Budrys Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2022 Wiemy. Nie ma już sklepu o domenie pl. W zasadzie nie ma to wielkiego znaczenia bo dalej można zamawiać przez sklep niemiecki czy EU. Cytuj
leonid Opublikowano 29 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2025 Czy ta marka jeszcze istnieje? Bardzo mi pasowało ich kopyto, ale zdaje się, że firma zmieniła profil i sprzedaje buty innych marek.. Cytuj
Velahrn Opublikowano 29 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2025 25 minut temu, leonid napisał: Czy ta marka jeszcze istnieje? Bardzo mi pasowało ich kopyto, ale zdaje się, że firma zmieniła profil i sprzedaje buty innych marek.. Nie istnieje. Jaki rozmmiar nosisz? Cytuj
Jarek Opublikowano 1 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2025 W dniu 29.11.2025 o 16:37, Velahrn napisał: Nie istnieje. Jaki rozmmiar nosisz? Już pod koniec mieli długie wyprzedaże swojej marki, załapałem się na to co szukałem. Jak myślicie, bo przecież nie wyprzedali wszystkiego do zera, teraz jakieś resztki trafiają do różnorakich outletów typu TK, czy utylizują, wiecie jak to wygląda w praktyce??? Cytuj
Velahrn Opublikowano 1 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2025 W dniu 29.11.2025 o 20:44, leonid napisał: 10.5 to niesttey nie pomogę. Mam jedną nieużywaną parę, z dawnych lat, ale 8 UK, Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 10 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2025 Kiedyś bardzo lubiłem ich buty GYW. Co teraz kupować w podobnej jakości i poziomie cenowym? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi