White Haven Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 Nie musi być od razu flanela, ale całość by się moim zdaniem lepiej prezentowała ze sztruksami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 Nie przeszkadza Tobie to logo na kurtce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 To nie jest brytyjskie country, to jest amerykański campus uniwersytecki sprzed ery rock-and-rolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 Koziol, kolejny raz oplułem przez Ciebie monitor. Jesteś wielki! Żeby nie było offu kurtka bardzo mi się podoba, ale spodnie niestety już nie. Nie podobają mi się takie przetarcia, ale trafia do mnie argument, "jak się nie ma...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 nie znacie się: Świetny zestaw... Całość idealnie się komponuje... jak zawsze świetna stylówka!... zjadłbym Cię... Bardzo fajny zestaw... Kurtka jest swietna, mysle, ze dobrze zrobiles laczac ja z jeansami... Swietnie - zresztą jak zwykle :] Chociaż ja bym coś zmieniła, może sweter... O. Niby prosto, niby zwyczajnie, ale stylowo i ze smakiem. Podoba mi się ... Cała stylizacja, jak zwykle przemyślana i moim zdaniem ŚWIETNA!... Wow, gratuluję wyczucia stylu:-)... Tytuł wpisu Brytyjskie country - nie dla kowbojów., a dżinsy to niby kogo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 "zjadłbym Cię:)" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 Capo miszcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 Niesprawiedliwe, nie ma takich ikonek w edytorze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Nie przeszkadza Tobie to logo na kurtce? Barbour to to nie jest, fakt Logo jest jednak wyszywane, więc obawiam się, że po odpruciu mogą pozostać widoczne dziurki. Niech już lepiej sobie zostanie Inspirowane brytyjskim country:imho równie dobrze może być inspirowane strojem Felixa Baumgartnera, strojem mongolskiej szlachty z XV wieku albo strojem chippendales pod koniec występu. Każdy inspiruje się na swój sposób, taki to już mamy postmodernizm - dla niektórych to właśnie wieloznaczność jest najcenniejszą wartością "zjadłbym Cię:)" Dostęp do internetu ma obecnie praktycznie każdy, a opcja komentowania na blogu otwarta jest dla wszytskich, stąd i BARDZO duża różnorodność wśród czytelników. Dopóki komentarze nie uwłaczają podstawowym zasadom netykiety, dopóty nie będą przeze mnie usuwane. Sam nie lubię, kiedy na niektórych stronach usuwa się niewygodne komentarze, a zadarzyło mi się napisać takich kilka. Ten konkretny jednak bardzo mnie rozbawił, więc go zostawiłem Tytuł wpisu Brytyjskie country - nie dla kowbojów., a dżinsy to niby kogo?. Pierwotnie Leviego Straussa Sztruks na pewno byłby lepszym wyborem, ale znowu w garderobie jest go brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 13 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Casualowo. Więcej na Blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Kurtka i buty mi się podobają ale tak zawinięte spodnie... niezbyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 14 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2012 Casualowo. Więcej na Blogu. Pierwszy raz chyba jestem zdecydowanie na nie. Nie pododoba mi sie zadna rzecz z tego zdjecia. Kurtka z paskiem w tali jakos moim zdaniem slabo wyglada, meska talia chyba nie lubi az tak nachalnego podkreslania (w przeciwienstwie do damskiej), a na podwiniete nogawki spuszcze zaslone milczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 14 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2012 Dla mnie kurtka bomba. Nawiązuje trochę do Barboura, ale chyba niem nie jest? Jaka to marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2012 Dla mnie także bomba, super podkreśla sylwetkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 14 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2012 Jaka to marka?Na blogu jest napisane, że Burton. Teraz się tak zastanawiam czy to ten Burton od snowboardu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 14 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2012 Nie, to inny Burton. To brytyjska marka odziezowa, ktora ma taka sama nazwe jak amerykanska marka produkujaca ciuchy/deski i inne rzeczy do snowboardu. http://en.wikipedia.org/wiki/Burton_%28clothing%29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 14 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2012 Kopia kultowej kurtki Belsatff http://www.belstaff.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 14 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2012 O widzisz Parm, zapomniałem o Belstaff. Faktycznie, wypisz wymaluj. Punkt dla Ciebie. Dzięki za opinie koledzy! Też początkowo miałem obawy co do pasa, ale teraz jak będę szukał oryginalnego Barboura (o Belstaff na razie pomarzę) to tylko i wyłącznie z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 14 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2012 Belstaff czy Barbur ,mi osobiście bardziej podoba się styl tej pierwszej firmy.Najdziwniejsze jest to że ta Włoska firma jest bardziej znana w UK niż we Włoszech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kush Napisano 16 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2012 Bo firme założyli w anglii dwaj panowie w 1924 r. http://en.wikipedia.org/wiki/Belstaff . Ot cała tajemnica Barbour ma serie international która wygląda podobnie, niestety w odbiorze przeszkadza namolny branding na piersi w wiekszosci modeli. Są to ubrania stylizowane na odzież motocyklową, zresztą prawie do lat 80 barbour sponsorował wyścigi motocyklowe. Żeby nie było OT , świeżo upieczony Tata jedzie po zakupy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 16 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2012 O widzisz Parm, zapomniałem o Belstaff. Faktycznie, wypisz wymaluj. Punkt dla Ciebie. Dzięki za opinie koledzy! Też początkowo miałem obawy co do pasa, ale teraz jak będę szukał oryginalnego Barboura (o Belstaff na razie pomarzę) to tylko i wyłącznie z nim. Podobna kurtka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 19 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2012 Co tam, nie spodoba się ale kurtkę lubię więc zamieszczę więcej na Blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krawaciara Napisano 19 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2012 Co tam, nie spodoba się ale kurtkę lubię więc zamieszczę więcej na Blogu. Mi osobiście zestaw bardzo się podoba, ale ja jestem tylko kobietą i zapewne na niczym się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2012 Faktycznie, te liście można by już zagrabić i spalić, poza tym ok (o długości spodni była już dyskusja, także pomijam). Krawaciara, trochę więcej pewności siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 19 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2012 Nie moje liście, nie moja brocha spodnie specjalnie są takiej długości, żebym mógł je bezproblemowo podwinąć, więc zostają jakie są. Jedynie buty już mają zupełnie inny kolor. Pokażę efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi