zadzior13 Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 Ja właśnie tak zrobiłem - zamieniłem 4 hipotetyczne ebayowe łupy na pierwszy obuwniczy bespoke z polskiej wysokiej półki. Buty będą dokładnie takie jak chcę (nawet bloczkowe prawidła i pasek z tej samej skóry), każdy szczegół będzie dopasowany do mojego widzimisię, a najważniejsze - buty będą idealnie pasować na moje stopy i będą jedyne w swoim rodzaju! Dziś odbyło się półtoragodzinne zdejmowanie miary przeplatane dyskusją o sfazowanych glankach, lamówkach, klamerkach, krzywiznach, wysokości obcasa, szwie zapiętkowym oraz sposobie łączenia cholewki z podeszwą :D :D Mogę to czytać w nieskończoność! Z jakiej skóry mają być te cudeńka? Dla mnie brzmi to jak pobyt w SPA hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 Ha, nawet się nie spodziewałem, że to będzie taka radocha Skóra cielęca licowa, szaleć będziemy przy szczegółach. Na razie nic nie jest w 100% pewne, nawet w kwestii koloru skóry rozpatrujemy kilka wariantów, więc nie będę zapeszał, ale mogę powiedzieć, że obstalunek będzie lekkim, letnim rozwiązaniem, czyli nie należy się spodziewać czarnych wiedenek (do których osobiście nic nie mam ). Zdam obszerną relację, jak już będą gotowe. Za tydzień wybieramy skórę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 21 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 czekamy na info zgaduję, że Kielman? pozdrawiam, D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 czekamy na info zgaduję, że Kielman? pozdrawiam, D Brak rewolucyjnej czujności, obstawiam Kamińskiego i zniżkę przez wnuczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 21 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 info o pasku skierowało mnie na trop Kielmana, nie wiedziałem ze Kamiński oferuje też paski .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 info o pasku skierowało mnie na trop Kielmana, nie wiedziałem ze Kamiński oferuje też paski .. Ja tylko obstawiałem, moge mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 Kto przyjmuje zakłady? I ja stawiam na Kielmana - prośba o obszerną fotorelację W mistrzowski sposób zainteresowałeś widza trailerem - czekamy na pierwszy odcinek oraz informację na temat pełnej obsady pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 A ja idę spać i śnić o tych niebieskich powyżej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 Obstawiam Kamińskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 Zróbmy tak - jak będą gotowe i zanim zamieszczę obszerną fotorelację, zamieszczę zdjęcie poglądowe i wtedy będziecie zgadywać, kto je zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Zróbmy tak - jak będą gotowe i zanim zamieszczę obszerną fotorelację, zamieszczę zdjęcie poglądowe i wtedy będziecie zgadywać, kto je zrobił Proponuję założyć nowy wątek: Ktokolwiek wie, ktokolwiek zna:) (coś ala: jaka to melodia heh) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 JL alligator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 Corthay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2012 ildiko z Węgier - nie wiem jak to jest, że nie odkryliśmy na forum tej marki. Firma/ marka bardzo młoda jak na branżę .. http://www.ildikogal.com/ildiko-gal The first collection of handmade dress shoes, all constructed by third generation Hungarian shoemakers, debuts in America in 2010. Uwaga: skanują stopy aligator wyprawiany na nubuk (1750 usd). Ładna kolorystyka. shagreen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 3 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2012 u Kielmana w galerii te z płaszczki są znacznie ciekawsze i raczej przystępniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 3 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2012 uwierz mi, że u Pana K masz płaszczkę i Loake z Mokotowskiej Galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2012 to może coś do serwisowania tych unikatów ... Turms Red Wooden Complete Case Shoe Care Kit - 450 usd (trochę za dużo jak na samo lakierowane drewno i parę zawiasów + szczotki / pasty ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 4 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2012 jodhpury od D.W.Frommera. ohydny struś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2012 ohydny design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 4 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2012 ohydny design bo to wersja 'westernowa' z Oregonu. prawdziwy jodhpur jest 'easternowy' jak te Edwardy poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 4 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2012 ohydny design bo to wersja 'westernowa' z Oregonu. prawdziwy jodhpur jest 'easternowy' jak te Edwardy poniżej ładny dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Rzadko się wypowiadam w tym temacie, ale te monki mi się bardzo podobają. W tym zestawieniu szczególnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Ja tam wciąż czekam, aż David wypuści te matthewsy w granatowym zamszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 lotniki:Riccardo Bestetti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Na drugim zdjęciu jest chyba widoczny szew zapiętkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi