Jump to content

Konkurs OSOVSKI - Personality Needs No Jacket

damiance
 Share

Recommended Posts

Nie lubię uciętych głów, ale aparat dziś mnie nie lubi...znaczy się telefon komórkowy - dlatego wybaczcie jakość!

Koszula rewelka <3

Jestem chudzielcem więc wybrałem wersję SLIM i w porównaniu do konkurencji to ta koszula faktycznie jest SLIM i nie muszę jej dodatkowo taliować - leży doskonale. Długość rękawa też perfekcyjna co przy moim wzroście 189 to wielokrotnie problem.

Niestety nie mam warunków do strzelenia jej odpowiedniej sesji a szkoda bo w rzeczywistości kolory są tak piękne, że ciężko oderwać od niej wzrok! 

Untitled-1-5.jpg

• Upvote 1

Nie lubię uciętych głów, ale aparat dziś mnie nie lubi...znaczy się telefon komórkowy - dlatego wybaczcie jakość!

Koszula rewelka <3

Jestem chudzielcem więc wybrałem wersję SLIM i w porównaniu do konkurencji to ta koszula faktycznie jest SLIM i nie muszę jej dodatkowo taliować - leży doskonale. Długość rękawa też perfekcyjna co przy moim wzroście 189 to wielokrotnie problem.

Niestety nie mam warunków do strzelenia jej odpowiedniej sesji a szkoda bo w rzeczywistości kolory są tak piękne, że ciężko oderwać od niej wzrok! 

Untitled-1-5.jpg

Bardzo nam miło, że koszula przypadła Panu do gustu:-)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.