Johnny Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Może i nie marzenie acz jak bym miał to bym się cieszył, nawet bardzo Ferrari Testarossa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 ...a zastanawiałem się, czy sobie wycieczki nie zrobić. Ale poza Astonem to jakoś wielkiego zainteresowania pozostali wystawcy nie budzili. Troche racji w tym jest...rozczarował mnie brak stoiska ferrari, lamborghini i innych supersportowych brandów NatomIast wystawcy Astona mieli odwiedzających w tak "głębokim poważaniu", iż przestałem żałować, że mnie na niego nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Czułbym się spełniony i chyba wystarczyłoby to za wszelkie motoryzacyjne zachcianki. Jeszcze nawet nie youngtimer, ale z całą pewnością przejdzie do historii. Ferrari F355 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Coś bardziej klasycznego, co raz na jakiś czas rozbudza marzenia... Jaguar XK150 Roadster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 I jeszcze środek, choć może niekoniecznie w tym kolorze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Mówią, że tylko odważny mężczyzna może chodzić w różowej koszuli. Myślę, że dotyczy to też tego samochodu i jego wnętrza. Jest kozackie i jeździłbym nim! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Wnętrze na pewno fajne i charakterystyczne. Ale ja jakoś wolałbym trochę mocniejszy i ciemniejszy kolor. Jakieś głębokie bordo. Połączenie czarnego z brązem lub czerwonym. Coś w tym stylu. Czuję, że ten kolor mógłby mnie zmęczyć i się znudzić. ... ale gdy/jeśli kiedyś będę mógł sobie na niego pozwolić, wybrzydzać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Jak widać na pierwszym zdjęciu wnętrze jest w kolorze czerwonym,drugie zdjęcie to przekłamany kolor.Chyba ze słonce Kalifornii tak mocno wypaliło skore. Widziałem bardzo podobny model właśnie w takim zestawie kolorystycznym ,wygląda super. Tylko cena jest porażająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 @Styleman Fakt, niestety ciężko to nazwać okazyjnym zakupem. No, ale od czego są marzenia? Teraz tylko zakasać rękawy i może się uda. Z drugiej strony, zawsze jest tańszy niż E-Type z Twojego wpisu na blogu ze spodniami od Zaremby Przy okazji, fantastyczne są te spodnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 16 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2015 Chyba jedyne klasyczne auto FSO, które ma coś wspólnego z bycia ładnym, to klasyczna Warszawa. Jak wygląda jej nowa wersja? Nie jest źle czyli tył Bok też niczego sobie: I nagle czar pryska - "Zabij mnie, proszę!" (Zdjęcia pochodzą z http://www4.rp.pl/artykul/1201437-Nadjezdza-nowa-warszawa.html) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Mi się cała ta koncepcja nie podoba, ani tył, ani bok. A na widok jej przodu mam ochotę wyciągnąć i odpalić w jej stronę RPG-7... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Niestety, to jest totalna porażka, a wręcz wstyd... Przywodzi mi to na myśl zlot miłośników tuningowanych Passatów Inicjatywa miała duży potencjał - ale twórcy zamiast zaprojektować stonowany samochód aspirujący do klasy średniej stworzyli tandetny concept car. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LONG STORY SHORT Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Po Holdenie Efijy Nowa Warszawa nie robi wrażenia ... A oto pierwowzór: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Z tym, że ten holden to chyba wyłącznie concept w komputerze grafika, a nasza Warszawa jakby po druku w 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LONG STORY SHORT Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Z tym, że ten holden to chyba wyłącznie concept w komputerze grafika, a nasza Warszawa jakby po druku w 3D Holden jest jak najbardziej prawdziwy, ale prawda - to tylko concept. Sęk w tym, że powstał na podwoziu współczesnej Corvetty - zbudowanie takiego Holdena na bazie C6 to tylko i wyłącznie kwestia pieniędzy Więcej na temat Holdena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Bergamo, wychodzi człowiek z Academia Carrara, z oczami pełnymi malarstwa a tu na ulicy takie przyjemności 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Pięknie. Aczkolwiek to wymaga już zasmakowania w tych latach. Dla mnie jeszcze nie. Niemniej... fascynujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 17 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2015 Chcąc odgrzebać trochę wątek, pozycja która zawsze zajmowała zaszczytne miejsce w garażu marzeń. Porsche 911 pierwszej generacji. Ten tył jest po prostu obłędny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 17 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2015 Środek już niestety nie należy do najpiękniejszych, ale duszę ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 17 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2015 No to moje marzenie, BMW 3.0 csl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 17 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2015 Chcąc uporządkować trochę wątek, podoba Ci się Porsche 911 pierwszej generacji czy to, które pokazałeś nam na fotografiach czyli z początku lat 70? Historia 911-tki pierwszej serii jest dość złożona. Model ten był tak naprawdę produkowany od 1964 do 1989 roku. Poniekąd obaj koledzy macie rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 17 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2015 Piękne 911 (930) jest obecnie wystawione na sprzedaż http://moto.pl/Klasyczne/1,137197,18099123,Porsche_911_Turbo_Steve_a_McQueen_na_sprzedaz.html#MotoImg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 18 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2015 Chcąc uporządkować trochę wątek, podoba Ci się Porsche 911 pierwszej generacji czy to, które pokazałeś nam na fotografiach czyli z początku lat 70? Pierwszej generacji, czyli produkowane do 1974. To na zdjęciach pochodzi z 1969, a nie początku lat 70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi