Krzysiek_W Napisano 9 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2013 xkoziol hipnotyzujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 9 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2013 xkoziol hipnotyzujesz monitor mi śnieży 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miły Napisano 9 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2013 Naaaajs, kozioł dla mnie wygrywa! Miły - fajnie, że przywołujesz do życia rzadko używany węzeł. Mnie się już nie chce go wiązać Naaaajs, kozioł dla mnie wygrywa! Miły - fajnie, że przywołujesz do życia rzadko używany węzeł. Mnie się już nie chce go wiązać za trzecim razem się udało , knit nie chciał współpracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 9 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2013 To może i ja spróbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 9 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2013 i jeszcze jedna propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 9 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2013 Pragnę tylko nadmienić, że hasło konkursu mi nie przyświeca, a marynarkę zdjąłem do zdjęcia. Do tego były jeszcze granatowe szorty i brązowe loafersy, więc dobrze, że nie trzeba było fotografować dołu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 10 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2013 Krata i kratka. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 10 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2013 Pragnę tylko nadmienić, że hasło konkursu mi nie przyświeca, a marynarkę zdjąłem do zdjęcia. Do tego były jeszcze granatowe szorty i brązowe loafersy, więc dobrze, że nie trzeba było fotografować dołu Szorty i marynarka?! Chcesz być zdyskwalifikowany z konkursu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheilon Napisano 10 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2013 Moja propozycja. Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 10 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2013 Sam nie wiem czemu, ale dzisiaj windsor 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isak.borg Napisano 10 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2013 w rzeczywistości kratka na krawacie jest ciemno filetowa, nie czarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tokar Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 A oto moja propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichałD89 Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 Z uwagi na fakt, że jest to mój pierwszy post pragnę wszystkich serdecznie powitać. Od dłuższego czasu czytuję forum i stwierdziłem, że dobrą okazją do włączenia się w jego życie jest zaprezentowanie swoich stylizacji. Mam również nadzieję, że moja aktywność w pozostałych tematach będzie pożytkiem zarówno dla mnie jak i dla pozostałych forumowiczów. Poniżej przedstawiam swoją stylizację nr.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 Zestaw dzisiejszy i drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosemary Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 Ze względu, że moja szafa jest dopiero w fazie uzupełniania i nie wiele rzeczy jeszcze mam, to nie miałem zbyt dużego wyboru. Jednak postanowiłem wziąć udział w zabawie i spróbować swoich sił w konkursie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwizdzu Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 Dzisiejsza stylizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwizdzu Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 Dodatkowo letnia stylizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 Cóż to za krawat? Bawełniany Tommy H. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 Tym razem krata w towarzystwie pin dots. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichałD89 Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 Stylizacja nr.2 z cyklu zielono mi Kratka i paisley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 13 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2013 To i moja propozycja. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam100 Napisano 13 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2013 Zestaw nr 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam100 Napisano 13 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2013 i nr 2 pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Sobo Sobolewski Napisano 13 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2013 Zestaw pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Sobo Sobolewski Napisano 13 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2013 I zestaw drugi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi