Krzysiek_W Napisano 5 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2012 sezon na krawaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 5 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2012 Bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 Odd w kratke z nakladanymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 Odd w kratke z nakladanymi.Podaj więcej konkretów (producent, miejsce zakupu, cena), bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 Podaj więcej konkretów (producent, miejsce zakupu, cena), bardzo mi się podoba.przyłączam się do pytania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 Pewnie pokaze ja niedlugo w CMDNS albo w bespoke. To moje drugie podejscie do kratki. W skrocie: 2 guziki, klapy 10 cm, jedno rozciecie i 3 nakladane kieszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 Czyli bespoke nie gotowiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 Podoba mi się! Bardzo fajna tkanina. Widzę, że kozerka też wysoko położona tak jak lubię, jestem ciekaw ogółu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 Witam , przedstawiam dwie nowe marynarki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 foto hackett Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 .. i ostatnie dwa zdjęcia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
603przemek Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 Marynarki bardzo ładne, ale wyglądają na zbyt duże. Rękawy do skrócenia na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 Tak , istotnie marynarki są o rozmiar za duże, ale nie mogłem sie oprzeć oczywiście rękawy będą skrócone a marynarka wytaliowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 fajne, skad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szu Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 Z pewnością skądś "wyłuskane" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 owszem "wyłuskane" second hand- Nowy targ:) stan idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 A jakie to rozmary? Może byś którąś sprzedał? Po co Ci tyle za dużych marynarek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 Piękne marynarki, ale ta szara (ramiona) chyba o wiele za duża? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Obie marynarki są rozmiaru 52,o rozmoar za duże:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Dzisiejszy nabytek z TK Maxx - Timberland, skóra perforowana, 185 zł: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Mi się osobiście wizualnie nie podobają, nie mój typ. Swoją drogą ciekawa faktura - z daleka wygląda raczej na typową materiałówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamola Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Z ciekawości: gdzie w Polsce są TK Maxx-y? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 http://www.tkmaxx.pl/o_nas/sklepy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Efekt nudnego weekendu nic ciekawego nie wyszło, ale frajda zrobić coś włanego jest jak najbardziej in plus. Nie wiem z kolei jak wykończyć dół. Teraz jest to tylko jedna warstwa materiału, dolny brzeg zupełnie nie obrobiony. Chciałem je zrobić na letnie nosidła, aktualnie są zupełnie bez podszewki. Acha, dwa z prawej czysta wełna, dalej to już wiadomo, sztruks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi