Skocz do zawartości

Klasyczne auto moich marzen

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przód potem Buggati skopiowało do Veyrona. Wnętrze również wygląda jak z Veyrona. Nie pytajcie dlaczego. Ale patrzę na jedno i drugie i materiały, styl, wzornictwo, kształty, kolory... jedno mi się z drugim kojarzy

Opublikowano

za mną chodzi to:

warszawa-samochod-wynajem-125p-slub-wese

takim wozem zjeździłem z rodzicami w latach 80' całą Jugosławię i północ Włoch.

Ewentualnie w czerni:

uoxpehnl6gpfanglnb.jpg

No przecież Superchargery się chowają:)

A gdy budzi się we mnie Król Cyganów i Lokalny Zbój, to wsiadłbym do tego:

40040d1332264449-2010-chrysler-300c-srt-

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Ale 300c to Ty szanuj ;)

No ależ!

Zastanawiam się nad zmianą wozu i touring w dieslu albo hemi 5,7 w rozsądnym stanie jest moim celem:)

A co, jesteś użytkownikiem szczęśliwym?

Opublikowano

Co ciągnie ludzi do tego by płacić za plastikowe coś o wewnętrznej urodzie Poloneza pieniądze jak za porządny europejski samochód, z prawdziwego drewna i skóry? Ani to ładne, ani porządne, a do tego pewnie jeździ jak amerykańskie... bliźniak Lancii jeszcze jakoś wygląda, ale ten pierwszy to jakaś zgroza...

Opublikowano

Co ciągnie ludzi do tego by płacić za plastikowe coś o wewnętrznej urodzie Poloneza pieniądze jak za porządny europejski samochód, z prawdziwego drewna i skóry? 

o jakim samochodzie z drewna i skóry piszesz?

masz na myśli drewnianego (amerykanskiego, nie europejskiego) Splintera? 

splinter_01.jpg

Opublikowano

No ależ!

Zastanawiam się nad zmianą wozu i touring w dieslu albo hemi 5,7 w rozsądnym stanie jest moim celem:)

A co, jesteś użytkownikiem szczęśliwym?

Nie, ale zawsze mi się bardzo podobała jego kanciasta stylistyka. I jest to chyba jedyny samochód który w wersji kombi dalej wygląda spojnie z wersją sedan

Opublikowano

Jeśli chodzi o Chryslera 300, to znacznie bardziej do mnie przemawia jego poprzednik, czyli 300M.
Sylwetka dużo bardziej dynamiczna, bardzo dobrze trzyma się drogi(bo miałem okazję jechać) i wykończenie głownie ze skóry, a plastiku tam mało. ;)