Skocz do zawartości

Suit Supply

+Immune+

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, tryhp3 napisał:

ale że takie rzeczy przeszły przez tkalnie i szwalnie... Na żywo wyglądało to jeszcze gorzej. Jakby to nie było przy twarzy... to jeszcze można się było pokusić. 

Ostatnio oglądałem koszule SuSu w TK. Nie znalazłem żadnych defektów. Możliwe, że w moim przypadku była to po prostu kwestia rocznika produkcji - 2018.

W mojej koszuli z Tk też jest defekt materiału (wzoru), natomiast rzeczy z Otrium bywały z wadami i bez wad, a część wad mogła wynikać z "historii", tzn. wielokrotnego przymierzania, pakowania i odsyłania rzeczy i związanego z tym zmęczenia materiału.

Ja z kolei, dla odmiany ;), z pytaniem o SuSu na Otrium w kontekście Black Friday - czy ta obecna promocja -25% to jest już tyle, czy też jednak bliżej BF zdarza się coś więcej? Pytam, bo mam jakieś obserwowane rzeczy, w tym pojedyncze sztuki, no i nie wiem czy jest na co czekać. W kontekście tego, że oni co tydzien-dwa mają promkę -25% to przyznam, że myślałem, że coś więcej dają:)

17 godzin temu, jedrula10 napisał:

Jak często dodają nowe produkty SS na Otrium?

Różnie. 

Generalnie asortyment w połowie 2023 roku był bogaty teraz nie ma co kupić w porównaniu do tamtego okresu.

46 minut temu, MarianoItaliano napisał:

O, widzisz. Czyli w takim razie np rok temu było coś, co działało na SuSu, czy nie ma co czekać? 

Średnio raz na kwartał wpada kod na SuSu w polskim Otrium.

• Oceniam pozytywnie 1

@tryhp3, dzięki, to z kodami działającymi na PL Otrium to wiem, bo sam parę razy skorzystałem, ale ciekaw byłem czy Otrium na Black Friday robi jakieś hiper promo (czyli bardziej Black Friday jak w USA), czy standardowa zniżka, jaka się pojawia co tydzień -dwa (czyli model "Black Friday Po Polsku" :) )

Na bf2023 kod dealbf dawal 25 procent. Ceny były korzystne, ale nie było większego szału niż zazwyczaj przy innych kodach. Akurat moje zakupy najlepiej wypadły w lipcu tego roku ze zniżką 25, lepiej niż rok temu na bf.

Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka

• Oceniam pozytywnie 1

6 godzin temu, MarianoItaliano napisał:

Ja z kolei, dla odmiany ;), z pytaniem o SuSu na Otrium w kontekście Black Friday - czy ta obecna promocja -25% to jest już tyle, czy też jednak bliżej BF zdarza się coś więcej? Pytam, bo mam jakieś obserwowane rzeczy, w tym pojedyncze sztuki, no i nie wiem czy jest na co czekać. W kontekście tego, że oni co tydzien-dwa mają promkę -25% to przyznam, że myślałem, że coś więcej dają:)

Pytanie czy asortyment SuSu w ogóle będzie dostępny dla Polski w czasie BF. Ostatnio pojawia się i znika.

• Like 1

Szanowni,

czy ktoś mógłby udzielić mi porady w kwestii rozmiarówki Long Havany? Mam 196 cm wzrostu, ok. 105 cm w klacie, rękawy 69-70cm. Generalnie jestem wysoki i szczupły. Teoretycznie dobrze powinna leżeć marynarka w rozmiarze 102-106, ale obawiam się, że w obydwu rozmiarach będzie ona za krótka. Patrząc na długości marynarki podane dla poszczególnych rozmiarów w tabelce na Otrium, wychodzi na to, że powinienem celować raczej w 110-114.

11 godzin temu, xardas napisał:

powinienem celować raczej w 110-114.

Będzie na pewno za duża w ramionach (i to zapewne sporo), a z tym nic nie zrobisz. Zresztą ze 106 będzie zapewne tak samo, sam mam jedną Havanę 106 i jest dobra, a nie jestem szczupły przy wzroście ok. 190 cm (w klatce mam ładnych kilka centymetrów więcej od Ciebie). Rozmiar 102 byłby prawdopodobnie najbardziej trafny patrząc z perspelktywy ramion/klatki, ale może faktycznie być trochę krótki, niemniej mogą decydować proporcje ciała (korpus vs nogi), te marynarki w rozmiarówce long są dość długie (do tego stopnia, że casualową letnią Havanę wziąłem 54 i daje radę). Zamów, najwyżej zwrócisz.

Mam 190 cm, klatkę jak dobrze mierzę około 105-107 cm i noszę rozmiar 106 Havanę. Jednorzędowe które mam poszerzam ile się da w tali (dwurzędówka 6x1 jest akceptowalna), klatka jest OK (chociaż mierzyłem i takie które w klatce były za małe w tym rozmiarze), barki mogły by być minimalnie szersze, ale trzeba się pogodzić że to RTW. Rozmiar 110 to na mnie już worek, trzeba by było raczej sporo pomęczyć krawca żeby coś z tego wyszło. Myślę że 106 na 195 cm może być akceptowalne jeśli chodzi o długość, trzeba próbować.
Jak jesteś szczupły to lepiej może leżeć Lazio.