Bażant Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Jak moja, czy kolegi Atamana? Ja swoją kupiłem w Tikeju, ale 4 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Też ją właśnie wypatrzyłem w TKmaxx. Nie było jednak mojej rozmiarówki. O dziwo nie cieszy się popularnością, bo jeden rozmiar trafił już do strefy wyprzedażowej. Nie pamiętam, ona jest na półpodszewce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Jak moja, czy kolegi Atamana? Ja swoją kupiłem w Tikeju, ale 4 lata temu Jak Atamana. Pamiętam, że miała nakładane kieszenie za którymi akurat nie przepadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Widziałem taką samą w TK MAXX w Gdańsku Bo to z TK z GdyniMetki tkaniny nie ma. Jest tylko skład. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PlainChandler Napisano 8 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Dołączam do grupy późnych debiutantów i przy okazji dziękuję wszystkim dzielącym się tu swoją wiedzą- gdyby nie lektura forum, z moją garderobą byłoby dziś o wiele gorzej. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 9 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 marynarka: Suit Supply koszula: Charles Tyrwhitt krawat: Embassy of Elegance (6-fold) spodnie: Luxire buty: J.M. Weston 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 ... konsekwentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 ... konsekwentnie W sensie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Braku poszetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Acha Nie mam zbyt wielu poszetek, a żadna z tych które mam jakoś "nie gra" mi z tą marynarką. Nie licząć białej lnianej, ale biała lniana byłaby chyba zbyt formalna w porównaniu do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Ja tę konsekwencję nagradzam plusem. Świetne te derby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Świetne te derby. O tym jak są tak świetnie, niech świadczy to że wyglądają bardzo dobrze nawet na zdjęciach takiego antytalentu fotograficznego jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 O tym jak są tak świetnie, niech świadczy to że wyglądają bardzo dobrze nawet na zdjęciach takiego antytalentu fotograficznego jak ja To jeśli chodzi o talent fotograficzny, to jest nas dwóch ale akurat Westony w wersji demi-chasse widziałem na żywo więc nie muszę sobie wyobrażać, jak fajne są to buty (bo bez urazy, ale Kolega spiryt talentu fotograficznego raczej w przypadku tych butów też nie zaprezentował ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Machiavelli Napisano 9 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Zestaw letni, ale na nieco niższe temperatury (15-20 st. C) - marynarka bawełniana, koszula z bawełny oxford, krawat i poszetka z gładkiego jedwabiu, do tego spodnie lniane w kolorze naturalnym i zamszowe loafersy. Przypinka pamiątkowa z ostatniej edycji Warszawy pod krawatem. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Zestaw letni, ale na nieco niższe temperatury (15-20 st. C) - marynarka bawełniana, koszula z bawełny oxford, krawat i poszetka z gładkiego jedwabiu, do tego spodnie lniane w kolorze naturalnym i zamszowe loafersy. Przypinka pamiątkowa z ostatniej edycji Warszawy pod krawatem. Gdzie taka żeglarską poszetkę można nabyć? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Gdzie taka żeglarską poszetkę można nabyć? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk To kiepskiej jakości James button 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Gdzie taka żeglarską poszetkę można nabyć?Z takimi motywami żeglarskimi są w sklepie Nie Tylko Dla Dżentelmenów, ale producenta nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Gdzie taka żeglarską poszetkę można nabyć?Z takimi motywami żeglarskimi są w sklepie Nie Tylko Dla Dżentelmenów, ale producenta nie pamiętam. Mówisz o tym w Gdańsku? Nie widziałem żadnej strony internetowej tego sklepu oprócz facebooka, także jeśli to ten to może przy okazji jak pojadę na wakacje, bo póki co nie pojadę za poszetką przez cała Polskę ;D Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Nie Tylko Dla Dżentelmenów nie prowadzi sklepu internetowego (i z tego co się dowiedziałem nie planują na razie takowego). Wszystko co mają w ofercie sklepu stacjonarnego prezentują na swoim profilu fb. Poszetki w kotwice, które aktualnie posiadają to chyba Edyta Kleist. Średniej jakości bawełna, obszyte maszynowo, skala wzoru, jak dla mnie, za duża. Pod względem wykonania i wzoru JB jakoś bardziej mi się podoba, choć fakt, że jedwab nie urzeka jakością. Gdyby interesowała Cię ta poszetka Edyty Kleist, to można ją zamówić przez stronę internetową producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Widziłem chyba jeszcze z kołem sterowym i z żaglówką/żaglowcem taki wzór. Tak jak wyżej strony nie ma, ale poproś przez FB jakie mają wzory żeglarskie to Ci odpowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Wysłane za pomocą Tapatalk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Wygląda jakbyś był w kilcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Wygląda jakbyś był w kilcie wyglada tez jakbym był w pidżamie Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 16 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Przyznaję się do porażki. Telefon ma do dzwonienia i odbierania poczty, nie do robienia zdjęć 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Zestaw lepiej wyglada na pierwszym zdjeciu, niz na drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi