Miły Napisano 9 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2013 Panowie, Debiutuję w tym dziale, dlatego proszę o wyrozumiałość. Zdjęcia robione po długiej imprezie, dlatego spodnie są w takim stanie a buty... no cóż - proszę o wybaczenie Następnym razem popracuję również nad pozowaniem Panowie, Debiutuję w tym dziale, dlatego proszę o wyrozumiałość. Zdjęcia robione po długiej imprezie, dlatego spodnie są w takim stanie a buty... no cóż - proszę o wybaczenie Następnym razem popracuję również nad pozowaniem Proszę o wskazanie mi co to za gatunek tkaniny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 10 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2013 Debiut, więc nie bijcie za mocno. Jakość jest jaka jest bo fotografka bardzo się spieszyła i nie bylo czasu na poprawki. Wspomagacze wyobraźni: marynarka to bardzo drobny sztruks, koszula oksford. EDIT: Wiem, że rękawy za długie, czekają na poprawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2013 Gratuluję odwagi . Wydaje mi się, że mógłbyś spróbować nosić bardziej zwężone rzeczy. Marynarka - bardziej dopasowana w talii i krótsze rękawy, spodnie - bardziej dopasowane, krótsze nogawki. No i zamienić sztruks na coś gładkiego. Szersze klapy to też dobry kierunek. Skąd boat shoes? No i pokaż się w krawacie i z poszetką. Debiutuje się tylko raz, ale następne stylizacje obowiązkowo z ciekawymi dodatkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 10 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2013 Staram się szukać slim fitów, ale przy mojej sylwetce a tym bardziej budżecie to nie takie proste. Co do sztruksu i klap - możesz rozwinąć? (jeżeli to oczywiste i banalne to przepraszam). Buty z TK Maxx na wkładce jest napisane xlt territory. Mocno zmasakrowane - duża plenerowa impreza+tłum+ulewa nie robią dobrze zamszowi i po reanimacji są troszkę szarawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolP Napisano 10 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2013 Pierwsze koty za płoty trzeba wyrzucić, więc letni zestaw z szortami. Marynarka lniana, koszula jest w dorobny groszek, którego niestety nie widać. Wszelkie komentarze mile widziane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 @KarolP, gratuluje odwagi i ciekawej kolorystycznie marynarki (troche sie chyba pogniotła). Zmieniłbym buty na inny styl i inny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 Marynarka lniana, marynarki (troche sie chyba pogniotła). Pewnie proces gniecenia trwał kilka chwil od ostatniego prasowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 Pierwsze koty za płoty trzeba wyrzucić, więc letni zestaw z szortami. Marynarka lniana, koszula jest w dorobny groszek, którego niestety nie widać. Wszelkie komentarze mile widziane. Jedyne co nie podoba mi się w tym zestawie to buty. Wydaje mi się, że lepiej prezentowałoby się cięższe wizualnie obuwie i ZDECYDOWANIE w innym kolorze. W każdym razie, gratuluję odwagi :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 15 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2013 Denim on denim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 17 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Takie tam http://the-bigwig.blogspot.com/2013/07/sweter-w-lecie-na-tapecie-preppy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piti54 Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Wygląda, jakbyś był chwilę przed wywrotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Wygląda, jakbyś był chwilę przed wywrotką. Wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Lniano - jedwabne spodnie z wyższym stanem i biała koszula, wyposażona w band collar EDIT: Zmiana określenia z "wysoki" na "wyższy", co by nie wprowadzać w błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Panowie, co rozumiecie przez "wysoki stan" w spodniach? Jaką wysokość spodni uważacie za "wysoki stan"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Powyżej pępka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Czekałem aż ktoś podniesie tę kwestię. W porównaniu do tego, co można znaleźć obecnie w sklepach, ten model ma dość wysoki stan. Konia z rzędem temu, komu uda się znaleźć model RTW ze stanem powyżej pępka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Czekałem aż ktoś podniesie tę kwestię. W porównaniu do tego, co można znaleźć obecnie w sklepach, ten model ma dość wysoki stan. Konia z rzędem temu, komu uda się znaleźć model RTW ze stanem powyżej pępka powyżej pępka i pasek to raczej nie tędy droga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 To zależy, jak duży brzuch masz . U Ciebie by się nie sprawdziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Czekałem aż ktoś podniesie tę kwestię. W porównaniu do tego, co można znaleźć obecnie w sklepach, ten model ma dość wysoki stan. Konia z rzędem temu, komu uda się znaleźć model RTW ze stanem powyżej pępka Domyślałem się, że o to chodzi, ale to tak, jakby mówić, że buty NC to najwyższa półka, bo są lepiej wykonane niż większość obuwia z polskich ulic. Osobiście używam tego sformułowania do spodni, które sięgają mi do linii talii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 RTW ze stanem powyżej pępka nikt nie robi, bo i nikt nie chciałby chodzić w takim dziwactwie. Ja mam dwie pary takich spodni i nadają się wyłącznie pod dwurzędówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Mój krawiec taki stan spodni nazywa "pół-biodrówkami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Mam starszego znajomego który ma tak "ukształtowany" brzuch, że nosi spodnie zaciągnięte bardzo wysoko. "Na Pawełka"- taką nazwę słyszałem na wysoko zaciągnięte spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 RTW ze stanem powyżej pępka nikt nie robi, bo i nikt nie chciałby chodzić w takim dziwactwie. Ja mam dwie pary takich spodni i nadają się wyłącznie pod dwurzędówkę. Grubo się mylisz. Niedługo to udowodnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 Casual w bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi