Siata Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 Cześć, czytam Forum od dłuższego czasu i postanowiłem w końcu "wyjść z szafy" Pozdrawiam, Marek Cytuj
bratdominik Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 Witam, Dzięki za inspirację i, z opóźnieniem za które przepraszam, chciałbym się przywitać z uczestnikami forum. Dominik Cytuj
mateo_belmondoo Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 Witam wszystkich użytkowników forum. Po kilku miesiącach intensywnej lektury jak również podpatrywania stylizacji użytkowników postanowiłem się ujawnić i dołączyć do aktywnej części społeczności niniejszego forum. Mateusz Cytuj
Przemek94 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 Witam, Chciałbym wszystkim podziękować za inspirację. Od niedawna zainteresowałem się swoim wyglądem, mam za sobą parę lektur.Codziennie przeglądam blogi(wszystkich tu obecnych, za co dziękuję!) i forum. Mam nadzieję, że za jakiś czas pokażę efekty swojej pracy na samym sobą. Pozdrawiam.Przemek. Cytuj
Luca Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 Witamy serdecznie Cytuj
Victor Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 Cześć chłopaki Cytuj
PawelK Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 Witam, mam na imię Paweł, mieszkam w Toruniu, forum obserwuję od dłuższego czasu i w miarę możliwości (wolnego czasu) postaram się aktywnie uczestniczyć w "życiu" tego forum. Dziękuję za wiele ciekawych wpisów, zarówno tych na forum jak i na blogach autorskich... Pozdrawiam Cytuj
Free Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam serdecznie, Od kilkunastu miesięcy czytam forum i nadszedł czas aby stać się zarejestrowanym uczestnikiem. Miło mi będzie gościć wśród Was. Pozdrawiam Radek Cytuj
waski Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2014 Witamy serdecznie i zapraszamy do udziału w prowadzonych dyskusjach. Cytuj
PRAVAE LOEVAE Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów a w szczególności członków i sympatyków Stowarzyszenia BwB. Pozdrawiam // Dawid Cytuj
Daniel1988 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 Hmmm, jestem tu juz troche, ale nawet sie nie przywitalem. Witam goraco, mam nadzieje na znalezienie odpowiedzi jak i gdzie mam sie ubrac na wlasny slub majac 195 cm wzrostu. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Sebastian Żukowski Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 Witajcie, cześć i czołem jestem już dość długo obecny na forum jednak zbyt wiele się nie udzielałem. Głównie z powodu pracy. Jestem krawcem a to oznacza, że więcej czasu spędzam z nożycami w ręku niż przed komputerem. Ale myślę, że mogę odłożyć czasem pracę na bok i poklikać w dobrej sprawie. 3 Cytuj
constantin Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 Miło Pana widzieć Witamy Cytuj
Suave the blade barber Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam wszystkich! Jestem mężem,ojcem a przez większość czasu mam przyjemność uprawiać fryzjerstwo męskie, głównie w wydaniu klasycznym. Mam szczęście wykonywać to zajęcie w ojczyźnie gentelmenów,gdzie w ciągu pięciu lat wystlizowałem tysiące fryzur i zarostów. Bardzo podoba mi się forum i z przyjemnością uczę się powoli od dużo bardziej doświadczonych graczy, a od siebie z przyjemnością dodam odpowiedzi na tematy związane z męską głową-zapraszam do dyskusji ,postaram się rzetelnie uzupełnić waszą wiedzę o tak ważnym elemencie jak włosy,często niestety pominiętym przez znakomicie wystylizowanych panów. Nie reprezentuje żadnej firmy ani innych nastawionych na finansowo wymierne korzyści osób,jedynie moją własną osobę i moją pasje.Dodam,że jestem jednym z pięciu fryzjerów męskich w mojej rodzinie,której fryzjerskie korzenie sięgają początku lat 60--tych a z naszej "stajni" wyszło kilkuset doskonałych fryzjerów. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji. Cytuj
Wolti Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Witam Od pewnego czasu czytam forum na bieżąco, dlatego postanowiłem się przedstawić. Mam nadzieję, że znajdę tutaj wskazówki, które pomogą mi ubrać się "optymalnie" dobrze. Zamierzam również przedstawiać swoje opinie po zakupie polecanych produktów. Pozdrawiam Tomek Cytuj
Zyygy1 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam, Czytałem, przeglądałem i chętnię się do Was dołączę no w końcu mamy te same zainteresowania:-) Pozdrawiam. Marcin. Cytuj
kaem85 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 Witam na tym niezwykle przydatnym forum, Pozdrawiam Krzysztof Cytuj
Robert.Debski Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 Dzień dobry, Po kilkunastu miesiącach przeglądania forum postanowiłem wreszcie się zarejestrować i zacząć udzielać w dyskusjach tu prowadzonych. Pozdrawiam, Robert Dębski Cytuj
Jakub Wieczorek Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Witam wszystkich serdecznie ! Tu się na pewno zdziwicie. Mam 12 lat. Uwielbiam nosić garnitury na co dzień. Jestem również czytelnikiem bloga czasgentelmanow.pl Pozdrawiam Jakub 1 Cytuj
Lathlaer Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Cytując jednego z moich ulubionych dziennikarzy komediowo-satyrycznych, Johna Olivera: "It's unbelievable. As in, I literally do not believe it". Tym niemniej, na wypadek gdybym się mylił i nieprawdopodobne okazało się prawdą, witam na forum Cytuj
Karolina Goldblum Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dobry wieczór, postanowiłam dołączyć do tego niezwykle interesującego zgromadzenia, liczę na ciepłe przyjęcie i mam nadzieję że moja płeć nie będzie przeszkodą w wymianie myśli. Cytuj
Marcin_L Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dobry wieczór ... Dobranoc Cytuj
Abigor Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 Witam Serdecznie Wszystkich!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi