Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwus wszystkim.

Dobrą pracę wykonał kolega Mr Vintage, który miał niezły (IMHO) artykuł na lokalnej stronie gazety.pl - stąd Was znalazłem i poszła rejestracja.

Pozdrawiam z Piernikowa + Krzyżakowa.

Opublikowano

Widzę, że w zwyczaju jest przywitać się ze wszystkimi więc i ja to uczynię: witajcie :)
Z przyjemnością od jakiegoś czasu czytam forum i liczę na to iż zagoszczę tu na stałe jako aktywny użytkownik.

Pozdrawiam wszystkich,

Krzysztof

Opublikowano

Witajcie, dzisiaj założyłem w tym serwisie, jednak znam tą stronę już od jakiegoś miesiąca, mój dobry przyjaciel i kuzyn zarazem polecił mi tą stronę i od razu mi się spodobała. Jestem Dawid, mam 17 lat, więc będę chyba jednym z młodszych członków forum. No ale nie znaczy to, że poziom wypowiedzi na forum od razu spadnie. W życiu staram się wypowiadać tylko na kwestiach na których się znam, modą męską interesuję się na poważnie od całkiem niedawna, chociaż garniturów już w życiu już kilka miałem. Bardzo podoba mi się społeczność na tym forum i będę starał wnieść w nie coś dobrego, a także samemu skorzystać. 

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie, cieszę się że po długiej tułaczce trafiłem wkońcu w tak zacne towarzystwo. Mam nadzieję ze czas spędzony wspólnie na forum będzie miły :D

Opublikowano

Witajcie,

jestem Tomek, mam 25 lat i dopiero zaczynam przygodę w świecie dorosłej męskiej elegancji.

W pewnym momencie dotarło do mnie, że same koszule, swetry i jeans'y w szafie przestają mi wystarczać

i zacząłem chcieć czegoś więcej. Zwróciłem się z pomocą do wujka Google, który i tym razem mnie nie zawiódł.
Buszując po internecie w poszukiwaniu modowych inspiracji miałem przyjemność trafić na forum But w Butonierce.

Przeglądam forum od miesiąca, póki co po cichu, nie zwracając na siebie uwagi.

Przez ten czas sporo się dowiedziałem, a moje pojęcie o modzie zaczyna się powoli kształtować.

Staram się czerpać z forum jak najwięcej, mam nadzieję, że poszerzając moją wiedzę, wkrótce sam będę w stanie

wypowiadać się z sensem na poruszane na forum tematy, a może nawet uda mi się komuś pomóc lub doradzić

w oparciu o własne doświadczenia.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam!

W pierwszym poście chciałbym się przywitać i pogratulować  świetnego forum. Jeszcze parę lat temu nie było prawie żadnych stron o modzie męskiej, a teraz mamy dostęp do tak bogatego źródła informacji i to jeszcze z możliwością dyskusji. Z modą męska mniej lub bardziej klasyczną jestem związany już od ładnych paru lat, w tym również zawodowo. Interesuję się również winiarstwem, winoroślarstwem i miodosytnictwem. Jakby co mogę służyć pomocą w tych dziedzinach :)

Pozdrawiam i do zobaczenia na forum

Opublikowano

Dzień Dobry.

Na forum trafiłem jakiś czas temu, ale dopiero dzisiaj zdecydowałem się  zalogować : )

Duzo mozna się tutaj ciekawego nauczyć o męskiej elegancji, takze ostatni czasy do porannej kawy świetna lektura.

Az wstyd czlowiekowi jak przypomni sobie wczesniejszy swój ,,poprawny'' ubiór.

Pozdrawiam !

Opublikowano

Serwus!

Forum czytam już od jakiegoś czasu, czerpię różne mądrości, inspiracje i staram się wcielać w życie. Teraz pora się uaktywnić bardziej czynnie, choć jak na razie pewnie głównie pytając ;)