mr.vintage Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 5 i 6 świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Zakup z Allegro: http://allegro.pl/polo-by-ralph-lauren- ... 86188.html Będzie na wiosnę. Takiego koloru z marynarek jeszcze nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 allegro czy jakis salon optyczny te rb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Zakup z Allegro: http://allegro.pl/polo-by-ralph-lauren- ... 86188.html Będzie na wiosnę. Takiego koloru z marynarek jeszcze nie miałem. Mega dobra! Przeprasowujesz na 2,5? Rozmiar będzie Ci dobry? Cena rewelacyjna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Zakup z Allegro: http://allegro.pl/polo-by-ralph-lauren- ... 86188.html Będzie na wiosnę. Takiego koloru z marynarek jeszcze nie miałem. O ja Cię, czekam na wpis na blogu pozdrawiam Michu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 allegro czy jakis salon optyczny te rb?Jeżeli z allegro to nie byłyby RB Salon optyczny + groupon. A co do allegro - kupiłem raz z kolegą dwie pary wayfarerów w okazyjnej cenie, chyba 180 zł za sztukę. Wykonane były solidnie, miały wszystkie oznaczenia itd., ale pomimo tego, że były to identyczne modele, różniły się odrobinę między sobą w takich kwestiach jak kąt przymocowania zauszników itd. Pomimo tego jednak na pierwszy rzut oka solidność wykonania była taka, jak wayfarery z salonu, czyli pancerna. Ja swoje odesłałem, natomiast kolega używa aż miło i nie odbija się na nich ząb czasu. Natomiast inny znajomy kupił takie same okulary za 100 zł, też z allegro, i są beznadziejnie wykonanymi podróbkami, bez metalowego rdzenia w zausznikach, lekkie, ogólnie lipa, ale ze wszystkimi oznaczeniami. Trzeba po prostu dobrze trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 No tak, tak, wiem. Ale szkła można sprawdzić u optyka akurat, więc reszta jest problemem w razie czego. Ja w każdym razie postanowiłem po tamtej akcji, że kupuję okulary już tylko w salonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Salon optyczny + groupon.Chyba zacznę śledzić grupony (oferta dotyczyła zniżki na daną markę czy wskazany salon?) Trzeba po prostu dobrze trafić.Dobrze trafić to przydałoby się numerki dające 50 mln w nadchodzącym losowaniu lotto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Konkretny salon, 89 zł za bon o wartości 300 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Dzisiejszy nabytek. Będzie połączony z szytym właśnie ciemnoszarym garniturem dwurzędowym, białą koszulą. Muszę znaleźć jeszcze odpowiednią poszet(k)ę i kwiatek do butonierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Napisz coś więcej o tej dwurzędówce: u kogo szyjesz, z jakiego materiału, ile guzików itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Zakup z Allegro: http://allegro.pl/polo-by-ralph-lauren- ... 86188.html Będzie na wiosnę. Takiego koloru z marynarek jeszcze nie miałem. Mega dobra! Przeprasowujesz na 2,5? Rozmiar będzie Ci dobry? Cena rewelacyjna! Tak, zrobię na 2,5. Cena niestety była wyższa niż widoczna w aukcji - zakończona przez czasem z moją propozycją cenową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Napisz coś więcej o tej dwurzędówce: u kogo szyjesz, z jakiego materiału, ile guzików itp.Szyję tym razem u p. Kubczaka; 100% wełna o średniej gramaturze; krój dopasowany; guziki 6x2; spodnie z manszetami 4cm, dołem 17cm - szerokość nogawki. Garnitur ma być we włoskim stylu - pierwsza przymiarka w środę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Edit: Zmiany, zmiany, zmiany ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 co to jest ten pasek na cholewce przy rancie (u mnie na monitorze łososiowego koloru)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Wygląda na lamówkę, a raczej lamówę Mam podobną w Paraboot przy szyciu norweskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 co to jest ten pasek na cholewce przy rancie (u mnie na monitorze łososiowego koloru)?Jak ten pasek się nazywa pojęcia nie mam, ale moim zdaniem sprawia, że buty wyglądają na masywniejsze niż są w rzeczywistości, przez co fajnie wyglądają także do dżinsów/chinosów jak i do garnituru. Zamierzam nabyć/wymienić je na numer mniejsze bo są świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Napisz coś więcej o tej dwurzędówce: u kogo szyjesz, z jakiego materiału, ile guzików itp.Szyję tym razem u p. Kubczaka; 100% wełna o średniej gramaturze; krój dopasowany; guziki 6x2; spodnie z manszetami 4cm, dołem 17cm - szerokość nogawki. Garnitur ma być we włoskim stylu - pierwsza przymiarka w środę. Spodnie z wysokim stanem czy na biodrach, jak zwykle pokazujesz w CMDNS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Preferuję spodnie z niskim stanem, ale co do szytego garnituru - o stanie spodni zdecyduję jutro po przymiarce (krawiec najpierw szyje marynarkę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2011 Taki oto budżetowy pasek. Wczoraj odebrany od kaletnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2011 Czy można wiedzieć jakiej grubości jest skóra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2011 Grubość skóry - 3 mm Szerokość paska zależy od klamry - w tym przypadku jest to 35 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 Można wiedzieć gdzie ten kaletnik ma pracownię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 Raczej warsztat... Kaletnik to Pan Miecio o ile pamiętam. Warsztat znajduje się w Hali Targowej na piętrze, obok zakładu fryzjerskiego. Sugerując się stertami torebek leżących na półkach, chyba większość klienteli stanowić muszą kobiety. W taki też sposób ja dowiedziałem się o tym rzemieślniku - koleżanka coś u niego naprawiała. Jęsli chodzi o paski to trzeba przyjść z własną klamerką. Kolory do wyboru są tylko dwa, tak więc trudno mówić o szaleństwie. Nie pytałem czy istnieje możliwość zrobienia paska z własnego materiału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi