saphir.pl Napisano 16 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Zgadza się! Yanko 435 Burdeos Do jakiego kopyta jest zbliżone 924? Ciekawi mnie podobieństwo do 96x. Jest blisko 96x. Fotki z telefonu z tym, co było pod ręką: Kopyto 924 vs Kopyto 790 Kopyto 924 vs Kopyto 962 Kopyto 924 vs Kopyto 960 vs Kopyto 962 vs Kopyto 915 I zestawienie z różnymi modelami/kopytami (Yanko 345 w tym przypadku w innym kolorze i na YORKU): 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Czy planowane jest wprowadzenie tego modelu?:https://www.instagram.com/p/BCPV2mtoQjd/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Więcej informacji proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Liczę, że założę je na majówkę A przy okazji! Jakie kolory/skóry chcielibyście mieć dostępne w tym modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilek Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Przepiękny ten model. Nie mam żadnych butów z Yanko, ale tym razem chyba posłucham forumowego motto i dołożę do tej pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Liczę, że założę je na majówkę A przy okazji! Jakie kolory/skóry chcielibyście mieć dostępne w tym modelu? Naprawdę piękne No i derby, a mało derby w waszej ofercie. Kolor taki jak na tym zdjęciu, doskonały na cieplejszą porę roku, przy tym nie za jasny No i żeby był na tym kopycie 962. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Planujecie wprowadzić możliwość wysyłki butów do Paczkomatu Inpost? Dostałem maila, w którym napisane jest "INPOST - przewoźnik odbiera paczki około godziny 14:00", ale w sklepie nie ma takiej opcji do wyboru. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Również preferowałbym paczkomaty niż kuriera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 29 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Panowie, dziękuję za kopa Paczkomaty pierwotnie odpadły, bo ... nie pamiętam Zbadam sprawę i dam znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Popieram, moja ulubiona forma odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur S. Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 A czy planujecie uzupełnić stan magazynowy butów na podeszwie York? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 29 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 York w standardzie utrzymujemy tylko w trzewikach. W pozostałych butach standardem są skórzane spody, którą oczywiście zawsze można podzelować we własnym zakresie. Zdarzają się jakieś wyjątki, ale dość rzadko. Inne kombinacje obecnie są możliwe tylko przy MTO i w najbliższym czasie raczej się to nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackFrost Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 To wielka szkoda bo brogsy aż się prosi aby były w standardzie na podeszwie York. Zwłaszcza derby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 1 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Planujecie wprowadzić możliwość wysyłki butów do Paczkomatu Inpost? Dostałem maila, w którym napisane jest "INPOST - przewoźnik odbiera paczki około godziny 14:00", ale w sklepie nie ma takiej opcji do wyboru. Również preferowałbym paczkomaty niż kuriera Popieram, moja ulubiona forma odbioru. >>>FANFARY<<< To wielka szkoda bo brogsy aż się prosi aby były w standardzie na podeszwie York. Zwłaszcza derby. Wiem, ale w najbliższym czasie nie będzie to niestety możliwe. W dalszej perspektywie jak najbardziej, ale nie jestem na razie w stanie deklarować terminów, a nie chcę rzucać słów na wiatr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Powoli przymierzam się do kupna nowych sztybletów. Na Waszej stronie znalazłem fajne modele na kopycie 790 (M078) i 961 (M556). Problem w tym, że zamieszczone zdjęcia w jednym i drugim przypadku przedstawiają tę samą parę butów. http://patine.pl/yanko-m-556-negro.html http://patine.pl/yanko-m-078-negro.html Można prosić o informację jakiego kopyta dotyczy patinowa galeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Cały czas w rozjazdach, także przepraszam za zwłokę. Mam sygnał, że z fotkami zrobiono już porządek. O fotki porównawcze będzie ciężko, bo te modele na razie tylko MTO. W razie dodatkowych pytań bardzo proszę na adres sklepowy. Powinno być sprawniej i szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Wczoraj odebrałem Państwa buty model Patine P002. Jestem zadowolony z wyglądu, a kolor nawet ładniejszy niż przypuszczałem. Muszę jeszcze trochę w nich pochodzić żeby się ułożyły. Mam nadzieję, że jakość po dłuższym użytkowaniu też będzie też w porządku. Moje pytanie: czy w przyszłości planują Państwo wprowadzenie jakiś modeli sygnowanych marką Patine dla takich osób jak ja, które nie mogą dołożyć do Yanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Wczoraj odebrałem Państwa buty model Patine P002. Jestem zadowolony z wyglądu, a kolor nawet ładniejszy niż przypuszczałem. Muszę jeszcze trochę w nich pochodzić żeby się ułożyły. Mam nadzieję, że jakość po dłuższym użytkowaniu też będzie też w porządku. Moje pytanie: czy w przyszłości planują Państwo wprowadzenie jakiś modeli sygnowanych marką Patine dla takich osób jak ja, które nie mogą dołożyć do Yanko? mam ten model i są bardzo wygodne. Będziesz zadowolony także z użytkowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 9 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 W najbliższym czasie nie będzie nowych modeli z tej półki. Nad przyszłością cały czas pracujemy. Piętrzą się problemy, ale jesteśmy dobrej myśli. Na razie jednak nie potrafię określić ani żadnych dat, ani detali ... nic też nie obiecuję ... po prostu trzymajcie kciuki. Pozytywne wibracje pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 10 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Takie fajne święto http://patine.pl Zapraszamy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielD Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Jaka różnica jest pomiędzy tymi modelami? Czy chodzi tylko o rodzaj użytej skóry, bo jak rozumiem kolor w obu przypadkach jest taki sam, czyli czarny? http://patine.pl/yanko-style-433-goodyear-welted.html vs http://patine.pl/yanko-272-boxcalf-negro.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Różnią się tylko ilością dziurek na sznurowadła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 10 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Banery od dłuższego czasu w nowej formie (bardzo estetyczne), a kiedy odświeżenie strony www? Jest trochę pomysłów i planów, ale terminu na razie nie podam. Jeżeli są jakieś konkretne sugestie, bardzo proszę podsyłać - chętnie odnotuję. Jaka różnica jest pomiędzy tymi modelami? Czy chodzi tylko o rodzaj użytej skóry, bo jak rozumiem kolor w obu przypadkach jest taki sam, czyli czarny? http://patine.pl/yan...ear-welted.htmlvs http://patine.pl/yanko-272-boxcalf-negro.html Ilość dziurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielD Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Dziękuję panowie, za tak szybką odpowiedź. Tak znacząca różnica w numeracji modelu pozwalała przypuszczać, że to zupełnie inne buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi