saphir.pl Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 Konkurs do zrobienia od zaraz Są chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 ...przepis na lustro w technologii NWA*: 3. szczotka nr 1, następnie szczotka nr 2 Jakie to szczotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Jakie to szczotki ? koń, koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Konkurs do zrobienia od zaraz Są chętni? Dajesz Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Jak zadeklaruje się minimum 10 chętnych to odpalimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 przepraszam, że jako jeden z pierwszych, ale się zgłaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Oczywiście i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Również podejmę wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 I ja podniosę rękawice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 koń, koza Borsuk na pędzlu może się nadać? Na ostatnie wyszczotkowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 włos na pędzlu jest zdecydowanie dłuższy niż na szczotce i to podstawowa różnica dyskwalifikująca pędzel jako taki. A tak poza tym to borsuka - pod względem miękkości włosa - umieściłbym pomiędzy kozą a koniem. Ostatecznie szczotki z koziego włosa jak na razie nic nie jest w stanie pobić, imo.. i jest x razy tańsza od borsuczej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Rzeczowy i wyczerpujący opis - dziękuję. Nareszcie pojąłem kolejność: koza-borsuk-koń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Co prawda nie jestem na bieżąco w temacie, ale lustrzany połysk i idealną gładkość zawsze osiągałem dzięki ściereczce mikrofibrowej na wykończenie, po użyciu borsuka. Ale skoro mowa o końskiej grzywie, przewraca się gdzieś wśród reliktów po dziadku, które niedawno odkryłem, więc wkomponuję ją w sztukę polerską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Podsumujmy ... Chętni do udziału w konkursie fotograficznym/filmowym - Mirror Shine & Saphir damiance arsen Denior MCsel kreatywny Krzysiek_W ... ... ... ... Jak znajdzie się jeszcze 4 odpalamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Dobrze, niech będzie:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam100 Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Również się zgłaszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Dziesiąty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 ahhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 OKey, Dziękuję za deklaracje ... jeszcze dziś postaram się wyczarować jakąś pulę i odpalić konkursowy wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Gotów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Konkurs odpalony: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/2265-konkurs-mirror-shine-saphir/ Zapraszam do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 A taki patent. Proste, ale jakoś nigdy na to nie wpadłem przy polerce: Byle coś podłożyć, bo można sobie spodnie zaprawić W ogóle wpis godny uwagi: http://www.hangerproject.com/shoe-care-guide/how-to-shine-new-shoes Może przyda się pod KONKURS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Długi pasek miękkiej flaneli... to właśnie mój sposób:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi