Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

Dałem się skusić na promocję 5 par za 50 zł w Calzedonii :) Kolory są świetne, szczególnie czerwone i niebieskie.

Dołączona grafika

By lucru at 2012-04-12

I jeszcze wcześniejszy nabytek, bawełniany kaszkiet z H&M. Wydaje się dość przewiewny, myślę, że na lato będzie jak znalazł, szczególnie, że cena była przystępna.

Dołączona grafika

By lucru at 2012-04-12

Dołączona grafika

By lucru at 2012-04-12

Pozdrawiam

Lucru

Mam identyczny, bardzo sobie chwalę. Jest zdecydowanie klasyczny w odróżnieniu od większości kaszkietów z Zara i H&M. Gratuluję. :)

Mam identyczny, bardzo sobie chwalę. Jest zdecydowanie klasyczny w odróżnieniu od większości kaszkietów z Zara i H&M. Gratuluję. :)

Dziękuję :)

Jeśli chodzi o skarpety, to rzeczywiście trzeba co jakiś czas szukać ustronnego miejsca, by je dyskretnie podciągnąć ;). Pranie niestety nic nie daje, nie zauważyłem, by stały się ciaśniejsze. To chyba jednak przypadłość większości skarpet, na oficjalne okazje najlepiej założyć podkolanówki.

Pozdrawiam

Lucru

przypadkowy wypad do tkmaxx skutkował jedną parą butów i dwoma marynarkami :) (kiedyś je pokażę w cmdns)

http://img28.imageshack.us/img28/5876/dsc03821ok.jpg

Tak przypadkowo kupiłeś buty i dwie marynarki? I zapewne wszystko doskonale wpasowuje się w Twoją strategię budowania garderoby, lucky you :)

tak wyszło :) plan był taki żeby kupić zamszaki i torebkę dla żonki, ale koniec końców przeszedłem obok lnianych marynarek i pech chciał że były dwie idealne na mnie na wyprzedaży ;)

i wylądowały, tak to to wygląda

post-2254-13658921814158_thumb.jpg

jak za tą cenę to nie jest źle, ale ogólnie to szału nie ma, jakoś mnie nie przekonały - chyba zamówię monki od Laszlo ;)

sorki za datę :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.