Krzysiek_W Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 300m to klasyka, przepiękny model, obecnie do kupienia w cenie kilku par butów. 3.5 benzyna, 250 koni, wygodny jak kanapa, żwawy jak rs. 20 lat temu moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 za mną chodzi to: takim wozem zjeździłem z rodzicami w latach 80' całą Jugosławię i północ Włoch. Ewentualnie w czerni: No przecież Superchargery się chowają A gdy budzi się we mnie Król Cyganów i Lokalny Zbój, to wsiadłbym do tego: Kurcze, miałem takiego bolida, ale w czerwieni (odziedziczony po ojcu), rocznik 1984. Żaden późniejszy tak nie cieszył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Jeśli chodzi o Chryslera 300, to znacznie bardziej do mnie przemawia jego poprzednik, czyli 300M. Sylwetka dużo bardziej dynamiczna, bardzo dobrze trzyma się drogi(bo miałem okazję jechać) i wykończenie głownie ze skóry, a plastiku tam mało. Trzyma się drogi jak każdy amerykański samochód. Auto do jazdy na wprost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Mój fryzjer jeździł kiedyś takim i miałem wątpliwą przyjemność nim jechać. Ostatnia rzecz, którą mogę o nim powiedzieć to że się trzymał drogi. Choć gorszy był układ kierowniczy, który chyba nie był w ogóle przymocowany do kół w tym aucie. Słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dario_92 Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Trzyma się drogi jak każdy amerykański samochód. Auto do jazdy na wprost Jest szeroki i ma dobry rozstaw osi. Ja się nie zawiodłem, a miałem okazję "przetestować" go w sytuacji podbramkowej. Ale macie prawo do swoich opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 1. Saab 900 turbo 2. 1970 nissan skyline gtr 3. Skoda S110R 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Nie wiem czy już było i jaki to model Ferrari, ale bardzo mi się podoba. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Aż strach pomyśleć, co się działo z kolumną kierownicy przy czołówce w takim aucie. Ale linię ma piękną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Kolego waski... ach, piękny. You made my day. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal610 Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 To to jest samochód. Po prostu piękny.. Wiecie już jaki to model Ferrari ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 To to jest samochód. Po prostu piękny.. Wiecie już jaki to model Ferrari ? Ferrari 250 Europa Coupe by Vignale http://rmsothebys.com/ny15/new-york---driven-by-disruption/lots/1953-ferrari-250-europa-coupe-by-vignale/1078221 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 2 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Maserati A6 Dla osób hiszpańskojęzycznych krótki wpis na blogu Salvadora Godoya http://www.sinabrochar.com/maserati-a6-cuando-lo-clasico-se-hace-eterno/ 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Piękny. Po prostu piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanctim Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Mnie urzekło takie Ferrari . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 7 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2016 Fiat 500L klasyka gatunku dla wysokich gentlemanów Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koriolan Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Minerwa z karoserią "bespoke" z zakładu Brzeskiauto TA w Poznaniu. Pierwsza nagroda za elegancję na Powszechnej Wystawie Krajowej w 1929 r. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koriolan Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Już na serio to dla mnie Porsche 928 jest przepiękne. Kiedyś byłem bliski kupna takiego ale ostatecznie zrezygnowałem ze względu na automatyczną skrzynie biegów w egzemplarzu, który oglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Scarface Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 1930 Cadillac Sixteen v16 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razorapid Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Ja bym nie pogardził, przejażdżkami tym kultowym samochodem, z ciekawą legendą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 14 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2016 Gaz 21 jako coupe z v12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 14 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2016 No, nie wiem. Ile już z oryginału zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Maserati 300S z 1957 Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Mecedes Benz 170 W15 sport roadster 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 Mecedes Benz 170 W15 sport roadster Serio byś tym jeździł? Wg mnie to samochód dla zamożnego, starszego, eleganckiego pana na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi