mosze Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2016 Tez byłem na Spectrze. James miał świetny garnitur kiedy był u Agenta dyrektora W pierwszej części (jeszcze przed przedstawieniem aktorów) Bond miał źle zszytą marynarkę. Ogólnie film fajny, zdecydowanie mniej "rozpierduchy" niż w ostatniej części. Ja byłem zachwycony dopasowaniem garniturów Bonda - generalnie wszyscy mężczyźni są tam świetnie ubrani (kobiety takoż ), nawet Zły Człowiek w marynarce nehru - nie lubię takich modeli, ale ramiona wyglądały perfekt. Niezawodny Roman (Szarmant) wyśledził, że garnitury uszyte były w systemie MTM przez Toma Forda - jak dla mnie, świetna reklama. Piękna linia ramion, doskonałe proporcje (zero przykrótkich marynareczek z młodszego brata), elegancja do bólu klasyczna, a przy tym osiągnięta jakby bez wysiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Okulary ... Maison Bourgeat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Ja byłem zachwycony dopasowaniem garniturów Bonda - generalnie wszyscy mężczyźni są tam świetnie ubrani (kobiety takoż ), nawet Zły Człowiek w marynarce nehru - nie lubię takich modeli, ale ramiona wyglądały perfekt. Niezawodny Roman (Szarmant) wyśledził, że garnitury uszyte były w systemie MTM przez Toma Forda - jak dla mnie, świetna reklama. Piękna linia ramion, doskonałe proporcje (zero przykrótkich marynareczek z młodszego brata), elegancja do bólu klasyczna, a przy tym osiągnięta jakby bez wysiłku. Ale w jednej że scen, kiedy był w granatowej marynarce w podwójną kratę, marynarka była zszyta krzywo na plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Właśnie obejrzałem dość ciekawy film, "Klub dla wybrańców", ale chwale się tym, ze względu na stroje, kino niezbyt wybitne. Można zobaczyć jak ubierają się studenci z Oxfordu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 http://filmoteka.tvp.pl/23932334/prawda-z-tamtych-latzapowiada się ciekawie bo i główny bohater był dandysem co się zowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Oglądałem niedawno film Black Mass (Pakt z diabłem). Osadzony w latach 1960+ w USA. O ile większość kreacji jest przeciętna, o tyle ewolucja ubioru jednej z głównych postaci, Johna Connelly, jest warta uwagi. Mocne kino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 Znalezione dzisiaj, czy ktoś czytał i może powiedzieć czy pozycja warta kupienia? Publikacja z 2016r. 240 × 156 mm 240 pages Hardback 97 illustrations, 57 in colour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi