 wybrałem 10, zaś w Hiro i Rui mam 10,5. Natomiast ta 10ka jest dosyć mocno dopasowana i jeszcze się waham czy zostawiać. Z drugiej strony kiedyś zamawiałem 2 inne modele na kopycie 87 i w 10 nie mogłem w ogóle wejść, a 10,5 czułem, że są za duże. Reasumując moim zdaniem jest to zawsze trochę loteria i trzeba przymierzyć.

20170916_073506.jpg

20170916_073615.jpg

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
8 godzin temu, iskander napisał:

Panowie, jeśli trzewiki Yanko na kopycie 960 noszę w rozmiarze 8,5 UK to w jaki rozmiar AS Cambridge powinienem celować? Taki sam?

Na podstawie moich nieudanych doświadczeń i zwrotów, powiedziałbym, że taki sam rozmiar. Natomiast moim zdaniem kopyta 87 i 960 różnią się co oczywiste i w przypadku moich stóp ten sam rozmiar odczuwam w AS jako trochę za duży dla mnie. Natomiast mniejsze AS są zdecydowanie za małe. Czyli jeśli miałbym nosić to w tym samym rozmiarze co Yanko.

• 3 tygodnie później...