saphir.pl Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Konkurs do zrobienia od zaraz Są chętni? Cytuj
maciato Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 ...przepis na lustro w technologii NWA*: 3. szczotka nr 1, następnie szczotka nr 2 Jakie to szczotki ? Cytuj
damiance Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jakie to szczotki ? koń, koza Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Konkurs do zrobienia od zaraz Są chętni? Dajesz Daniel Cytuj
saphir.pl Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jak zadeklaruje się minimum 10 chętnych to odpalimy Cytuj
damiance Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 przepraszam, że jako jeden z pierwszych, ale się zgłaszam Cytuj
xyz Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 koń, koza Borsuk na pędzlu może się nadać? Na ostatnie wyszczotkowanie? Cytuj
damiance Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 włos na pędzlu jest zdecydowanie dłuższy niż na szczotce i to podstawowa różnica dyskwalifikująca pędzel jako taki. A tak poza tym to borsuka - pod względem miękkości włosa - umieściłbym pomiędzy kozą a koniem. Ostatecznie szczotki z koziego włosa jak na razie nic nie jest w stanie pobić, imo.. i jest x razy tańsza od borsuczej. 1 Cytuj
xyz Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 Rzeczowy i wyczerpujący opis - dziękuję. Nareszcie pojąłem kolejność: koza-borsuk-koń. 1 Cytuj
Kamil_D Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Co prawda nie jestem na bieżąco w temacie, ale lustrzany połysk i idealną gładkość zawsze osiągałem dzięki ściereczce mikrofibrowej na wykończenie, po użyciu borsuka. Ale skoro mowa o końskiej grzywie, przewraca się gdzieś wśród reliktów po dziadku, które niedawno odkryłem, więc wkomponuję ją w sztukę polerską. Cytuj
saphir.pl Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Podsumujmy ... Chętni do udziału w konkursie fotograficznym/filmowym - Mirror Shine & Saphir damiance arsen Denior MCsel kreatywny Krzysiek_W ... ... ... ... Jak znajdzie się jeszcze 4 odpalamy. 1 Cytuj
constantin Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dobrze, niech będzie:)! Cytuj
saphir.pl Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 OKey, Dziękuję za deklaracje ... jeszcze dziś postaram się wyczarować jakąś pulę i odpalić konkursowy wątek Cytuj
saphir.pl Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Konkurs odpalony: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/2265-konkurs-mirror-shine-saphir/ Zapraszam do zabawy Cytuj
saphir.pl Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 A taki patent. Proste, ale jakoś nigdy na to nie wpadłem przy polerce: Byle coś podłożyć, bo można sobie spodnie zaprawić W ogóle wpis godny uwagi: http://www.hangerproject.com/shoe-care-guide/how-to-shine-new-shoes Może przyda się pod KONKURS Cytuj
constantin Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 Długi pasek miękkiej flaneli... to właśnie mój sposób:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi