marian o Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 A wg mnie ta dwurzędówka pasuje do dżinsów, co to za firma? Też bym zmienił poszetkę. No cóż... ta kusa "marynarka" to dżinsowa propozycja Zary sprzed bodaj 2 lat. Przy wszystkich jej wadach (głównie długość - a w zasadzie jej brak) jest bardzo wygodna, więc przymykam oko na te wady w zestawach casualowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 31 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Dawnomnieniebyło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Zupełnie mi tutaj nie pasują te rękawiczki. Poza tym przyjemnie chociaż szalik bardziej kontrastowej barwy ożywiłby nieco ten strój. Przy okazji, co to za pasek wystający spod kołnierza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2014 Bigwig, skąd spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 Smart casual na dziś. Krawat jest zielony w niebiesko-pomarańczowe paisley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ati Napisano 13 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2014 No to jedziemy z debiutem Jako, że najwięcej można się nauczyć słuchając uwag innych, oto przedstawiam mój dzisiejszy zestaw. Od razu zaznaczę - rękawy marynarki trzeba trochę skrócić. Z góry przepraszam za komórkową jakość i łazienkowe tło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 13 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2014 Ładna marynarka. Czy masz niezapięty kołnierzyk i knit włożony w spodnie czy mi się tylko wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ati Napisano 13 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2014 Dziękuję. Kołnierzyk niezapięty umyślnie, knit nie jest włożony w spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Dziękuję. Kołnierzyk niezapięty umyślnie, knit nie jest włożony w spodnie. Dlaczego nie zapiąłeś kołnierzyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Ati, niezapięcie kołnierzyka nie jest fajne, ani cool, ani casual, tak na przyszłość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ati Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Dlaczego nie zapiąłeś kołnierzyka? Jak to powiedział Filip, chciałem być bardziej casual Od dziś będę pamiętał, że to nie wypada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Jak to powiedział Filip, chciałem być bardziej casual Od dziś będę pamiętał, że to nie wypada! Wypada jak najbardziej, ale tylko bez krawata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Mimo skłonności do podobnych działań w zakresie ubioru, mam wrażenie, że w Twoim zestawie jest jakaś irytująca aberracja, Dandy. Niby słusznie odformalniasz zestaw komponując go z elementów o różnym stopniu formalności, ale z drugiej strony wydaje mi się, że takie łączenie jest zbyt modowe miejscami. Np. ta koszula na styku z kurtką to dwa różne światy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Mimo skłonności do podobnych działań w zakresie ubioru, mam wrażenie, że w Twoim zestawie jest jakaś irytująca aberracja, Dandy. Niby słusznie odformalniasz zestaw komponując go z elementów o różnym stopniu formalności, ale z drugiej strony wydaje mi się, że takie łączenie jest zbyt modowe miejscami. Np. ta koszula na styku z kurtką to dwa różne światy. W sumie ta krata dość casualowa jest, a samej koszuli nie noszę w bardziej formalnych zestawach. Chyba, że ta aberracja wynika z czegoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Marian - super. Tylko raczej nie ten dział, spokojnie możesz się przenieść do zwykłego CMDNS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 W sumie ta krata dość casualowa jest, a samej koszuli nie noszę w bardziej formalnych zestawach. Chyba, że ta aberracja wynika z czegoś innego Krata casualowa, na pewno bardziej niż np. jeans, jednak przegrywa swoją nieformalnością z marynarko-kurtką. I to bardzo. Już nie mówiąc o kamizelce. Wydaje się, że tylko krawat stoi tutaj po środku i zastanawia o co ta bójka. Z resztą, to zdjęcie to przecież nie koniec, bo jeszcze buty i spodnie, których nie widać, walczą wizualnie z kamizelką (przede wszystkim). Nie obraź się, moim zdaniem to po prostu nie jest dobre zestawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Marian - super. Tylko raczej nie ten dział, spokojnie możesz się przenieść do zwykłego CMDNS. Ja bym powiedział, że smart casual bardziej pasuje do tego działu niż CMDNS . Swoją drogą udany zestaw. Osobiście wymieniłbym poszetkę na jakąś "żywszą". Sądzę, że czerwona w jakieś wzory świetnie by tu pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacho Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Piątkowy casual, w komplecie z jeansami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.L.Messi Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Dobry Wieczór . 370 stron w 4 dni tematu przerobiłem, jeszcze 100 ale do jutra wieczór nadrobię zaległości Odważę się i ja po raz pierwszy pokazać CMDNS, Wszystkię uwagi/porady chętnie przyjmę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 To się raczej nadaje do "Co mam dziś casualowego na sobie". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 Wiosna powoli nadchodzi więc na nocną zmianę dość mocno casualowo. Kurtka Geox koszula TM Lewin Spodnie Polo RL Koszmarkowe buty Lasocki CCC nie widać czerwonych skarpetek S.Olivier 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi