Skocz do zawartości

Co mam dziś casualowego na sobie

The-Bigwig

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

O tym jak są tak świetnie, niech świadczy to że wyglądają bardzo dobrze nawet na zdjęciach takiego antytalentu fotograficznego jak ja :)

To jeśli chodzi o talent fotograficzny, to jest nas dwóch ale akurat Westony w wersji demi-chasse widziałem na żywo więc nie muszę sobie wyobrażać, jak fajne są to buty (bo bez urazy, ale Kolega spiryt talentu fotograficznego raczej w przypadku tych butów też nie zaprezentował ;) ).

Zestaw letni, ale na nieco niższe temperatury (15-20 st. C) - marynarka bawełniana, koszula z bawełny oxford, krawat i poszetka z gładkiego jedwabiu, do tego spodnie lniane w kolorze naturalnym i zamszowe loafersy. Przypinka pamiątkowa z ostatniej edycji Warszawy pod krawatem.

Gdzie taka żeglarską poszetkę można nabyć?

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Gdzie taka żeglarską poszetkę można nabyć?

Z takimi motywami żeglarskimi są w sklepie Nie Tylko Dla Dżentelmenów, ale producenta nie pamiętam.

Mówisz o tym w Gdańsku? Nie widziałem żadnej strony internetowej tego sklepu oprócz facebooka, także jeśli to ten to może przy okazji jak pojadę na wakacje, bo póki co nie pojadę za poszetką przez cała Polskę ;D

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Nie Tylko Dla Dżentelmenów nie prowadzi sklepu internetowego (i z tego co się dowiedziałem nie planują na razie takowego). Wszystko co mają w ofercie sklepu stacjonarnego prezentują na swoim profilu fb. 

Poszetki w kotwice, które aktualnie posiadają to chyba Edyta Kleist. Średniej jakości bawełna, obszyte maszynowo, skala wzoru, jak dla mnie, za duża. 

Pod względem wykonania i wzoru JB jakoś bardziej mi się podoba, choć fakt, że jedwab nie urzeka jakością. 

Gdyby interesowała Cię ta poszetka Edyty Kleist, to można ją zamówić przez stronę internetową producenta