Siata Napisano 30 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2014 Cześć, czytam Forum od dłuższego czasu i postanowiłem w końcu "wyjść z szafy" Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 30 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2014 Witam, Dzięki za inspirację i, z opóźnieniem za które przepraszam, chciałbym się przywitać z uczestnikami forum. Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo_belmondoo Napisano 30 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2014 Witam wszystkich użytkowników forum. Po kilku miesiącach intensywnej lektury jak również podpatrywania stylizacji użytkowników postanowiłem się ujawnić i dołączyć do aktywnej części społeczności niniejszego forum. Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek94 Napisano 30 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2014 Witam, Chciałbym wszystkim podziękować za inspirację. Od niedawna zainteresowałem się swoim wyglądem, mam za sobą parę lektur.Codziennie przeglądam blogi(wszystkich tu obecnych, za co dziękuję!) i forum. Mam nadzieję, że za jakiś czas pokażę efekty swojej pracy na samym sobą. Pozdrawiam.Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 30 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2014 Witamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 30 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2014 Cześć chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 31 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2014 Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelK Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2014 Witam, mam na imię Paweł, mieszkam w Toruniu, forum obserwuję od dłuższego czasu i w miarę możliwości (wolnego czasu) postaram się aktywnie uczestniczyć w "życiu" tego forum. Dziękuję za wiele ciekawych wpisów, zarówno tych na forum jak i na blogach autorskich... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Free Napisano 16 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2014 Witam serdecznie, Od kilkunastu miesięcy czytam forum i nadszedł czas aby stać się zarejestrowanym uczestnikiem. Miło mi będzie gościć wśród Was. Pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 16 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2014 Witamy serdecznie i zapraszamy do udziału w prowadzonych dyskusjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRAVAE LOEVAE Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2014 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów a w szczególności członków i sympatyków Stowarzyszenia BwB. Pozdrawiam // Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel1988 Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Hmmm, jestem tu juz troche, ale nawet sie nie przywitalem. Witam goraco, mam nadzieje na znalezienie odpowiedzi jak i gdzie mam sie ubrac na wlasny slub majac 195 cm wzrostu. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Żukowski Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Witajcie, cześć i czołem jestem już dość długo obecny na forum jednak zbyt wiele się nie udzielałem. Głównie z powodu pracy. Jestem krawcem a to oznacza, że więcej czasu spędzam z nożycami w ręku niż przed komputerem. Ale myślę, że mogę odłożyć czasem pracę na bok i poklikać w dobrej sprawie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Miło Pana widzieć Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave the blade barber Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Witam wszystkich! Jestem mężem,ojcem a przez większość czasu mam przyjemność uprawiać fryzjerstwo męskie, głównie w wydaniu klasycznym. Mam szczęście wykonywać to zajęcie w ojczyźnie gentelmenów,gdzie w ciągu pięciu lat wystlizowałem tysiące fryzur i zarostów. Bardzo podoba mi się forum i z przyjemnością uczę się powoli od dużo bardziej doświadczonych graczy, a od siebie z przyjemnością dodam odpowiedzi na tematy związane z męską głową-zapraszam do dyskusji ,postaram się rzetelnie uzupełnić waszą wiedzę o tak ważnym elemencie jak włosy,często niestety pominiętym przez znakomicie wystylizowanych panów. Nie reprezentuje żadnej firmy ani innych nastawionych na finansowo wymierne korzyści osób,jedynie moją własną osobę i moją pasje.Dodam,że jestem jednym z pięciu fryzjerów męskich w mojej rodzinie,której fryzjerskie korzenie sięgają początku lat 60--tych a z naszej "stajni" wyszło kilkuset doskonałych fryzjerów. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolti Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 Witam Od pewnego czasu czytam forum na bieżąco, dlatego postanowiłem się przedstawić. Mam nadzieję, że znajdę tutaj wskazówki, które pomogą mi ubrać się "optymalnie" dobrze. Zamierzam również przedstawiać swoje opinie po zakupie polecanych produktów. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 22 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2014 Cześć Wolti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyygy1 Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Witam, Czytałem, przeglądałem i chętnię się do Was dołączę no w końcu mamy te same zainteresowania:-) Pozdrawiam. Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaem85 Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Witam na tym niezwykle przydatnym forum, Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert.Debski Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Dzień dobry, Po kilkunastu miesiącach przeglądania forum postanowiłem wreszcie się zarejestrować i zacząć udzielać w dyskusjach tu prowadzonych. Pozdrawiam, Robert Dębski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 20 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2014 Witam wszystkich serdecznie ! Tu się na pewno zdziwicie. Mam 12 lat. Uwielbiam nosić garnitury na co dzień. Jestem również czytelnikiem bloga czasgentelmanow.pl Pozdrawiam Jakub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 20 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2014 Cytując jednego z moich ulubionych dziennikarzy komediowo-satyrycznych, Johna Olivera: "It's unbelievable. As in, I literally do not believe it". Tym niemniej, na wypadek gdybym się mylił i nieprawdopodobne okazało się prawdą, witam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Goldblum Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 Dobry wieczór, postanowiłam dołączyć do tego niezwykle interesującego zgromadzenia, liczę na ciepłe przyjęcie i mam nadzieję że moja płeć nie będzie przeszkodą w wymianie myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 Dobry wieczór ... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abigor Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2014 Witam Serdecznie Wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi