mr.vintage Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Też kupiłem niedawno 5 par, jednak jestem zadowolony tylko z kolorów. Skład tych skarpet to 100% bawełna, jak dla mnie są za luźne. Ciekawy jestem jak będą wyglądały po praniu. Mają też kolekcję z dodatkiem elastanu. Kolory podobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Dałem się skusić na promocję 5 par za 50 zł w Calzedonii Kolory są świetne, szczególnie czerwone i niebieskie. By lucru at 2012-04-12 I jeszcze wcześniejszy nabytek, bawełniany kaszkiet z H&M. Wydaje się dość przewiewny, myślę, że na lato będzie jak znalazł, szczególnie, że cena była przystępna. By lucru at 2012-04-12 By lucru at 2012-04-12 Pozdrawiam Lucru Mam identyczny, bardzo sobie chwalę. Jest zdecydowanie klasyczny w odróżnieniu od większości kaszkietów z Zara i H&M. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucru Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Mam identyczny, bardzo sobie chwalę. Jest zdecydowanie klasyczny w odróżnieniu od większości kaszkietów z Zara i H&M. Gratuluję. Dziękuję Jeśli chodzi o skarpety, to rzeczywiście trzeba co jakiś czas szukać ustronnego miejsca, by je dyskretnie podciągnąć . Pranie niestety nic nie daje, nie zauważyłem, by stały się ciaśniejsze. To chyba jednak przypadłość większości skarpet, na oficjalne okazje najlepiej założyć podkolanówki. Pozdrawiam Lucru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Albo kupić suspendery vel podwiązki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Podkolanówki też lubią spadać, jeżeli nie mają "niezdrowego" ściągacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 O pieron! Prime takie ładne robi? Jaki to model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 widzę duże nasilenie zakupowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Fajne te Bergamo, niestety w moim rozmiarze i takim fajnym kolorze nie mają ale trzymam Garde . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 butki Piękne. Chcę takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2012 przypadkowy wypad do tkmaxx skutkował jedną parą butów i dwoma marynarkami (kiedyś je pokażę w cmdns) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 przypadkowy wypad do tkmaxx skutkował jedną parą butów i dwoma marynarkami (kiedyś je pokażę w cmdns) Tak przypadkowo kupiłeś buty i dwie marynarki? I zapewne wszystko doskonale wpasowuje się w Twoją strategię budowania garderoby, lucky you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 przypadkowy wypad do tkmaxx skutkował jedną parą butów i dwoma marynarkami (kiedyś je pokażę w cmdns) http://img28.imageshack.us/img28/5876/dsc03821ok.jpg Tak przypadkowo kupiłeś buty i dwie marynarki? I zapewne wszystko doskonale wpasowuje się w Twoją strategię budowania garderoby, lucky you tak wyszło plan był taki żeby kupić zamszaki i torebkę dla żonki, ale koniec końców przeszedłem obok lnianych marynarek i pech chciał że były dwie idealne na mnie na wyprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 maciato: bardzo przyjemne dla oka. Napisz o nich coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Świetne te Prime'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 maciato: bardzo przyjemne dla oka. Napisz o nich coś więcej To Prime Shoes mod. Garda. Kupione pod wpływem ostatnich nabytków na forum . Bardzo wygodne - polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Też miałem na nie chęć, niestety nie było mojego rozmiaru. Ale naprawdę prezentują się zacnie na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 16 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2012 Split toe penny loafers od Loake. (upolowane za 250 zł ) Rozmiarowo leżą idealnie, tylko masywność podeszwy dość mocno mnie zaskoczyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2012 jak oceniacie takie monki? włoszczyzna http://desmond.imageshack.us/Himg69/scaled.php?server=69&filename=21ce9ctrwb2k7e28kgrhqio.jpg&res=landing i wylądowały, tak to to wygląda jak za tą cenę to nie jest źle, ale ogólnie to szału nie ma, jakoś mnie nie przekonały - chyba zamówię monki od Laszlo sorki za datę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2012 Od Laszlo Vassa? Słyszałem od TJ-a, że są z bardzo twardej skóry i dość niewygodne - TJ ma klientów, którzy proszą go o rozbicie butów Vassa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Czarne zamszaki od Emling: Trochę to średnio nowy nabytek, bo lecą z powrotem do Paryża na wymianę rozmiaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 widzę że w budżetowych prawidłach ciekawe ile set ich kupiliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 23 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Najnowszy upolowany jedwabny knit w kolorze koło którego nie mogłem przejść obojętnie (bardzo delikatnie lawendowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supratex Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Zamszowe mokasyny Massimo Dutti z allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi