eye_lip Napisano 16 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Czekolada: Ha ha, Capo, ale jesteś przewidywalny, wiedziałem, że wybierzesz brązowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Groszki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Capo, fajny (smaczny) czekoladowy kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 19 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2013 Filip mnie ubiegł o kilka dni . Jeszcze nie testowałem, bo jestem na zwolnieniu lekarskim. Bardzo spodobał mi się sposób pakowania. Bartek świetna robota! Szacun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 19 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 20 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Wow! Przesuper kolor. Skąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 20 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Wczoraj przyleciało wraz z kumplem z Miami W takich warunkach to można kupować z TheTieBar Jedwab Jedwab Jedwab (ale ten jest z Clapham z Gilt) Bawełna Bawełna Biała to bawełna, pomarańczowa to jedwab. Miansai Dartmoor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 20 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Wow! Przesuper kolor. Skąd? Dzięki, duża zasługa światła. Pediwear. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 21 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2013 Critter pants z kolekcji Rugby Ralpha Laurena. Kupione w TK Maxx w Blue City. Cena PLN 129. Został jeszcze rozmiar 36. Zdjęcie poglądowe z googla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 21 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2013 fajne. az jutro sie przejade zobaczyc. były jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 21 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2013 Została jedna para w rozmiarze 36. Nie do końca to widać na zdjęciu, ale to są szorty, tak w ramach pełnego sprostowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 27 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2013 super pulowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 27 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2013 http://pl.wikipedia.org/wiki/Dwight_Eisenhower nie znałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 27 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2013 Mam taki sam pulowerek. Do zobaczenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 28 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2013 Pomyśl co będzie jak na spotkaniu forumowym spotkają się szczęśliwi nabywcy burgundowej grenadyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2013 Dzisiejsza wizyta w tkmaxx miała plan: zakup loafersów na lato, a ponieważ nie było, wyszedłem z tym o to to na otarcie łez (włoskie Boemos ). Na razie nie ściągam metki bo nie z czasem przekonuję się że chyba je oddam... na plus super mięciutka skóra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGs Napisano 28 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2013 Kyle, jak oceniasz krawat? Na zdjeciu wyglada rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2013 Kyle, jak oceniasz krawat? Na zdjeciu wyglada rewelacyjnie Takoż oceniam. Przede wszystkim ma pożądaną przeze mnie miękkość, której nie ma produkt lokalnej konkurencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Moja pierwsza krata księcia Walii 48% len, 52% tussah silk - nie mam pojęcia co to za rodzaj jedwabiu, ale mam nadzieję, że dobry Oprócz barków i rękawów jest bez podszewki Teraz się zastanawiam z jakimi koszulami i krawatami ją łączyć. Jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2013 @ Pepenixod niebieskości po błękity ( koszule), oczywiście biel, krawaty uzależnij od koloru pozostałej garderoby:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Vislav pisał o jedwabiu tussah: http://vslvstyle.blogspot.com/2010/08/dziki-jedwab-tussah-silk.html?m=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Swietna marynarka. Co do krawatow - proste rozwazania dadza bardzo dobry efekt, np. gladki granat lub bordo, braz, antracyt. Sprawdza sie tez wzory o malej skali lub widoczne z bliska (jodelka, male kwiatki, groszki, itp). Krawat w duecie z ta marynarka musi sie pogodzic z drugoplanowa rola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_ Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Moja pierwsza krata księcia Walii 48% len, 52% tussah silk - nie mam pojęcia co to za rodzaj jedwabiu, ale mam nadzieję, że dobry Ciekawy nabytek, gdzie kupione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Ciekawy nabytek, gdzie kupione? Massimo Dutti w prezencie na zaległe urodziny z 12 kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi