andershep Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 ladny LV keepall 45 w calosci z 'epileather' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 A czy ktoś ma jakieś doświadczenia z marką Cholewiński? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 http://www.ettinger.co.uk/collections/p ... rnight-bag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 A tak zupelnie z innej strony, to piekna klasyczna meska torbe widzialem u Foster & Son, ale jak sie zapytalem o cene to musialem przystopowac. Ale byla po prostu genialna, a jakosc skory to na moje nie wprawne oko najwyzsza polka. pls jakieś zdjęcie wrzuć z netu jeżeli jest osiągalne. Tak jak pisałem zrobiłem zdjęcie, akurat się tak zdażyło, że był słoneczny dzień w Londynie, więc odbicie z szyby jest dosyć wyraźne. Tak czy inaczej, coś widać. Byłem też obejrzeć torby LV i muszę powiedzieć, że jakość wykonania mnie powaliła. Epi leather bym nie kupił wyraźnie wygląda na mocno przetworzoną i jest dosyć błyszcząca, ale wszystkie inne skóry po prostu przepiękne. Nie dziwię się, że canvas ludzie mogą mylić ze skórą, bo jest dosyć sztywny i delikatnie błyszczący. Zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Wszystkie torby mają bawełniną podszewkę, więc jeśli widzieliście w necie coś bez podszewki, to duża szansa, że to była podróbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 @ el-biczel dzięki za info a poniżej Parabellum Medicine Man (tekst w języku obcym usunięty Moderator) 2600 USD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 trochę OT bo to teczka .. Gucci model: 298177 AUK1B 8494 rączka z rogu, wymiary 17.7"W x 12.2"H x 6.3"D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 "Guczi" 2450 dolarów amerykańskich skóra ręcznie patynowana - bardzo ciekawy model, w sumie zrobienie perforacji nie jest technologią rakietową, a tak rzadko spotykane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 @ el-biczel dzięki za info a poniżej Parabellum Medicine Man (tekst w języku obcym usunięty Moderator) 2600 USD ... Zostałem fanem! Co ciekawe nowoczesna technologia została użyta do produkcji tej torby. Kewlarowe wzmocnienia wnętrzna i ceramiczne elementy wykończenia. Ciekawe, ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 ciekawe, z chęcią bym obejrzał. a ja dzisiaj byłem w Guccim i bardzo fajną torbę oglądałem, z tym, że nie mogę jej w necie namierzyć - tylko podróbki w cenie <10% oryginału (oryginał 9k+ pln !! ). Ze skóry zewnątrz i wewnątrz. Ciekawe ile takich toreb w Warszawie sprzedali ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 ciekawe, z chęcią bym obejrzał. a ja dzisiaj byłem w Guccim i bardzo fajną torbę oglądałem, z tym, że nie mogę jej w necie namierzyć - tylko podróbki w cenie <10% oryginału (oryginał 9k+ pln !! ). Ze skóry zewnątrz i wewnątrz. Ciekawe ile takich toreb w Warszawie sprzedali ...? No ilość podróbek trochę przeraża, ale jak obejrzałem oryginały z bliska to jestem prawie przekonany, że podróbkę bym był w stanie odróżnić, gdybym mógł ją wziąć do ręki i trochę pooglądać. Trzeba było zapytać. Ale jak byłem w Vitkacu to mnie to przeraziło, że tam w ogóle nie było klientów. W Londynie we wszystkich tego typu sklepach zawsze jest spory ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 fakt, że w Vitkacu taki jest mikroskopijny ruch, więcej personelu niż klientów. W bardzo słabym momencie wystartowali.. koniec OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 15 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2012 mto od logana zane'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 andershep - dzięki za namiar na markę, inny ciekawy ich model widzę - Oak A dzisiaj wyszperałem to: Bosca Triple Compartment (ok. 2000 pln) Bosca%20Triple%20Compartment%20Leather%20Briefcase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 ciekawe, z chęcią bym obejrzał. a ja dzisiaj byłem w Guccim i bardzo fajną torbę oglądałem, z tym, że nie mogę jej w necie namierzyć - tylko podróbki w cenie <10% oryginału (oryginał 9k+ pln !! ). Ze skóry zewnątrz i wewnątrz. Ciekawe ile takich toreb w Warszawie sprzedali ...? Pewnie sporo, Gucci dużo sprzedaje w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 ciekawe, z chęcią bym obejrzał. a ja dzisiaj byłem w Guccim i bardzo fajną torbę oglądałem, z tym, że nie mogę jej w necie namierzyć - tylko podróbki w cenie <10% oryginału (oryginał 9k+ pln !! ). Ze skóry zewnątrz i wewnątrz. Ciekawe ile takich toreb w Warszawie sprzedali ...? Pewnie sporo, Gucci dużo sprzedaje w Warszawie. może damskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 3 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2012 torba E. Zegna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 holdall z aligatora, burberry życzy sobie za nią 199 995 pln. prawdziwa okazja, bo w anglii ta sama torba kosztuje 24 000 funtów (123 600 pln) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 jeśli Was nie stać - nie martwcie się, bo jest też coś dla biedaków - ze strusia 19 995 pln. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 No to rzeczywiście opcja dla najuboższych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 ewentualnie pospolity holdall 4995 pln, ale sami przyznacie, że wstyd się z takim pokazać na mieście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Pochowajcie mnie w takiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maladjusted Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Im taniej, tym ładniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Ponieważ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maladjusted Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Ponieważ?Czyste wrażenia estetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Wrażenia estetyczne wynikają z konstrukcji, czy tego, jak wygląda skóra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi