blekit Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 A tak się prezentują w terenie 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 @patine, które kopyto z oferowanych przez was jest obiektywnie najszersze - chciałbym je przetestować. Szczegółowej tabeli rozmiarów przy każdym nie ma, a od supportu dostałem kiedyś jakąś mało adekwatną do pytania odpowiedź. Po prostu chodzi o najszersze z oferowanych kopyto. 960G, 961G są dla mnie ekstremalnie wąskie. Mam czego szukać jeszcze w waszej ofercie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 3 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 Może być ciężko. Szansę upatrywałbym ewentualnie w tęgościach H. Zaznaczyłem na screenie, jak je wyłuskać za pomocą filtra na stronie sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 3 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 Uprzejmie donoszę, że kilka cen w tym OUTLECIE poleciało w dół. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 3 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 Wleciały, artystyczne zamszaki w super cenie, ale nie dla każdego, bo UK5 EDIT: nieaktualne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2020 Nowa ciekawa okazja w rozmiarze UK13, EDIT: nieaktualne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M007 Napisano 5 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2020 Cześć, jak jest z rozmiarówką w Yanko ? Posiadam kilka par Loake, na kopycie Capital w rozmiarze 7,5. Interesują mnie następujące trzewiki: https://patine.pl/yanko-653yh-cuero.html https://patine.pl/yanko-style-653-trzewiki-cuero.html Trochę o rozmiarówkach poczytałem: - Yanko 915 = Loake Capital -Yanko 960 = Loake 026 Najprawdopodobniej zamówię 3 pary tych trzewików ( 7; 7,5; 8 ) i zostawię odpowiednio pasujące Czy mój tok myślenia jest ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2020 Optymalny sposób myślenia Można jeszcze rzucić okiem do tego poradnika - Jaki rozmiar butów wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 6 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 Moje outletowe chukka 133C: Skóra gruba i mięsista, bardzo ładnie się łamie. Posiadam również Yanko 201 na kopycie 915 i 664 na 960 - wszystkie 3 pary w tym samym rozmiarze 7UK. Porównanie kopyta chukka do oxfordów może nie być miarodajne, ale wydaje mi się że Goya jest bardziej dopasowane niż 915. W obu parach Yanko pomimo dobrego rozmiaru mam wrażenie że buty są minimalnie za długie i mają za dużo miejsca w przedniej i środkowej części buta nad palcami, w chukka dopasowanie w każdej przestrzeni jest bardzo dobre. Wydaje mi się że kolor jest ciemniejszy niż standardowe Vegano Brown ( na pudełku widnieje kolor dark brown, z przekreślonym dark) co bardzo mi odpowiada, kolor jest bardzo ładny. Jedyny problem, że zamówiłem polecany standardowo krem medium brown i zostają jasne smugi. @blekit, moje zdjęcia dobrze oddają rzeczywisty kolor, Twoja para jest jaśniejsza? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2020 @DeanM u mnie też zdjęcia dobrze oddają kolor butów (różnicę robi pewnie naturalne oświetlenie); moim zdaniem obie pary wyglądają podobni; ja - o ile pamiętam - do swoich zaaplikowałem krem i wosk w kolorze ciemnego brązu; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Kilka cen dziś poszło w dół w tej OUTLETOWEJ kategorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 9 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2020 Dziś w OUTLETOWYM dziale pojawiły się kolejne okazje, np. takie szkarady jak na zdjęciu EDIT: nieaktualne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 9 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2020 @saphir.pl możesz proszę napisać coś więcej o tym kopycie? Picasso i Goya podobno różnią się tylko kształtem noska. Velazques to całkowicie nowe kopyto? Rozmiar powinno się brać ten sam co Goya? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2020 Też różni się tylko kształtem noska. To kopyto z noskiem typu „chiseled”, stworzone pierwotnie dla jednego z koreańskich sklepów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 9 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2020 Dziś w OUTLETOWYM dziale pojawiły się kolejne okazje, np. takie szkarady jak na zdjęciu Dzięki za cynk. Szukam właśnie pierwszych split toes. Zobaczymy czy podejdą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 9 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2020 @saphir.plMam prośbę. Odnośnie sampli/seconds, które wrzucacie do outletu, dobrze byłoby zamieścić również zdjęcie podeszwy lub ewentualnie krótki opis. Z góry dzięki jeśli to nie problem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 10 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2020 Słuszna sugestia. Przekazałem do Supportu. Myślę, że w przyszłości to się zmieni. Na razie, gdyby były wątpliwości to zwracajcie uwagę na tę sekcję na karcie produktu z obrazka - tam zawsze jest info o podeszwie. Ewentualnie śmiało proście mailem support o dodatkowe zdjęcie. Tam mają te pary pod ręką i w miarę szybko prośba powinna być zrealizowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 10 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2020 @saphir.pl fajnie by było gdyby w przypadku gumowej podawany był też jest typ (york, city itp.) btw. Zobaczymy jak będzie się ścierać, ale pierwsze wrażenie o podeszwie TLB Artista City są świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 10 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2020 Wiem, wiem. Dlatego przekazałem info ekipie, byśmy w przyszłości (również przy outletowych) dawali dodatkowe zdjęcie ze spodem, które wyjaśnia wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 10 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2020 Dla jednych przepiękne, dla innych pewnie nieudane Full Brogues UK 9.5 wpadły przed sekundą. EDIT: nieaktualne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 10 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2020 @saphir.plCzekam na coś w rozmiarze 8,5-9 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2020 Właśnie pojawiły się w okazjach Boots Storm Welted in Scotch Grain Leather UK 8.5 EDIT: zapomniane spody EDIT: nieaktualne 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2020 uk 9.5 wpadły przed momentem. Spody ... gumowe Ale jak potrzebny konkret to proszę już mailem do supportu to w poniedziałek dadzą real foto. EDIT: nieaktualne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 Dziś w OUTLETOWYM dziale pojawiły się kolejne okazje, np. takie szkarady jak na zdjęciu Sprawdziłem je w kolorze brązowym, ale niestety za małe więc będzie zwrot, chyba że ktoś chce je przechwycić ode mnie. Do jutra mogę poczekać z odesłaniem. PS. Spody skórzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 Dla miłośników Łaciatego Wleciała właśnie para UK10 EDIT: Nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi