pirat Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 xkoziol hipnotyzujesz monitor mi śnieży 1
Miły Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Naaaajs, kozioł dla mnie wygrywa! Miły - fajnie, że przywołujesz do życia rzadko używany węzeł. Mnie się już nie chce go wiązać Naaaajs, kozioł dla mnie wygrywa! Miły - fajnie, że przywołujesz do życia rzadko używany węzeł. Mnie się już nie chce go wiązać za trzecim razem się udało , knit nie chciał współpracować
proceleusmatyk Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Pragnę tylko nadmienić, że hasło konkursu mi nie przyświeca, a marynarkę zdjąłem do zdjęcia. Do tego były jeszcze granatowe szorty i brązowe loafersy, więc dobrze, że nie trzeba było fotografować dołu 1
mr.vintage Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2013 Pragnę tylko nadmienić, że hasło konkursu mi nie przyświeca, a marynarkę zdjąłem do zdjęcia. Do tego były jeszcze granatowe szorty i brązowe loafersy, więc dobrze, że nie trzeba było fotografować dołu Szorty i marynarka?! Chcesz być zdyskwalifikowany z konkursu?
Cheilon Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2013 Moja propozycja. Pozdrawiam serdecznie!
bigbadwoof Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2013 Sam nie wiem czemu, ale dzisiaj windsor 6
isak.borg Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2013 w rzeczywistości kratka na krawacie jest ciemno filetowa, nie czarna
MichałD89 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Z uwagi na fakt, że jest to mój pierwszy post pragnę wszystkich serdecznie powitać. Od dłuższego czasu czytuję forum i stwierdziłem, że dobrą okazją do włączenia się w jego życie jest zaprezentowanie swoich stylizacji. Mam również nadzieję, że moja aktywność w pozostałych tematach będzie pożytkiem zarówno dla mnie jak i dla pozostałych forumowiczów. Poniżej przedstawiam swoją stylizację nr.1
Rosemary Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Ze względu, że moja szafa jest dopiero w fazie uzupełniania i nie wiele rzeczy jeszcze mam, to nie miałem zbyt dużego wyboru. Jednak postanowiłem wziąć udział w zabawie i spróbować swoich sił w konkursie. 1
bigbadwoof Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Cóż to za krawat? Bawełniany Tommy H.
kamil Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Tym razem krata w towarzystwie pin dots. 1
MichałD89 Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Stylizacja nr.2 z cyklu zielono mi Kratka i paisley
Rekomendowane odpowiedzi