abc Napisano 6 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2013 Witam wszystkich na forum Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 6 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2013 witajcie Koledzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lapeno Napisano 14 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2013 Serwus wszystkim. Dobrą pracę wykonał kolega Mr Vintage, który miał niezły (IMHO) artykuł na lokalnej stronie gazety.pl - stąd Was znalazłem i poszła rejestracja. Pozdrawiam z Piernikowa + Krzyżakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 14 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2013 Serdecznie Cię witamy! Wskazówka na przyszłość - kolega Mr. Vintage jest łysy, a kolega udzielający wywiadu ma włosy (i nie jest to tupecik!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor Napisano 14 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2013 Witam Was. Bardzo ciekawe forum - już dowiedziałem się sporo ciekawego, a jeszcze sporo lektury mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2013 Miło Cię poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 17 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 Widzę, że w zwyczaju jest przywitać się ze wszystkimi więc i ja to uczynię: witajcie Z przyjemnością od jakiegoś czasu czytam forum i liczę na to iż zagoszczę tu na stałe jako aktywny użytkownik. Pozdrawiam wszystkich, Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 17 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 Witaj kolego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Dzień dobry koledzy, Miło mi czytać Wasze wiadomości i dyskusje. Marti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Dzień dobry, witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hannal Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 Przyłożyłam w innym wątku, nie przedstawiając się - Hanna jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vintage4Ever Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Witajcie, dzisiaj założyłem w tym serwisie, jednak znam tą stronę już od jakiegoś miesiąca, mój dobry przyjaciel i kuzyn zarazem polecił mi tą stronę i od razu mi się spodobała. Jestem Dawid, mam 17 lat, więc będę chyba jednym z młodszych członków forum. No ale nie znaczy to, że poziom wypowiedzi na forum od razu spadnie. W życiu staram się wypowiadać tylko na kwestiach na których się znam, modą męską interesuję się na poważnie od całkiem niedawna, chociaż garniturów już w życiu już kilka miałem. Bardzo podoba mi się społeczność na tym forum i będę starał wnieść w nie coś dobrego, a także samemu skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Serwus koleżanki i koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yglo Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Witam wszystkich elegantów i elegantki. I tych większych i tych mniejszych. Dołączam do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekStark Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejNick Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 Witam Panów, Panów, Panów i Panie. Z ogromną przyjemnością zostaję jednym z uczestników tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 Witajcie Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hans Napisano 10 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2013 Witam bardzo serdecznie, cieszę się że po długiej tułaczce trafiłem wkońcu w tak zacne towarzystwo. Mam nadzieję ze czas spędzony wspólnie na forum będzie miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 10 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2013 Halo Hans! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek_krp Napisano 11 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2013 Witajcie, jestem Tomek, mam 25 lat i dopiero zaczynam przygodę w świecie dorosłej męskiej elegancji. W pewnym momencie dotarło do mnie, że same koszule, swetry i jeans'y w szafie przestają mi wystarczać i zacząłem chcieć czegoś więcej. Zwróciłem się z pomocą do wujka Google, który i tym razem mnie nie zawiódł.Buszując po internecie w poszukiwaniu modowych inspiracji miałem przyjemność trafić na forum But w Butonierce. Przeglądam forum od miesiąca, póki co po cichu, nie zwracając na siebie uwagi. Przez ten czas sporo się dowiedziałem, a moje pojęcie o modzie zaczyna się powoli kształtować. Staram się czerpać z forum jak najwięcej, mam nadzieję, że poszerzając moją wiedzę, wkrótce sam będę w stanie wypowiadać się z sensem na poruszane na forum tematy, a może nawet uda mi się komuś pomóc lub doradzić w oparciu o własne doświadczenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2013 Witaj, miło, że trafiłeś na nasze forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm89 Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Witam serdecznie na forum trafiłem dzięki lekturze blogu Mr. Vintage i jest mi niezmiernie miło dołączyć do tak wspaniałej społeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modini Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Witam! W pierwszym poście chciałbym się przywitać i pogratulować świetnego forum. Jeszcze parę lat temu nie było prawie żadnych stron o modzie męskiej, a teraz mamy dostęp do tak bogatego źródła informacji i to jeszcze z możliwością dyskusji. Z modą męska mniej lub bardziej klasyczną jestem związany już od ładnych paru lat, w tym również zawodowo. Interesuję się również winiarstwem, winoroślarstwem i miodosytnictwem. Jakby co mogę służyć pomocą w tych dziedzinach Pozdrawiam i do zobaczenia na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.L.Messi Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Dzień Dobry. Na forum trafiłem jakiś czas temu, ale dopiero dzisiaj zdecydowałem się zalogować : ) Duzo mozna się tutaj ciekawego nauczyć o męskiej elegancji, takze ostatni czasy do porannej kawy świetna lektura. Az wstyd czlowiekowi jak przypomni sobie wczesniejszy swój ,,poprawny'' ubiór. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonf Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Serwus! Forum czytam już od jakiegoś czasu, czerpię różne mądrości, inspiracje i staram się wcielać w życie. Teraz pora się uaktywnić bardziej czynnie, choć jak na razie pewnie głównie pytając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi