HubertJ Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Witam wszystkich! Jestem Hubert i mam 20 lat i do tej pory nie interesowałem się klasyczną męską elegancji ani modą. Trafiłem na to forum szukając informacji na temat smokingów. Szkoda, że nie zainteresowałem się tym tematem wcześniej, bo z pewnością informacje z tego forum bardzo przydałyby mi się miesiąc temu, gdy miałem studniówkę. Musiałem wtedy liczyć na rady mojego dziadka, za które jestem mu bardzo wdzięczny. Cieszę się, że istnieje takie forum, z którego mogę teraz zdobyć wiedzę na temat klasycznej męskiej elegancji. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 A rady dziadka były zgodne z tym co dowiadujesz się teraz z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertJ Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Wydaje mi się, że tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 To się ciesz że masz dziadka który ma taką wiedzę, dziś to już rzadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Witam wszystkich! Jestem Hubert i mam 20 lat i do tej pory nie interesowałem się klasyczną męską elegancji ani modą. Trafiłem na to forum szukając informacji na temat smokingów. Szkoda, że nie zainteresowałem się tym tematem wcześniej, bo z pewnością informacje z tego forum bardzo przydałyby mi się miesiąc temu, gdy miałem studniówkę. Musiałem wtedy liczyć na rady mojego dziadka, za które jestem mu bardzo wdzięczny. Cieszę się, że istnieje takie forum, z którego mogę teraz zdobyć wiedzę na temat klasycznej męskiej elegancji. Pozdrawiam Hubert Witaj Hubercie. Z niesamowitą historią do nas przychodzisz. Miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacob Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Dobry wieczór Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 Dobry wieczór, a właściwie dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustawox_2 Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Witam wszystkich użytkowników forum i życzę miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Bardzo miło Cię poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustawox_2 Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Misza wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TMaciek Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2013 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2013 Miło CIę poznać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wagyu Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Witam wszystkich użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Miło Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O. Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 Po rejestracji wypada się przywitać, a więc: Witam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 Miło Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tieandi Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 Witam wszystkich, czytam od jakiegos czasu - dzis czas na rejestracje i zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanguineus Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 Witam, Czytam forum już od dłuższego czasu, ale do tej pory się nie udzielałem, raczej przyswajałem wiedzę. Ostatnio zdecydowałem się na uszycie garnituru u krawca, więc będzie okazja, żeby się pokazać ze zdjęciami, ale o tym już w innym wątku. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 Witajcie Panowie, Sanguineus czekam z niecierpliwością . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loom Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Kłaniam się nisko forumowiczom. Bardzo mi miło do Was dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Nam także miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszewski Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Pozdrawiam wszystkich ze słonecznego dziś Szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Dzień dobry lub dobry wieczór. Miło mi dołączyć do grona użytkowników tego forum. ------ Pozdrawiam -Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angim Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Dzień dobry! Szymon Malicki miło mi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Miło Was poznać Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi