michasacuer Napisano 15 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec Jeśli bedziecie kupować cos w fizycznym sklepie suitsupply sprawdzajcie jakosc przeróbek krawieckich, naciąłem sie drugi raz. Za pierwszym miałem krzywo zszyty pas z tylu, dzisiaj otwieram swoja torbę i mankiety nie kończą sie "na płasko" takze uczulam. Juz nie wspominajac o guzikach na szelki za ktore placimy a ich nie bylo. W tej materii ewidentnie maja duzy problem co do jakości a kupowalem w dwoch roznych sklepach. Regularnie muszę "wracac" do nich. Jest to o tyle irytujace ze trace swoj czas a same fizyczne lokacje kreuja sie na premium experience a ciezko mowic o usludze premium gdzie maja problem z prostym skróceniem spodni. Koledze tez mieli zamowic do sklepu koszule extra slim wraca do domu, nastepnego dnia chce ja zalozyc a dostaje slim także dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekzx Napisano 15 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec Jakie to było miasto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 15 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 54 minuty temu, jacekzx napisał: Jakie to było miasto ? Hoofddorp i Amsterdam. W obu krawcy lecą w kule. Te spodnie wyszły z pierwszego. W tym drugim nauczylem sie by sprawdzac, ze doszyli guziki bo zapomnieli dwa razy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 15 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 8 godzin temu, michasacuer napisał: dzisiaj otwieram swoja torbę i mankiety nie kończą sie "na płasko Czyli gorzej niż pierwsza lepsza osiedlowa krawcowa. 8 godzin temu, michasacuer napisał: kreuja sie na premium experience Aż tak to bym nie przesadzał, bo to jednak chińskie produkty z klasycznymi szablonami. Są znacznie bardziej premium marki typu Loro Piana, Zegna czy Brunello Cucinelli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 15 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 23 minuty temu, tryhp3 napisał: Czyli gorzej niż pierwsza lepsza osiedlowa krawcowa. Aż tak to bym nie przesadzał, bo to jednak chińskie produkty z klasycznymi szablonami. Są znacznie bardziej premium marki typu Loro Piana, Zegna czy Brunello Cucinelli. Ale sama obsluga klienta w sklepie aspiruje do miana brandu premium. Zgodze sie, ze nadal to sieciowka a same kolekcje od covidu to te same odcienie szarego, brazowego i niebieskiego. Dla nas moze sie to nie podobac ale suitsupply ma dobre wyniki sprzedazowe i wedlug niektorych sa to w koncu ubrania, ktore mozna nosic "na codzien" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 15 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec Tam ogólnie się chyba polityka zmieniła, wydaje mi się, że jest mniej produktów, np. chyba zlikwidowali wyższą linie Jort, a chinosów jest raptem trzy kolory. Natomiast na Otrium ich chinosów jeszcze jest bardzo dużo rodzajów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec Wygląda na to, że Otrium zablokowało promocje SS dla Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 17 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 1 godzinę temu, mosze napisał: Wygląda na to, że Otrium zablokowało promocje SS dla Polaków. Że co? W sensie na polski adres nie da się zamawiać produktów z promocją? to w ogóle leglane w Unii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 17 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 6 godzin temu, mosze napisał: Wygląda na to, że Otrium zablokowało promocje SS dla Polaków. A skąd takie podejrzenie? Na zagranicznych wersjach Otrium działają te kody zniżkowe? Ja co jakiś czas patrzę czy działa jak mi newsletter przyjdzie i już dawno się nie trafiło, ale myślałem, że po prostu uszczelnili te promocje globalnie, bo chyba SuSu założenia jest wyłączone, więc zakładałem, że jak coś wcześniej działało, to pewnie błąd Matrixa:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec Ostatnio dostałem info o promo 25%, SS nie było wyłączone, ale kod nie działał, odp supportu, że niektóre kraje są wyłączone. Może coś ściemniają, nie wiem. Taka ciekawostka- jak się zmieni język, to SS znika z wyszukiwarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 17 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec Na Otrium, SuSu jest wykluczone z promocji*. Było o tym już parę razy. *Działa na pierwsze zamówienie, działy też kody na black friday i wielkanocna wyprzedaż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec Jak coś piszę i jestem trzeźwy, to wiem, co piszę. W tej promocji SS na liście wykluczeń nie figurowało, coś niejasno napisałem? A teraz jest inna promocja i już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 18 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec To co wrzuciłem to niby stałe wykluczenia, rzadko kiedy ta reguła nie działa (zapewne jak ktoś o czymś zapomni - tam mają straszny bałagan) -> Na które marki dotyczą promocje? - Centrum pomocy (otrium.nl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gisch Napisano 19 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec W dniu 13.06.2024 o 17:26, UncleDrew napisał: A można prosić o jakieś foto jak wygląda na żywo ? Z góry dziękuję. Kolor najlepiej wyszedł na zdjęciu z metkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 19 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec W dniu 18.06.2024 o 00:11, mosze napisał: Jak coś piszę i jestem trzeźwy Nie spodziewałem się po Tobie że możesz nie być 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UncleDrew Napisano 19 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 57 minut temu, gisch napisał: Kolor najlepiej wyszedł na zdjęciu z metkami Dzięki, wygląda nieźle, spróbujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 15 godzin temu, UncleDrew napisał: Dzięki, wygląda nieźle, spróbujemy Całkiem fajna wahałem się pomiędzy nią a tą ze zdjęcia poniżej , ostatecznie wygrała ta druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec W dniu 17.06.2024 o 22:32, mosze napisał: Ostatnio dostałem info o promo 25%, SS nie było wyłączone, ale kod nie działał, odp supportu, że niektóre kraje są wyłączone. Może coś ściemniają, nie wiem. Taka ciekawostka- jak się zmieni język, to SS znika z wyszukiwarki. Możliwe, że zablokowali czasowo bo zauważyli, że sporo adresów z PL się dubluje na nowych kontach aby korzystać z promocji -15% dla nowego klienta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec Wg mnie ta promocja jest dla każdego. Jeśli się wejdzie na Otrium bez logowania, np. w trybie prywatnym, i doda rzeczy do koszyka, to kod -15% działa. A potem już można podać dowolne dane, nawet zarejestrowanego klienta i do tej pory rabat się nie cofał. Wg mnie tutaj wystąpił jakiś błąd, ale zamiast się przyznać, to coś ściemniają, że nie wysyłają do Polski, a wygląda na to, że ... wysyłają tylko do Polski. Jak się zmieni język, to SS znika z wyszukiwań. Tak, jakby SS nie chciało sobie robić konkurencji na głównych rynkach zachodnich i upłynniało zalegający towar u nas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec https://www.otrium.pl/product/navy-havana-suit-26?utm_source=share button&utm_medium=user generated&utm_campaign=android app Czy ktoś posiada taki garnitur SuSu z Otrium? Pytam, bo opis jest dość lakoniczny, chciałem ustalić czy jest to pełna podszewka, półpodszewka, jaki typ materiału jeżeli chodzi o chwyt itd, może jakieś real foto jak ktoś jest dumnym posiadaczem :)? Nie chce mi się zamawiać żeby odsyłać, a już parę razy tu widziałem, że ktoś pytał i się okazywało, że już jakiś Forumowicz ma dany produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec Za tą cenę (790 z wysyłką) to chyba bym o nic nie pytał, tylko łapał. Wygląda na końcówkę wyprzedaży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec Ok, a czemu piszesz o 790 z wysyłką? Mówisz z uwzględnieniem jakiegoś kodu rabatowego? Ja widzę 870 cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec -15% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec Ktoś kojarzy, jaki to jest fit?: https://www.otrium.pl/product/suit3p-blue-light-blue https://www.otrium.pl/product/suit-grey-check-grey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 21 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec Jakby ktoś potrzebował, to ten kod NEXTTIME10 działa normalnie (w sensie bez potrzeby trybu prywatnego itd). Btw, zdecydowałem się na ten dwurzędowiec Havana, zobaczymy co przyjdzie (o ile dobry rozmiar w ogóle 😂) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi