Miami Johnson Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Witam, przybywam, aby sobie pobyć, poczytać, pooglądać, popodziwiać i w efekcie wynieść stąd na sobie, choć szczyptę elegancji . Żeby nie wyszło nazbyt niecnie, postaram się zostawić po sobie odrobinę humoru i jak się uda dobrej rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Dobry wieczór, Ja także chciałem się przywitać. Pomimo bycia dużo młodszym od większości forumowiczów, ja także interesuję się męska elegancją i to nie tylko w zakresie ubioru. Wasze wypowiedzi czytam już od ponad roku jednak dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Liczę, że pozwoli mi to jeszcze bardziej poszerzyć moje horyzonty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Witajcie Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZenonF Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Czytam już forum od jakiegoś czasu. W końcu postanowiłem się zarejestrować. Witam wszystkich serdecznie. Fajnie że ktoś chce się dzielić wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calinoos Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Witam, Od jakiegoś czasu śledzę forum oraz notorycznie i w kółko czytam blogi głownie macaroniego i szarmanta ktory naprawdę sa inspirujące. Postanowiłem sie zarejestrować ponieważ stowarzyszenie but w butonierce jest według mnie świetnym przedsięwzięciem i chciałbym sie rownież udzielać. Witam serdecznie raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Witajcie na forumowym pokładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość poprostunazwista Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 [Proszę o likwidację posta] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Dobry wieczór . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Dzień Dobry! Przeszedłem już etap samego czytania forum, więc postanowiłem zarejestrować się. Z góry mówię, że ze względu na małą wiedzę dotyczącą tematu będę wypowiadał się niezwykle rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neamis Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 Witam! Mimo tego, że jestem kobietą, bardzo interesuje mnie temat klasycznej męskiej elegancji. Z wielką chęcią poczytam i czegoś się dowiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcim Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 po kilku tygodniach wnikliwego czytania setek tematów postanowiłem się zalogowac i przywitać tak więc Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Świetnie, witajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janusz_zu1 Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Witam Wszystkich,czytuje forum od pewnego czasu,znalazłem tu wiele wartościowych informacji i myślę,że z czasem stanę się aktywniejszym uczestnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Witam wszystkich użytkowników i dziękuje za możliwość poszerzania swojej wiedzy na temat męskiej elegancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Witajcie Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMax Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Dzień dobry Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anda_7 Napisano 23 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2013 Witam wszystkich forumowiczów! Od jakiegoś czasu przeglądam to forum z wielkim zainteresowaniem. Mam już swoje lata, ale jak do tej pory nigdy nie interesowałem się specjalnie swoim ubiorem. Czas to zmienić... Czytam, uczę się i jak przyjdzie czas to będę też Was pytał... Postanowiłem zupełnie zmienić swój styl ubierania, a właściwie kompletny brak stylu zamienić na jakiś styl... Przede mną długa droga. Pozdrawiam wszystkich i cieszę się, że istnieje takie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2013 Na tej długie drodze życzę Ci dużo sukcesów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Witam. Ponieważ jestem w podobnej sytuacji, co kolega anda_7, miałbym prośbę o skierowanie do wątku (jeśli takowy istnieje), w którym mowa o kompletowaniu garderoby od podstaw, tj. od czego zacząć i co po kolei kupować/szyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anda_7 Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Witam. Ponieważ jestem w podobnej sytuacji, co kolega anda_7, miałbym prośbę o skierowanie do wątku (jeśli takowy istnieje), w którym mowa o kompletowaniu garderoby od podstaw, tj. od czego zacząć i co po kolei kupować/szyćPrzyłączam się do prośby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Witam. Ponieważ jestem w podobnej sytuacji, co kolega anda_7, miałbym prośbę o skierowanie do wątku (jeśli takowy istnieje), w którym mowa o kompletowaniu garderoby od podstaw, tj. od czego zacząć i co po kolei kupować/szyćPrzyłączam się do prośby... http://macaronitomato.blogspot.com/2010 ... eroba.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakób Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Witaj Jakóbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi