pol606 Napisano 23 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2013 Drodzy Forumowicze, zapraszam na spotkanie forumowe, które odbędzie się 01.12.2013 w Salonie Śląskim. Stolik zarezerwowany jest od godziny 18:00. Proszę osoby zainteresowane o wpisywanie się w tym temacie, ułatwi to sprawę organizacyjną. Zachęcam też osoby, które nie brały udziału we Wrocławskich spotkaniach, koleżeńska atmosfera pomaga "przełamać pierwsze lody". Zdjęcie z zewnątrz. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 23 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2013 Jak się uda załatwić zastępstwo w pracy to postaram się pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 23 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2013 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Tak jak ustalaliśmy, powinienem się zjawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Francuz Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Również potwierdzam spotkanie Pozdrawiam, Francuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebo.PL Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 ...a mnie akurat wywiało na pole podbiegunowe Kiedy następny raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspirujący Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Miło by było w końcu faktycznie przełamać lody i zbliżyć się do społeczności, jak mniej więcej wyglądają takie klubowe spotkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Ja byłem raz i powiem, że nie ma się czego bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Miło by było w końcu faktycznie przełamać lody i zbliżyć się do społeczności, jak mniej więcej wyglądają takie klubowe spotkania? Klasyka, dopóki wszyscy się nie upiją, to tak: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 eye lip masz jeszcze rycinę jak wyglądą sytuacja "po spożyciu" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 27 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 eye lip Lepiej bym tego nie ujął. AspirującyZapraszam, nie ma się czego bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Jest szansa, że dotrę na spotkanie. Jednak będzie to zależało od oblężenia w pracy. Mam nadzieję, że do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LudwigVan Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Od jakiegoś czasu chciałem odwiedzić Wrocław. Myślę, że to jest dobra okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Od jakiegoś czasu chciałem odwiedzić Wrocław. Myślę, że to jest dobra okazja Zapraszamy. Miasto fajne a lud jeszcze fajniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 27 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Jest szansa, że dotrę na spotkanie. Jednak będzie to zależało od oblężenia w pracy. Mam nadzieję, że do zobaczenia. Będziemy w Salonie do 21:00, także zapraszamy do tej godziny serdecznie. Od jakiegoś czasu chciałem odwiedzić Wrocław. Myślę, że to jest dobra okazja Na pewno dobra Jeśli potrzebujesz odebrania z dowolnego punktu, odstawienia do dowolnego punktu, noclegu albo czegokolwiek związanego z przyjazdem, daj proszę znać na PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LudwigVan Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Zapraszamy. Miasto fajne a lud jeszcze fajniejszy. O tym nie trzeba mnie przekonywać. Przez jakiś czas miałem przyjemność mieszkać tam przy ulicy Szewskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 1 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2013 Panowie, widzimy się wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Przybyłem, zobaczyłem... i wrócę. To moja pierwsza integracja z ludźmi z BwB. Szedłem z pewną tremą, tym bardziej, że prosto z pracy (tak w niedzielę takie szczęście ). Wiedziałem, że mój ubiór nie był na najwyższym poziomie, a tak się chciałem pokazać mając w pamięci iż najważniejsze jest pierwsze wrażenie. Jednak wszystko było bardzo OK, normalni fajni goście,przyjęli mnie jak starego znajomego, zero dystansu, nieufności. Byli tak mili, że zapłacili za mnie rachunek , dzięki Paweł. Na przyszłość, szczerze polecam spotkania integracyjne, bo można dowiedzieć się ciekawych rzeczy. Jakich? Przyjdziecie to się dowiecie. Warto. Panowie kiedy powtórka ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 To może następnym razem i ja się pojawię. pozdrowienia z Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Wiedziałem, że mój ubiór nie był na najwyższym poziomie, a tak się chciałem pokazać mając w pamięci iż najważniejsze jest pierwsze wrażenie. Nigdy bym nie pomyślał, że strój na takim spotkaniu jest najważniejszy; ani też, że można tak pomyśleć. Nawet bym nie pomyślał, że teraz mogę się mylić. Mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Z wpisu Kolegi Lolo nie wynika, że strój jest najważniejszy... Jeśli dobrze zrozumiałem, to ubiór jest jednym z ważnych elementów, które pomagają zrobić dobre pierwsze wrażenie. A można je zrobić tylko raz. Zgadzam się z tym. Byl edit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Nigdy bym nie pomyślał, że strój na takim spotkaniu jest najważniejszy; ani też, że można tak pomyśleć. Nawet bym nie pomyślał, że teraz mogę się mylić. Mogę? Możesz się mylić, nawet Ty. Idąc na spotkanie z ludźmi, których pasją jest ubiór, można założyć z B. dużym prawdopodobieństwem, iż będą ubrani... dobrze. Idąc na spotkanie z nowymi ludźmi, że takiego ujmę, chcemy, świadomie lub nie wypaść dobrze i zostać zaakceptowani, wywrzeć dobre wrażenie. Na dobre pierwsze wrażenie ma sie szansę raz, tylko raz. Niektórzy to rozumieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 niech południe rośnie w siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Ja tylko dodam, że nam też było miło, a powtórka z pewnością nastąpi w dogodnym terminie. Co do "ubioru" to zapewniam, że nie jesteśmy sartorialnymi talibami. Apelowałbym co najwyżej by, przez wzgląd na wiek i płeć gospodarza Salonu, powstrzymać się od nazbyt śmiałych kreacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Idąc na spotkanie z nowymi ludźmi, że takiego ujmę, chcemy, świadomie lub nie wypaść dobrze i zostać zaakceptowani, wywrzeć dobre wrażenie. Na dobre pierwsze wrażenie ma sie szansę raz, tylko raz. Niektórzy to rozumieją. Bardzo dobrze to rozumiem. Dlatego pewnie osobiście bym się martwił: czy będzie o czym gadać? bo może to nudziarze, że tylko o ciuchach? albo o piłce? a może bez poczucia humoru ludzie (mnie to np. zawsze najbardziej boli -- osobiście wyznaję stereotyp, że jak się nie ma poczucia humoru, to i pewnie oleju w głowie)? Nigdy bym nie myślał "czy się aby niezbyt dobrze ubrałem?" (aka "Wiedziałem, że mój ubiór nie był na najwyższym poziomie, a tak się chciałem pokazać (...)"), nawet gdybym myślał, że idę się spotkać z ludźmi, dla których "pasją jest ubiór". Dla mnie EOT, bo dyskusja robi się nieco zbyt zniuansowana, a to jeden z elementów, który też mógłbym wspomnieć w pierwszym akapicie niniejszej wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi