Bażant Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Jak moja, czy kolegi Atamana? Ja swoją kupiłem w Tikeju, ale 4 lata temu Cytuj
kronenberg Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Też ją właśnie wypatrzyłem w TKmaxx. Nie było jednak mojej rozmiarówki. O dziwo nie cieszy się popularnością, bo jeden rozmiar trafił już do strefy wyprzedażowej. Nie pamiętam, ona jest na półpodszewce? Cytuj
Johnny Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Jak moja, czy kolegi Atamana? Ja swoją kupiłem w Tikeju, ale 4 lata temu Jak Atamana. Pamiętam, że miała nakładane kieszenie za którymi akurat nie przepadam. Cytuj
Ataman Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Widziałem taką samą w TK MAXX w Gdańsku Bo to z TK z GdyniMetki tkaniny nie ma. Jest tylko skład. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PlainChandler Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Dołączam do grupy późnych debiutantów i przy okazji dziękuję wszystkim dzielącym się tu swoją wiedzą- gdyby nie lektura forum, z moją garderobą byłoby dziś o wiele gorzej. 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 marynarka: Suit Supply koszula: Charles Tyrwhitt krawat: Embassy of Elegance (6-fold) spodnie: Luxire buty: J.M. Weston 22 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 ... konsekwentnie W sensie? Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Acha Nie mam zbyt wielu poszetek, a żadna z tych które mam jakoś "nie gra" mi z tą marynarką. Nie licząć białej lnianej, ale biała lniana byłaby chyba zbyt formalna w porównaniu do reszty Cytuj
musa19 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ja tę konsekwencję nagradzam plusem. Świetne te derby. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Świetne te derby. O tym jak są tak świetnie, niech świadczy to że wyglądają bardzo dobrze nawet na zdjęciach takiego antytalentu fotograficznego jak ja Cytuj
musa19 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 O tym jak są tak świetnie, niech świadczy to że wyglądają bardzo dobrze nawet na zdjęciach takiego antytalentu fotograficznego jak ja To jeśli chodzi o talent fotograficzny, to jest nas dwóch ale akurat Westony w wersji demi-chasse widziałem na żywo więc nie muszę sobie wyobrażać, jak fajne są to buty (bo bez urazy, ale Kolega spiryt talentu fotograficznego raczej w przypadku tych butów też nie zaprezentował ). Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Machiavelli Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zestaw letni, ale na nieco niższe temperatury (15-20 st. C) - marynarka bawełniana, koszula z bawełny oxford, krawat i poszetka z gładkiego jedwabiu, do tego spodnie lniane w kolorze naturalnym i zamszowe loafersy. Przypinka pamiątkowa z ostatniej edycji Warszawy pod krawatem. 15 Cytuj
krc Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zestaw letni, ale na nieco niższe temperatury (15-20 st. C) - marynarka bawełniana, koszula z bawełny oxford, krawat i poszetka z gładkiego jedwabiu, do tego spodnie lniane w kolorze naturalnym i zamszowe loafersy. Przypinka pamiątkowa z ostatniej edycji Warszawy pod krawatem. Gdzie taka żeglarską poszetkę można nabyć? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2016 Gdzie taka żeglarską poszetkę można nabyć? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk To kiepskiej jakości James button 2 Cytuj
Ataman Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2016 Gdzie taka żeglarską poszetkę można nabyć?Z takimi motywami żeglarskimi są w sklepie Nie Tylko Dla Dżentelmenów, ale producenta nie pamiętam. Cytuj
krc Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2016 Gdzie taka żeglarską poszetkę można nabyć?Z takimi motywami żeglarskimi są w sklepie Nie Tylko Dla Dżentelmenów, ale producenta nie pamiętam. Mówisz o tym w Gdańsku? Nie widziałem żadnej strony internetowej tego sklepu oprócz facebooka, także jeśli to ten to może przy okazji jak pojadę na wakacje, bo póki co nie pojadę za poszetką przez cała Polskę ;D Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj
Machiavelli Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2016 Nie Tylko Dla Dżentelmenów nie prowadzi sklepu internetowego (i z tego co się dowiedziałem nie planują na razie takowego). Wszystko co mają w ofercie sklepu stacjonarnego prezentują na swoim profilu fb. Poszetki w kotwice, które aktualnie posiadają to chyba Edyta Kleist. Średniej jakości bawełna, obszyte maszynowo, skala wzoru, jak dla mnie, za duża. Pod względem wykonania i wzoru JB jakoś bardziej mi się podoba, choć fakt, że jedwab nie urzeka jakością. Gdyby interesowała Cię ta poszetka Edyty Kleist, to można ją zamówić przez stronę internetową producenta. Cytuj
Ataman Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2016 Widziłem chyba jeszcze z kołem sterowym i z żaglówką/żaglowcem taki wzór. Tak jak wyżej strony nie ma, ale poproś przez FB jakie mają wzory żeglarskie to Ci odpowiedzą. Cytuj
Sernik Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Wysłane za pomocą Tapatalk 9 Cytuj
Szego Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Wygląda jakbyś był w kilcie 2 Cytuj
Sernik Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Wygląda jakbyś był w kilcie wyglada tez jakbym był w pidżamie Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 Przyznaję się do porażki. Telefon ma do dzwonienia i odbierania poczty, nie do robienia zdjęć 11 Cytuj
p_b Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zestaw lepiej wyglada na pierwszym zdjeciu, niz na drugim. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi