saphir.pl Napisano 25 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2013 @kreatywny - dzięki za podsumowanie Wszystkim dziękuję za udział. Zastanawiam się co zrobić z tym remisem Faktycznie trudno się było tego spodziewać, ale widać świąteczny czas sprzyja mało prawdopodobnym sytuacjom Proponuję zainteresowanym (1-2 miejsce) 3 rozwiązania: Robimy dogrywkę poprzez głosowanie w ankiecie i tą drogą wyłaniamy 1 i 2 miejsce Na drodze losowania wyłaniamy 1 i 2 miejsce Łączymy pulę z 1 i 2 miejsca, dzielimy na pół - każdy dostaje bon na 900 PLN Otwarty jestem na inne propozycje. Zainteresowanych proszę o info tu lub na priv. adam100 - 3. miejsce i prawidła Black Label TYTUS - 4. miejsce i ufundowaliśmy dodatkową nagrodę specjalną - prawidła Black Label Nagrodę wśród głosujących rozlosuję w późniejszym terminie, bo już mnie pielęgniarka do łóżka goni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 25 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2013 Jeśli chodzi o mnie jestem za 3 opcją Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i dziękuję za organizację świetnego konkursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2013 @kreatywny - dzięki za podsumowanie Wszystkim dziękuję za udział. Zastanawiam się co zrobić z tym remisem Faktycznie trudno się było tego spodziewać, ale widać świąteczny czas sprzyja mało prawdopodobnym sytuacjom Proponuję zainteresowanym (1-2 miejsce) 3 rozwiązania: Robimy dogrywkę poprzez głosowanie w ankiecie i tą drogą wyłaniamy 1 i 2 miejsce Na drodze losowania wyłaniamy 1 i 2 miejsce Łączymy pulę z 1 i 2 miejsca, dzielimy na pół - każdy dostaje bon na 900 PLN Otwarty jestem na inne propozycje. Zainteresowanych proszę o info tu lub na priv. adam100 - 3. miejsce i prawidła Black Label TYTUS - 4. miejsce i ufundowaliśmy dodatkową nagrodę specjalną - prawidła Black Label Nagrodę wśród głosujących rozlosuję w późniejszym terminie, bo już mnie pielęgniarka do łóżka goni pozdrawiam Uważam że wersja nr 3 będzie sprawiedliwa, ponieważ: - każdy z wygranych chętnie dołoży trochę do super Yanków - jak pogodzić nagrodę nr 2, jeśli "przegrany" w dogrywce ma ją dostać? Tak w ogóle, to gratuluję zwycięzcom wygranej, wszystkim za chęć zadbania o swoje buty - dzięki Danielowi zrobiła się ogólnopolskie ruszenie "zadbajmy o swoje buty". Ze swojej strony również dziękuję Danielowi za organizację konkursu i aż takie nagrody, nie spodziewałem się, że nagrody będą aż tak na bogato i życzę Ci duuuużo zdrowia! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2013 Dzięki Krzysztof. Mam już głosy wszystkich zainteresowanych. Przesądzone. Podsunmowuję: 1-2. Miejsce - arsen i kreatywny (kolejność przypadkowa, bo obaj zwyciężyli) *2 Bony zakupowe, każdy o wartości 900 PLN do patine.pl (polecą na priv) 3. Miejsce - adam100 *Prośba o rozmiar prawideł i adres do wysyłki wraz z nr telefonu dla kuriera na priv 4. Miejsce TYTUS *Nagroda specjalna (prośba o rozmiar prawideł i adres do wysyłki wraz z nr telefonu dla kuriera na priv) Do rozlosowania został jeszcze bon 40 PLN dla głosujących ... tu proszę o chwilę cierpliwości. Gratulacje, podziękowania, pozdrowienia, fanfary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 25 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2013 Jeszcze raz dziękuję za możliwość wzięcia udziału w konkursie. Nagrody naprawdę zacne. Pozdrawiam Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam100 Napisano 25 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2013 Dziękuję bardzo Organizatorowi i wszystkim Głosującym. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 (edytowane) .mateusz adam100 alabuz arche Artur Z. baker Bartek Bartłomiej M. Breslauer Caporegime cergi Cet damiance Denior Dignito dorka86 emen eye_lip gawel goblinn Hagedorn Hargin kamil kamil.em Khornes Kobe Koval Krzysiek_W kubao Kubas Lashen leonid lolo lubo69 MacGinter Maniek_ michal. Michalina Panfil Misza NieMy pafcio0 Panovy paparazzo Papryk pawelradzio Pepenix PlainChandler pol606 qwertasdf Rafal__ Ravic robin roland sirscruffy Skalpel SzymonK tangoup tkowalcz T-Rex type Verbov Vintage4Ever Vit VonOrlock wally waski weber whale White Haven Wiktor wyvern xkoziol Czy kogoś brakuje na liście głosujących? Kogoś wykasować? Jakieś pomysły na oryginalne, sprawiedliwe losowanie zwycięzcy wśród głosujących? Edytowane 26 Grudzień 2013 przez saphir.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 Mnie proszę wykasować, jedna nagroda mi wystarczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 moje gratulacje - wszystkim zwycięzcom gratuluję. Konkurs bardzo ciekawy i motywujący do dbania o obuwie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 ...zgadzam się z Vit'em w 100% i wierzę, iż prawidłowe dbanie o buty będzie owocowało w postaci ich użytkowania przez dłłługie lata. Serdeczne gratulacje dla zwycięzców! ...i podziękowania dla Saphir'a za zorganizowanie konkursu z tak bogatymi nagrodami ps. ...cieszę się że moje zdjęcia chociażby w małym stopniu przypadły do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 Proszę również i mnie wykasować z listy. Starczy mi jedna nagroda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 Mnie proszę wylosować to przyjadę do was osobiście po nagrodę w styczniu do Stargardu i przymierzę Yanki, gdyż się na nie strasznie napalam no i przy okazji zaopatrzę się w różnego rodzaju mydła do skóry, protektory, farbę do zamszu, renowatory i podobne (winter for shoes is coming ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 haha . załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 Jejku, dzięki odezwę się na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 haha . załatwione Jejku, dzięki odezwę się na priv. Ja wszystko widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 Jakieś pomysły na oryginalne, sprawiedliwe losowanie zwycięzcy wśród głosujących? 1. Wklej listę 72 osób do kolumny A w Excell od rekordu 1. 2. W dowolnej komórce kolumny B wklej: "=INDEKS($A$1:$A$72;los.zakr(1;72))" 3. Naciśnij ENTER i gotowe (ew. F9 aby wywołać funkcję) - wyrzuci Ci losową osobę z listy forumowiczów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 Inna możliwość: http://www.losowe.pl/liczba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 Proponuję się oprzeć na wynikach Polaków w T4S. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 T4S podoba mi się najbardziej, bo losować to sobie mogę 100 razy, aż padnie nick, który mi przypadł do gustu i nic Wam o tym nie powiem W niedzielę w niemieckim Oberstdorfie rozpocznie się rywalizacja w 62. Turnieju Czterech Skoczni. Poprzedni wygrał Austriak Gregor Schlierenzauer, najlepszy z Polaków Kamil Stoch był czwarty. http://www.polskieradio.pl/43/265/Artykul/1010742,Turniej-Czterech-Skoczni-Stoch-jednym-z-kandydatow-do-zwyciestwa-%5BZAPOWIEDZ%5D Nagrodę zgarnie zatem osoba "wyliczona" od 1 do 72 za pomocą liczby będącej jednocześnie najdłuższym skokiem Polaka w niedzielnym konkursie Przykład: Jak najdłuższy skok wśród Polaków odda Kamil Stoch o długości 72m (oby nie) to wygra xkoziol, a jak będą to 74m wygra adam100. Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 Danielu myślę że dużo bardziej losową będzie suma długości wszystkich skoków oddanych przez polaków, przy założeniu długości najdłuższego polskiego skoku na 90% będzie to coś w okolicy 115-135 metrów co wprawdzie dla mnie jest korzystne, ale dla osób z dolnej części tabeli oznacza brak szans. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 Dzięki. Słusznie. Nie pomyślałem o tym. Zróbmy zatem tak jak napisałeś. Suma wszystkich skoków Polaków w niedzielnym konkursie z obu serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 Gratuluję super wygranych. A skoro konkurs tak się fajnie przyczynia do dbania o buty, to mam pomysł na przyszły konkurs: relacja z renowacji, odnawiania zniszczonych butów. Oczywiście za pomocą środków z multirenowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 Gratuluję super wygranych. A skoro konkurs tak się fajnie przyczynia do dbania o buty, to mam pomysł na przyszły konkurs: relacja z renowacji, odnawiania zniszczonych butów. Oczywiście za pomocą środków z multirenowacja Fundujesz nagrody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi