Pro_pet Napisano 21 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2016 Czy w najbliższym czasie będzie można gdzieś przymierzyć buty w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2016 7-8.05.2016 HUSH WARSAW: http://hushwarsaw.com/blogs/news/78356932-targi-hush-8-edycja 21.05.2016 WARSZAWA POD KRAWATEM: https://www.facebook.com/events/1184034691640570/ Zainteresowanych przymiarką bardzo proszę o nadsyłanie maili z modelemami/rozmiarami na adres sklepowy. Jak możemy, pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Drobiazg - przeglądając ofertę zauważyłem, że w zakładce oxford znajdują się derby: http://patine.pl/yanko-070-burdeos.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Dzięki za zwrócenie uwagi! Wyleciały z hukiem Jednocześnie chciałbym się pokajać, bo prawdopodobnie mogliśmy wprowadzić kilka osób w błąd. Właśnie ostatecznie sprawę wyjaśniłem z Majorką: Loafersy 14666 wykonane są na kopycie 919 F (a nie G, jak było na stronie). Także Yanko 666 stopy będą trzymały lepiej niż szersze Loafersy 14498 na kopycie 955 G. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Zeszłoroczne 14666 też były w tęgości F czy jednak G? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 No właśnie okazało się, że jednak F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Znalazłem w Szwedzkim sklepie takie Yanki na kopycie 915. Czy sklep przewiduje w przyszłości taki model? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Tak. Wrzesień / Październik powinny wjechać. Ewentualnie MTO - wcześniej. A przy okazji - w jakich skórach najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Tak. Wrzesień / Październik powinny wjechać. Ewentualnie MTO - wcześniej. A przy okazji - w jakich skórach najlepiej? Boxcalf Negro, Boxcalf Niger i Otter Testa Moro na podeszwie york Przy okazji - sztyblety na kopycie 961 wejdą do regularnej sprzedaży czy tylko MTO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 To zależy od ich popularności, co oceniamy z reguły po pierwszej lub drugiej dostawie. Jak się spodobają i będzie zapotrzebowanie to jak najbardziej wejdą do regularnej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Sztyblety! Ciemne brązy i czernie, licówka i zamsz, bardzo proszę. Najlepiej wszystkie od razu na gumowych podeszwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Znalazłem w Szwedzkim sklepie takie Yanki na kopycie 915. Czy sklep przewiduje w przyszłości taki model? Te sztyblety to absolutne must have 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpila Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Tak. Wrzesień / Październik powinny wjechać. Ewentualnie MTO - wcześniej. A przy okazji - w jakich skórach najlepiej? Black, Burdeos, TdM, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 W ciemnym zamszu powinny być na obu kopytach, ale jak chcesz mieć pewność to od razu złóż zamówienie MTO i będą dokładnie takie, jak sobie życzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Ja na początek może skromnie bo w czarnej licówce ,ale zastanawiam się nad podeszwą bo tak lekkie i dynamiczne kopyto jak 915, aż prosi się o skórzaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 A właśnie - z zewnątrz jest zauważalna różnica w grubości między skórzaną a gumową podeszwą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 A właśnie - z zewnątrz jest zauważalna różnica w grubości między skórzaną a gumową podeszwą?a ze środka buta różnicy nie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Jeśli to do mnie, to nie wiem, nie miałem nigdy Yanko na gumie, ale zakładam, że nie. Zakładam też, że podeszwa gumowa nie musi być grubsza od skórzanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Straciłem niewinność i jadą do mnie pierwsze Yanko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reamon13 Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Załapałeś się na rabat 15%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Załapałeś się na rabat 15%? a jak dostać ten rabat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Przyszedł na maila w newsletterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Załapałeś się na rabat 15%? Niom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Skórzane spody w sztybletach i trzewikach pozostaną tylko dla MTO. Spody typu YORK doskonale sprawdzają się od lat w trzewikach YANKO. Dlatego też, zamysł jest taki, by Chelsea Boots przyleciały również na YORKU. Myślicie, że lepszą opcją dla Chelsea byłby spód typu OSLO? Dla porównania: Yanko 204 LEATHER SOLE - YANKO 204 YORK SOLE - YANKO 545 OSLO SOLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 YORK, YORK, YORK 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi