damiance Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Firma OSOVSKI [ http://www.osovski.pl ] oraz Stowarzyszenie But w Butonierce zapraszają wszystkich użytkowników forum do udziału w wakacyjnym konkursie pod tytułem "Personality Needs No Jacket". Zadanie konkursowe polega na opublikowaniu w temacie konkursowym stylizacji w formie zdjęć dotyczących najciekawszych połączeń krawata i koszuli. Do wygrania są: 1 miejsce – koszula na miarę (made to measure) z dowolnego materiału będącego w ofercie firmy OSOVSKI 2 i 3 miejsce – dowolna koszula RTW z oferty firmy OSOVSKI • Czas trwania konkursu: od 3.07 do 17.07.2013 • Ogłoszenie wyników przez jury nastąpi: 22.07.2013 • Ilość możliwych do zgłoszenia prac: 1-2 (w przypadku dwóch, należy umieścić w oddzielnych postach) W skład jury wchodzą: • Krzysztof Osowski (OSOVSKI) - Przewodniczący jury • Przemysław Kutnyj (OSOVSKI) • Skar (członek Stowarzyszenia BwB) • Secondhand Dandy (forumowicz) Dodatkowe ustalenia regulaminu: • Można zamieszczać wyłącznie pracę wykonane przez siebie, do których użytkownik forum posiada prawa autorskie. • W konkursie nie mogą brać udziału członkowie jury. • Jury w zamkniętym głosowaniu wyłania 3 zwycięskie prace; głos rozstrzygający należy do Przewodniczącego jury. • Stowarzyszenie But w Butonierce zastrzega sobie prawo do zmiany zasad konkursu w czasie jego trwania (w porozumieniu ze sponsorem) oraz rozstrzygania spraw nieobjętych regulaminem. • Moderator ma prawo do usunięcia zgłoszenia w przypadku naruszenia zasad regulaminu forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Ja mam pytanie - czy ma być z marynarką czy bez, a jeśli z, to czy ma jakiś wpływ na ocenę (ze względu na tytuł)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted July 3, 2013 Author Report Share Posted July 3, 2013 poprosiłem sponsora o wykładnię, odpowiedź będzie asap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andershep Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 "czy ma być z marynarką czy bez....?" - czyli co poeta ma na myśli jeśli - "Personality Needs No Jacket" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigbadwoof Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Konkurs na tym forum z haslem "needs no jacket"? :/ to jakby na forum milosnikow motoryzacji napisac "muscle car needs no V8" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OSOVSKI Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Ja mam pytanie - czy ma być z marynarką czy bez, a jeśli z, to czy ma jakiś wpływ na ocenę (ze względu na tytuł)? Witam, jak najbardziej może być to stylizacja z marynarką, choć ta ostatnia nie ma wpływu na ocenę. Doskonale widoczne powinny być koszula i krawat. Pozdrawiamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
OSOVSKI Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Konkurs na tym forum z haslem "needs no jacket"? :/ to jakby na forum milosnikow motoryzacji napisac "muscle car needs no V8" Pozostajemy w nadziei, że licentia poetica związana z naszym hasłem pozwala również na przyjazne nam interpretacje, także w kontekście udziału na tym forum;-) Serdecznie pozdrawiamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secondhand Dandy Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Moja propozycja w charakterze inspiracji 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styleman Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 A czy może być muszka w zastępstwie krawata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OSOVSKI Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 A czy może być muszka w zastępstwie krawata ? Tym razem poprosimy tylko o krawaty. Ale dziękujemy za inspirujący pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.vintage Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Widzę, że nie ma chętnych na nagrody, więc zgłaszam dwa zestawy w klimacie jesiennym. Pierwszy: - koszula z bawełny oxford w biało-różowe prążki, - granatowy krawat w różowe słonie. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted July 7, 2013 Author Report Share Posted July 7, 2013 I like it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.vintage Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Drugi zestaw: - błękitna koszula z bawełny oxford z fabrycznie haftowanymi zwierzątkami, - wełniany krawat. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Janusz Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Propozycja na piątkowe biznesy: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantin Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 moje propozycje:) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodoro Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 To może i ja spróbuje swoich sił Link to comment Share on other sites More sharing options...
The-Bigwig Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 MrVintage super! Skąd krawat na pierwszym zdjęciu i koszula na drugim? Słabość do crittersów mnie zżera Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.vintage Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 MrVintage super! Skąd krawat na pierwszym zdjęciu i koszula na drugim? Słabość do crittersów mnie zżera Pierwszy krawat kupiony na Allegro. Niestety nie ma logo, więc nie wiem co to za marka. Koszula Gant. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suiseki Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Zestaw, który wymyśliłem sobie po otrzymaniu niemal czarnego krawata w jasnoszary paisley a zakończył się sukcesem po długim poszukiwaniu właściwej koszuli. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek_ Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Moja ulubiona koszula, niestety niedługo chyba z niej wyrosnę 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Kiedy uznasz, że z niej wyrosłeś? Jak guziki wystrzelą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek_ Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Racja, niech to będzie zdjęcie pożegnalne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Dzisiejszy zestaw i zarazem pierwsze zgłoszenie do konkursu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miły Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Zestaw w pieprzyki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
proceleusmatyk Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Naaaajs, kozioł dla mnie wygrywa! Miły - fajnie, że przywołujesz do życia rzadko używany węzeł. Mnie się już nie chce go wiązać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts