Secondhand Dandy Napisano 2 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2014 Moim zdaniem przydałoby się zaprasować spodnie w kancik. Ten szczegół dodałby dolej części zestawu należnego szyku. Spodnie na kant i sportowe buty jakoś mi razem nie grają, dlatego też w ruch poszły gładkie chino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 9 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 9 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2014 z wczoraj : z dziś: + niewidoczne brązowe boat shoes Polo RL + w/w Polo RL lub jasno niebieskie NB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celahim Napisano 17 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2014 Ostatnie nabytki wyprzedażowe, koszula lniana H&M 50 zł, spodnie z MD 129 zl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2014 Wczoraj w ogródku Białego Domku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2014 Bardzo miły widok ( piszę oczywiście o stylizacji Irku:)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 26 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2014 Irku te buty są super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 27 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2014 Marynarko-kamizelka. Krawat nadrukowany na koszuli. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 27 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2014 Ten krawat do mnie nie przemawia, ale i tak zestaw na +. Co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 27 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2014 Buty to Baldinini. Koszule z tym nadrukiem kupiłem na zasadzie coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2014 A mi się koszula w tym kontekście b. podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2014 Jakby tak dobrze leżąca koszula miała namalowaną marynarkę, krawat i poszetkę, toby mocno się wszystko uprościło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 28 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2014 Piątkowy strój pielgrzymkowy, głównie len, a całość dopełniał słomkowy kapelusz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ri¢hie Ri¢h Napisano 28 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2014 Wszyscy pielgrzymi powinni tak się nosić ! Ciekawe czy jesteś jedynym w marynarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 28 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2014 To była jedynie weekendowa pielgrzymka z Poznania do Gniezna. Marynarkę musiałem zastępować kurtką przeciwdeszczową, bo sporo na trasie padało. Przy dużym upale, szedłem w samej koszuli (i spodniach oczywiście ). Chyba byłem jedynym w ten sposób ubranym, ale moi znajomi wiedzą, że jestem 'odzieżowym dziwakiem' ( ) i dogrzali mi pytaniami, gdzie krawat zgubiłem :>, Miłego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 04 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Napisano 4 Sierpień 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Marian, bardzo przyjemny zestaw, co to za marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 koszula Panama od CT krawat The Tie Bar zegarek Seiko 5 buty Doucal's 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Marian, bardzo przyjemny zestaw, co to za marynarka? MD z ostatniej wyprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 MD z ostatniej wyprzedaży. Wymieniłeś w niej guziki? Na stronie wydaje się mieć czarne albo granatowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Wymieniłeś w niej guziki? Na stronie wydaje się mieć czarne albo granatowe. hmmm nie wymieniałem - guziki są "perłowe", dlatego na zdjęciach wychodzą w zasadzie białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Zapomniałem jakiś temat załączyć fotki więc nadrabiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Ciężko ocenić to zdjęcie, na pierwszym planie jest Twój telefon i kosmetyki. Poszetka ma brązowe obszycie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi