Servetch Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Numeracja modeli to dla mnie zawsze pewna zagadka. Zdarza się, że buty różnią się tylko kolorem, ale numer mają zupełnie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 A gdyby np. dwie pierwsze cyfry to numer kopyta, kolejne dwie kolor, kolejne dwie rodzaj buta, kolejne dwie liczba dziurek, i ostatnia cyfra - rodzaj podeszwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Zapomniałeś o sznurówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Dotarło! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Między wylotem, a wyjazdem nadrabiam lekko zaległości Było kilka pytań, więc przypominam, że znaczki cały czas można kupić TU. Takie ładne, patynowane Wygodna opcja prezentowa dla mających problemy z podejmowaniem decyzji (tak, jak ja) pojawiła się w ofercie sklepu - Karta Podarunkowa PATINE. Skarpety BERTHE dla naszych Pań już w ofercie. Obrazek okolicznościowy z YANKO Longwing 741 Scotch Grain: Wpis blogowy (okolicznościowy): http://blog.patine.pl/wielkanoc Wesołych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 24 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Były prośby o info w momencie, w którym Karty Podarunkowe PATINE będą na miejscu. No to są: Były pytania, dlaczego takie brzydkie? Mam nadzieję, że wersja w papierze nie jest taka straszna ... ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Czy usztywnienia nosków w Yankach są w całości ze skóry, czy jest tak w środku jakiś plastik? To ważna dla mnie kwestia, bo jeden nosek mnie trochę ciśnie z boków i chcę użyć rozciągacza w sprayu Saphir, a nie wiem, czy to ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 29 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 W zależności od konstrukcji i materiału stosowane są różne usztywnienia. Chemia zadziała na podszewkę. Na samo usztywnienie średnio.Jeżeli nie pomaga chemia, ucisk pozostaje, polecam wizytę u dobrego Majstra. Taki zawsze coś wyczaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Nie oglądasz z dziećmi jeźdźców smoków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 @xkoziol pewnie jest po lekturze przedruku przedwojennych wydań organu prasowego Falangi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reamon13 Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Czy planowane jest rozszerzenie na wiosnę (to chyba już ) rozmiarówki modelu Yanko 741 Cuero? Konkretnie chodzi mi o numer 43, którego nie ma już od dłuższego czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 31 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Tydzień po majówce powinny wjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Yanko Monks 14663 na szerszym kopycie G w uzupełnionej rozmiarówce wedle życzenia. Yanko 448 Cuero również w uzupełnionej rozmiarówce. Zapraszamy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Ale nad tymi 448 ktoś chyba nieźle popracował przed sesją... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 To akurat stara fotka pary, którą wziął ktoś od nas i faktycznie noski były dobrze zrobione Na dniach postaram się, by pojawiły się bardziej aktualne zdjęcia, bo stare, studyjne mocno krzywdzą ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 6 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Trochę newsów Yanko 666 Blue - jeszcze raz, bo te fotki chyba najlepiej oddają ich kolor Yanko 056 Cuero - to powinna być dobra opcja dla tych, którzy nie zmieścili się w Yanko 435 na kopycie 915. Yanko 070 Burdeos - bo derby u nas mało. Yanko 345 Uranio - bo były naciski na "więcej derby" i nowy kolor niejednolitej kolorystycznie skóry robi wrażenie. Zwłaszcza LIVE! Yanko 082 Uranio - bo derby, których mało i kolor Uranio Zapraszamy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpila Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Jaka jest różnica między uranio a tdm? Tdm też jest niejednoitym brązem, na ekranie wyglądają bardzo podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Ci, co się na kolorach znają mówią, że to coś między Burdeos, a TDM. W tygodniu postaram się może o jakieś fotki porównawcze, bo ciężko będzie to wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Czy to jest mahoń - brąz przechodzący w bordo z przewagą tego drugiego, a może taka głęboka marsala, wręcz burgund z odcieniami czekoladowego brązu?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Cytuję: TdM jest dość zimnym brązem, Uranio w porównaniu do TdM jest ciepłym brązem z lekką nutą koniakową doprawioną bordeux. Kolejna wersja świadka: Lekko mahoniowy brąz spod którego przebija koniak. Chcecie jeszcze kilka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 *doprawioną Bordeaux (bordeux we francuskim brzmi trochę jak pejoratywny przymiotnik od Bordeaux, coś jakby "winopodobny" ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Pewnie to świadek miał na myśli Wiecie Panowie, że ja dla Was wszystko ... no prawie Na szybko z telefonu: CAMBRIDGE NIGER - URANIO - BURDEOS - TdM Na zbliżeniu kolory trochę się zmieniają: *dolna część skóry potraktowana woskiem, by zbliżyć odcień do tego, który wychodzi finalnie po wykończeniu butów. Mam nadzieję, że choć trochę się rozjaśni, bo prawda jest taka, że każdy w tej skórze widzi coś innego Edit: Wydaje mi się, że ta fotka całkiem nieźle oddaje ten kolor: ... a może to tylko złudzenie? No dziwna jest. Ale przez to taka fajna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgodnie z obietnicą! Od lewej : 306 Testa De Moro 776 Boxcalf Marron 741 Cambridge Burdeos 742 Cambridge Niger 082 Yes Uranio Jednocześnie informuję, że po wielu prośbach i groźbach ceny MTO wróciły dziś do siebie. Czyli za MTO Klient, jak niegdyś dopłaca 0 PLN Ci, którzy już czekają na swoje pary, proszeni są o kontakt pod mailem sklepowym. Ich ceny również zostaną obniżone. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Widzę, że skóra Cambridge Niger jest jakaś taka jasna w egzemplarzu prezentowanym na zdjęciach powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Myślę, że to kwestia ujęcia, oświetlenia, obiektywu ... ewentualnie wosku, pod którym lekko ciemnieje. Ta jest pewnie golutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi