Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

allegro czy jakis salon optyczny te rb?

Jeżeli z allegro to nie byłyby RB :(

Salon optyczny + groupon.

A co do allegro - kupiłem raz z kolegą dwie pary wayfarerów w okazyjnej cenie, chyba 180 zł za sztukę. Wykonane były solidnie, miały wszystkie oznaczenia itd., ale pomimo tego, że były to identyczne modele, różniły się odrobinę między sobą w takich kwestiach jak kąt przymocowania zauszników itd. Pomimo tego jednak na pierwszy rzut oka solidność wykonania była taka, jak wayfarery z salonu, czyli pancerna. Ja swoje odesłałem, natomiast kolega używa aż miło i nie odbija się na nich ząb czasu. Natomiast inny znajomy kupił takie same okulary za 100 zł, też z allegro, i są beznadziejnie wykonanymi podróbkami, bez metalowego rdzenia w zausznikach, lekkie, ogólnie lipa, ale ze wszystkimi oznaczeniami. Trzeba po prostu dobrze trafić.

Zakup z Allegro:

http://allegro.pl/polo-by-ralph-lauren- ... 86188.html

Będzie na wiosnę. Takiego koloru z marynarek jeszcze nie miałem.

Mega dobra! Przeprasowujesz na 2,5? :)

Rozmiar będzie Ci dobry? Cena rewelacyjna!

Tak, zrobię na 2,5.

Cena niestety była wyższa niż widoczna w aukcji - zakończona przez czasem z moją propozycją cenową.

Napisz coś więcej o tej dwurzędówce: u kogo szyjesz, z jakiego materiału, ile guzików itp.

Szyję tym razem u p. Kubczaka; 100% wełna o średniej gramaturze; krój dopasowany; guziki 6x2; spodnie z manszetami 4cm, dołem 17cm - szerokość nogawki. Garnitur ma być we włoskim stylu - pierwsza przymiarka w środę.

co to jest ten pasek na cholewce przy rancie (u mnie na monitorze łososiowego koloru)?

Jak ten pasek się nazywa pojęcia nie mam, ale moim zdaniem sprawia, że buty wyglądają na masywniejsze niż są w rzeczywistości, przez co fajnie wyglądają także do dżinsów/chinosów jak i do garnituru. Zamierzam nabyć/wymienić je na numer mniejsze bo są świetne.

Napisz coś więcej o tej dwurzędówce: u kogo szyjesz, z jakiego materiału, ile guzików itp.

Szyję tym razem u p. Kubczaka; 100% wełna o średniej gramaturze; krój dopasowany; guziki 6x2; spodnie z manszetami 4cm, dołem 17cm - szerokość nogawki. Garnitur ma być we włoskim stylu - pierwsza przymiarka w środę.

Spodnie z wysokim stanem czy na biodrach, jak zwykle pokazujesz w CMDNS?

Raczej warsztat...

Kaletnik to Pan Miecio o ile pamiętam. Warsztat znajduje się w Hali Targowej na piętrze, obok zakładu fryzjerskiego. Sugerując się stertami torebek leżących na półkach, chyba większość klienteli stanowić muszą kobiety. W taki też sposób ja dowiedziałem się o tym rzemieślniku - koleżanka coś u niego naprawiała.

Jęsli chodzi o paski to trzeba przyjść z własną klamerką. Kolory do wyboru są tylko dwa, tak więc trudno mówić o szaleństwie. Nie pytałem czy istnieje możliwość zrobienia paska z własnego materiału.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.