HubertJ Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Witam wszystkich! Jestem Hubert i mam 20 lat i do tej pory nie interesowałem się klasyczną męską elegancji ani modą. Trafiłem na to forum szukając informacji na temat smokingów. Szkoda, że nie zainteresowałem się tym tematem wcześniej, bo z pewnością informacje z tego forum bardzo przydałyby mi się miesiąc temu, gdy miałem studniówkę. Musiałem wtedy liczyć na rady mojego dziadka, za które jestem mu bardzo wdzięczny. Cieszę się, że istnieje takie forum, z którego mogę teraz zdobyć wiedzę na temat klasycznej męskiej elegancji. Pozdrawiam Hubert Cytuj
B.B. Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 A rady dziadka były zgodne z tym co dowiadujesz się teraz z forum? Cytuj
B.B. Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 To się ciesz że masz dziadka który ma taką wiedzę, dziś to już rzadkość. Cytuj
Misza Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Witam wszystkich! Jestem Hubert i mam 20 lat i do tej pory nie interesowałem się klasyczną męską elegancji ani modą. Trafiłem na to forum szukając informacji na temat smokingów. Szkoda, że nie zainteresowałem się tym tematem wcześniej, bo z pewnością informacje z tego forum bardzo przydałyby mi się miesiąc temu, gdy miałem studniówkę. Musiałem wtedy liczyć na rady mojego dziadka, za które jestem mu bardzo wdzięczny. Cieszę się, że istnieje takie forum, z którego mogę teraz zdobyć wiedzę na temat klasycznej męskiej elegancji. Pozdrawiam Hubert Witaj Hubercie. Z niesamowitą historią do nas przychodzisz. Miło. Cytuj
Skalpel Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Dobry wieczór, a właściwie dzień dobry Cytuj
gustawox_2 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Witam wszystkich użytkowników forum i życzę miłego dnia. Cytuj
wagyu Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Witam wszystkich użytkowników Cytuj
K.O. Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Po rejestracji wypada się przywitać, a więc: Witam wszystkich ! Cytuj
tieandi Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Witam wszystkich, czytam od jakiegos czasu - dzis czas na rejestracje i zestaw Cytuj
Sanguineus Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Witam, Czytam forum już od dłuższego czasu, ale do tej pory się nie udzielałem, raczej przyswajałem wiedzę. Ostatnio zdecydowałem się na uszycie garnituru u krawca, więc będzie okazja, żeby się pokazać ze zdjęciami, ale o tym już w innym wątku. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Cytuj
Misza Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Witajcie Panowie, Sanguineus czekam z niecierpliwością . Cytuj
Loom Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Kłaniam się nisko forumowiczom. Bardzo mi miło do Was dołączyć. Cytuj
kraszewski Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Pozdrawiam wszystkich ze słonecznego dziś Szczecina. Cytuj
Dariusz Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Dzień dobry lub dobry wieczór. Miło mi dołączyć do grona użytkowników tego forum. ------ Pozdrawiam -Darek Cytuj
angim Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Dzień dobry! Szymon Malicki miło mi! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi