McQueen Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Klasycznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 II° Classificato Assoluto:Equipaggio n° 25: I Polacchi Ireneusz Korzeniwskie Dominika Korzeniewska su Jaguar E Type del 1968 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 I° Classificato assoluto:Equipaggio n° 5: Gli Svizzeri Jörg Riboni e Richard Hausheer su Aston Martin 15/98 Roadster del 1937Ph. Roberto Deias 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 III° Classificato Assoluto:Equipaggio n° 9: Gli Svizzeri Beat Lötscher e Stefan Schärlisu Jaguar XK 140 del 1955Ph. Roberto Deias 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Vince il Concorso Facebook“Vota la Regina della Summer Marathon 2016”aggiundicandosi la Gran Coppa MA-FRA,l’Equipaggio n° 26, dalla Sicilia Antonino Franco e Giuseppe Condorelli su Triumph TR5 PI del 1968.Ph. Roberto Deias 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 26 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2016 Gdyby tylko E-Type nie miał dachu... byłbym zakochany po uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2016 Gdyby tylko E-Type nie miał dachu... byłbym zakochany po uszy Noo, bo taki E-type z dachem to całkiem brzydki samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2016 Brak dachu to jak pieprzyk u Cindy Crawford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 6 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Prace przy DB2 aby wyglądał tak jak na pierwszym zdjęciu trwają. Aston Martin DB2 z 1954 roku 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 1 minutę temu, Styleman napisał: Prace przy DB2 aby wyglądał tak jak na ostatnim zdjęciu trwają. Znaczy, co? Plan jest taki, żeby dobrego Astona przerobić na blachę na konserwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Piękny samochód się szykuje. Gratuluję pomysłu, zazdroszczę możliwości i nie mogę doczekać się efektu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredro Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Naprawdę wszyscy tu mają zamiłowanie do starych, klasycznych aut ? Nikt nie marzy o którymś z nowych Ferrari czy Lamborghini utrzymanych w modernistycznym klimacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Ja marzę. Ale to jest temat o klasycznych autach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Napisano 23 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2016 1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Mój: RR p38 Holland&Holland 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Trochę wysiłku kosztowało mnie doprowadzenie do stanu używalności To nie jest fota mojego egzemplarza, ale model, wersja i kolor się zgadzają. Musiałem mu (między innymi) zbudować od nowa silnik i wymienić część skóry w środku. Ale teraz jest szalenie przyjemny, nie wstyd pojechać ani do lasu, ani do teatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Jescze pare zdjec z Summer Marathon 2016 Foto Marcin Gierat 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gntlmanpl Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 Ford Mustang Shelby GT500 Eleanor 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Eleanor jest w typie każdego faceta. Jeśli już jesteśmy przy Mustangach, to niech będzie Shorty z 1964 r. Prototyp z dosyć ciekawą historią. http://www.auctionsamerica.com/events/feature-lots.cfm?SaleCode=FL15&ID=r0067 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Wykopałem zdjęcie sprzed 5 lat. Wrocław zjazd klasyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Dnia 16.11.2016 o 20:51, pi_senny napisał: Wykopałem zdjęcie sprzed 5 lat. Wrocław zjazd klasyków. Ładny. Co ciekawe, najeździłem się takim (jako pasażer). Mój dziadek był dyrektorem banku i miał taką Wołgę jako służbowy wóz. Budzi wspomnienia dzieciństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 @clovis czy po dziadku- dyrektorze (skoro już go w drugim wątku wspominasz ) nie zostały czasem jakieś szpargały dot. pieniędzy papierowych ? Wzory, akcepty, okólniki itp? Kolekcjonuję namiętnie od kilkunastu lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 19 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2016 Niestety, rzecz miała miejsce ponad 20 lat temu i nic mi nie wiadomo, żeby coś podobnego pozostało. Większość papierów rozeszła się w rodzinie o jedno pokolenie wyżej i nawet nie bardzo wiem, gdzie teraz można by czegoś szukać. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 21 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2016 Przepraszam za off-top, ale "dobra zmiana" właśnie zabija rynek klasyków w Polsce. Poniżej stawki akcyzy, które mają obowiązywać od 2017 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 Oczywiście infografika pod publikę, dochodzi jeszcze współczynnik deprecjacji. Trochę to zmienia, ale w dalszym ciagu przyszłość nie bedzie kolorowa, strach sie bać. Warto poczytać http://dailydriver.pl/nowosci/zmiany-w-prawie-nowosci/nowa-akcyza-2017-od-samochodow-mamy-wzor-do-jej-liczenia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi