eye_lip Napisano 17 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2013 Mam podobne zdanie. Cieszę się, że wybrałem ten model. Ma coś w sobie i jest to chyba najzgrabniejszy but Yanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 17 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2013 jeżeli to jest box to może się ostatecznie zdecyduję na w 100% czarne buty btw - jest szansa, że "producent" skóry nas odwiedzi w Warszawie ... temat in progress ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2013 Tak, to jest box. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2013 Kilka fotek z Majorki od zaplecza. Niestety był wolny dzień (puste miejsca pracy), a czas gonił, zatem to takie trochę fotki "japońskiego turysty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2013 I trochę fotek, które udało się strzelić podczas negocjacji Zarówno nowe jak i stare modele. Jeżeli coś wartego uwagi wpadnie w oko - proszę sygnalizować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2013 No, że tych czarnych lotników (i innych kolorów tego modelu) i Double monków (model z 2 zdjęcia od góry, czarne) nie ma w aktualnej ofercie Patine, to jest już moim zdaniem po prostu zbrodnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2013 Wiem i prawie udusiłem się jak je zobaczyłem Pierwsze zamówienia robione były w oparciu o ofertę, którą otrzymaliśmy droga elektroniczną i tam ich nie było. Dobrze, że się "przejechaliśmy" Będą, będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2013 Jest tam parę perełek Czy mają na stanie coś z cordovanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2013 Na stanie nie, ale jak nad nimi popracujemy to będą opcje Jeżeli jesteś zainteresowany konkretnym modelem z cordovanu, daj znać - poproszę o wycenę i podrzucę info zwrotne - czy w ogóle (bo nie każdy model z tej skóry Yanko szyje) i za ile. Czas oczekiwania jednak może być dość długi, bo Horween ponoć zazwyczaj każe sporo czekać na zamówione skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 18 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2013 Niektóre z trzewików wyglądają ciekawie Planujecie włączyć je do oferty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 18 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2013 Double monks są na tym samym kopycie co pojedyncze, które były na Wielkiej Impregnacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2013 Niektóre z trzewików wyglądają ciekawie Planujecie włączyć je do oferty? Tak. Jeżeli będziecie wskazywać konkretne modele - również Wasze sugestie weźmiemy pod uwagę planując kolejne zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2013 Double monks są na tym samym kopycie co pojedyncze, które były na Wielkiej Impregnacji? Spróbuję potwierdzić u źródła i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 18 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2013 Czy jest szansa na pasek do spodni z wiśniowego cordovanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2013 Nie wiem, ale się dowiem i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Double monks są na tym samym kopycie co pojedyncze, które były na Wielkiej Impregnacji? Sprawa przedstawia się tak: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Jeszcze kilka z innego aparatu mi podesłano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Kopyto 915 zwraca uwagę. Rozumiem że to są te same czarne double monki (lewy but): http://forum.butwbutonierce.pl/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=7009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Tak - ten sam model. Na fotkach faktycznie może to wyglądać skrajnie różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Nie mogę nigdzie znaleźć informacji na jakim kopycie jest model 552. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Kopyto 961 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Faktycznie; jest w tabeli Przydałaby się fotka zbiorcza różnych kopyt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Dzięki za przypomnienie ... mam taki punkt na liście ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Mam pytanie - czy modele "nie ze strony", czyli te z wątku z fabryki mają podobnie ładnie profilowane podeszwy, jak aktualna kolekcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Zależy od modelu. Z informacji, jakie udało mi się uzyskać - w większości przypadków tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi