woj Napisano 20 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2021 On 2/19/2020 at 12:10 PM, eduardo said: Jest w Gdańsku jakiś zakład, w którym spokojnie można podzelować buty na skórzanej podeszwie? Swojego czasu robiłem parę rzeczy na ul. Sobótki, ale nie wiem czy do tego typu usługi się nadają. Myślę, że warto podeść do Klasycznych Butów we Wrzeszczu. Podejrzewam, że to zrobią bez problemu, nawet jeżeli nie jest Pan bywalcem. Robiłem u nich dwie naprawy już, trzecia w trakcie - mogę polecić z czystym sumieniem bo to świetny sklep(i nie tylko sklep!). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 8 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2021 Myślę, że warto podeść do Klasycznych Butów we Wrzeszczu. Podejrzewam, że to zrobią bez problemu, nawet jeżeli nie jest Pan bywalcem. Robiłem u nich dwie naprawy już, trzecia w trakcie - mogę polecić z czystym sumieniem bo to świetny sklep(i nie tylko sklep!).Zgadzam się, ja użytkuje już od kilku lat zelówki założone w ich serwisie. Polecam.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 30 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2021 Posiadam kupon materiału loro piana 100% bawełna. Chciałbym z nich wykonać spodnie chino z wysokim stanem (kupon ma długość 140cm). Jaka pracownie do uszycia spodni z własnego materiału polecacie? Z jakim kosztem się to wiąże? Będzie to mój pierwszy projekt bespoke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 30 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2021 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 30 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2021 Posiadam kupon materiału loro piana 100% bawełna. Chciałbym z nich wykonać spodnie chino z wysokim stanem (kupon ma długość 140cm). Jaka pracownie do uszycia spodni z własnego materiału polecacie? Z jakim kosztem się to wiąże? Będzie to mój pierwszy projekt bespoke.Jeżeli zależy Tobie na wykonaniu a jednocześnie jest to Twoje pierwsze zamówienie polecam forumowego kolegę z trójmiasta Dawida Kuklińskiego. Dojeżdża do klienta a jednocześnie możesz skorzystać z jego doświadczenia. Możesz być pewnym, że powierzony projekt będzie zrobiony tak jak ustaliliście. http://dawidkuklinski.pl/pl/@ernestsonWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 30 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2021 @lupin Dzięki, widzę Wejherowo, ale można się umówić na miarę w Gdańsku? @Ernestson Z jakim kosztem trzeba się liczyć za igłę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2021 Na stronie podany jest kontakt, sugerowałbym pytać bezpośrednio. Zapewne zależy to od wielu rzeczy, generalnie, wymagań klienta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 3 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2021 Czy jest w Gdyni (ew. Sopot, Gdańsk), jakiś przybytek stricte z jeansami, czy zostają tylko sieciówki w galeriach? Nie jestem denimowym purystą, nie potrzebuję jeansów od Japończyków, które same stoją, chciałbym zwykłe jeansy ze stretchem, ale trochę lepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woj Napisano 16 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2022 On 9/4/2021 at 12:04 AM, R50 said: Czy jest w Gdyni (ew. Sopot, Gdańsk), jakiś przybytek stricte z jeansami, czy zostają tylko sieciówki w galeriach? Nie jestem denimowym purystą, nie potrzebuję jeansów od Japończyków, które same stoją, chciałbym zwykłe jeansy ze stretchem, ale trochę lepszej jakości. Raczej jest słabo. Jak kupuje w Designer Outlet, jest Levis, Wrangler, Lee, Lee Cooper i Pepe - zazwyczaj coś z tego leży i wygląda akceptowalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 16 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2022 Czy jest w Gdyni (ew. Sopot, Gdańsk), jakiś przybytek stricte z jeansami, czy zostają tylko sieciówki w galeriach? Nie jestem denimowym purystą, nie potrzebuję jeansów od Japończyków, które same stoją, chciałbym zwykłe jeansy ze stretchem, ale trochę lepszej jakości. Zajdz do klasycznych butów we Wrzeszczu. Mają modele dwóch bdb firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 2 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień Powiedzcie mi, gdzie udać się z wyrwanym na szwie rękawem. Jestem skazany na zakład Roberta Dziekońskiego, czy jest może jakaś sensowna alternatywa? Marynarka to Havana z wełny (Vitale Barberies Canonico) i mam małą obawę oddawać do jakiegoś krawca, którego podpowiada mi google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 2 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień Jak tylko wszycie to uderz do „Jasi” w hali Lotni na Zaspie. Od lat korzystamy z ich usług i nie było wtopy. Koło godziny 15 kolejka niestety - obszywają Zaspę i okolice. https://maps.app.goo.gl/Lxz5V42tmGDweJ9U8?g_st=icA i polecam pizzerię w tym pasażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 3 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 10 godzin temu, kanapa napisał: Jak tylko wszycie to uderz do „Jasi” w hali Lotni na Zaspie. Dzięki. Halę znam. Zdjęcia pacjenta w załączeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woj Napisano 7 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień On 4/3/2024 at 7:47 AM, eduardo said: Dzięki. Halę znam. Zdjęcia pacjenta w załączeniu. Ja jestem bardzo zadowolony z Pani Marii - MStyl Pracownia Krawiecka powinna sobie z tym poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woj Napisano 7 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień Czy mógłby ktoś polecić dobrego szewca w Trójmieście? O ile się nic nie zmieniło Klasyczne Buty przyjmują już tylko buty sprzedane u nich w salonie do naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 7 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień Zelowania „markowych” robiłem w Klasycznych i obyło się bez odmowy że to nie od nich obuwie - stan na zeszły rok. Wojtka z Oliwy zdecydowanie nie polecam - niechlujnie klejenie u mnie a żonie i jej koleżance zgubił buty. https://butkompany.pl robi tak naprawdę tylko w sneakersach. Chociaż może coś się zmieniło po covidzie. Podobno dobre opinie ma Pani Szewc z Wrzeszcza - jej będę dawał następną parę na przetestowanie jakości. Sobótki 1, 80-283 Gdańsk - Marzena Krawczyk. Gdzieś, kiedyś mi się mignął dawny pracownik ze sklepu Appi na Grunwaldzkiej że zajmuje się renowacją.Coś kiedyś było o szewcu z Mociaka w Sopocie że niby dobry jest. https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3954-szewc-z-prawdziwego-zdarzenia-trójmiasto/page/2/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 13 Maj Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj W dniu 7.04.2024 o 10:51, woj napisał: Czy mógłby ktoś polecić dobrego szewca w Trójmieście? O ile się nic nie zmieniło Klasyczne Buty przyjmują już tylko buty sprzedane u nich w salonie do naprawy. Zelówki bardzo estetyczne i trwałe zrobił mi Butlewski https://www.google.com/maps/place/Szewc+Grzegorz+Butlewski/@54.437532,18.5506655,15z/data=!4m10!1m2!2m1!1sszewc+sopot!3m6!1s0x46fd0abe6895b253:0x19569b08f7d81b8d!8m2!3d54.4317666!4d18.5620794!15sCgtzemV3YyBzb3BvdJIBEGJvb3RfcmVwYWlyX3Nob3DgAQA!16s%2Fg%2F1tgw8lsq?entry=ttu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian. C. Napisano 15 Maj Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj W dniu 13.05.2024 o 08:22, papiez_ napisał: Zelówki bardzo estetyczne i trwałe zrobił mi Butlewski https://www.google.com/maps/place/Szewc+Grzegorz+Butlewski/@54.437532,18.5506655,15z/data=!4m10!1m2!2m1!1sszewc+sopot!3m6!1s0x46fd0abe6895b253:0x19569b08f7d81b8d!8m2!3d54.4317666!4d18.5620794!15sCgtzemV3YyBzb3BvdJIBEGJvb3RfcmVwYWlyX3Nob3DgAQA!16s%2Fg%2F1tgw8lsq?entry=ttu https://www.instagram.com/pracownia_prawy_i_lewy?igsh=MWxidzhwbjdlaWQ2dQ== Polecam pracownię rzemiosła Prawy i Lewy w Gdańsku na ul.Rybaki Górne 5 lokal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virtanen Napisano 8 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec Coś jeszcze dostarczali mu polscy rzemieślnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EleganckiJan Napisano 12 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec W dniu 3.04.2024 o 07:47, eduardo napisał: Dzięki. Halę znam. Zdjęcia pacjenta w załączeniu. Czy masz zdjęcia po naprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 12 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 7 godzin temu, EleganckiJan napisał: Czy masz zdjęcia po naprawie? Niestety nie robiłem. Kosz naprawy wyszedł groszowo i jestem zadowolony. Będę pamiętał to wrzucę zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 14 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec W dniu 12.07.2024 o 08:21, EleganckiJan napisał: Czy masz zdjęcia po naprawie? W załączeniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 25 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec Czy jakiś krawiec/krawczyni w Trójmieście umie poprawnie zrobić manszety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 26 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 22 godziny temu, papiez_ napisał: Czy jakiś krawiec/krawczyni w Trójmieście umie poprawnie zrobić manszety? do tego nie potrzeba krawca z dyplomem , takie rzeczy ogarnia "zwykła" krawcowa / punkt poprawek itp / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 26 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 8 godzin temu, Szydlowsky napisał: do tego nie potrzeba krawca z dyplomem , takie rzeczy ogarnia "zwykła" krawcowa / punkt poprawek itp / Wszędzie gdzie oddawałem dostawałem z babolem jak niżej. W tym u Stenki w Żukowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi