Robert M Napisano 24 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2015 Kapitalnie Patyna przy szwach wyszła świetnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 24 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2015 Koniec. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 25 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2015 Naprawdę świetne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2015 Sobotnia renowacja na koniec dnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2015 Wynik pracy imponujący, aczkolwiek nie patynowałbym aż tak dużej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2015 Dzięki. Buty są patynowane po całości, wraz z mocno zaakcentowanymi tyłami, ale nie miałem czasu na zrobienie więcej fotek. edit : założeniem było, aby oprócz kompleksowej odnowy, zmienić nieco charakter butów, z bardziej sportowych, na nazwijmy to bardziej "dostojne", gubiąc patynowaniem m.in. biegnące szycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 7 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2015 Szacun! Super wyszło. Podoba mnie się to, to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 23 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Dostałem od klienta wiśniowe Laofersy marki Georges których wykończenie pozostawało wiele do życzenia, widać to na poniższym zdjęciu: Usunąłem całe wykończenie Saphir Decapantem, buty nie miały już nic wspólnego z wiśnią Po malowaniu, aplikacji kremów, wosków kolor jest już trwały a buty zyskały drugie życie 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Świetna robota! Buty awansowały do wyższej ligi. P.S. Czy za tło nie robi przypadkiem len z MD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Dzięki, gratuluję oka, to len z MD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 pięknie, gratuluję efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Ekstraklasa! Grats! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siro Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Dignae 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Różnice w kolorach butów, to codzienny problem. Można było w końcowej fazie nakładania barwnika dodać do niego odrobinę koloru 05 i wytonowałbyś drugiego jaśniejszego buta. Z tym malowaniem podeszew, to ostrożnie, bo w przypadku spodów klejonych, może dojść do ich rozklejenia. Ogólnie bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Yanko + Saphir + Krzysiek_W = ... Więcej: http://blog.multirenowacja.pl/grasz-w-zielone 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Nic tylko pozazdrościć takiego oryginalnego koloru Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Repatynowane Cheaney dla forumowego kolegi, bazowy kolor brąz Lekko podrasowane lustrem z czerwonego wosku, który ładnie wyciąga granat na czubkach. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Doskonały pomysł z tym malowaniem + realizacja oraz wykończenie na 6! Świetnie się prezentują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Doskonały pomysł z tym malowaniem + realizacja oraz wykończenie na 6! Świetnie się prezentują! Świetna robota Arsena! Ja je tylko pomaziałem woskiem. Powoli mogę zapowiedzieć, że szykuje się właśnie patyna jakiej jeszcze nie było - zarówno pod względem kontrowersyjności jak i trudności technicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Różowe i żółte już widziałem więc zastanawiam się, czy mnie Pan zaskoczy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Powoli mogę zapowiedzieć, że szykuje się właśnie patyna jakiej jeszcze nie było - zarówno pod względem kontrowersyjności jak i trudności technicznej wojskowy kamuflaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 W dzisiejszych, napiętych czasach to już raczej nie jest kontrowersyjne Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 wojskowy kamuflaż? To byłoby zbyt oczywiste . Na razie nie zdradzam szczegółów, bo się arsen zestresuje i będę miał prawie udane buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 26 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2015 Złote Kielmany w nowej odsłonie. Jedna z najtrudniejszych dotychczas realizacji, głównie ze względu na rodzaj skóry, całkowicie nieprzyjaznej wchłanianiu się barwników. Poniżej efekt, po kilku godzinach "walki". 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Ostatnie realizacje, pierwsze laofers gucci które byłby wcześniej w jasnym brązie, klient bardzo chciał aby były ciemnobrązowe. Drugie zdjęcie przedstawia Yaśki dla forumowego kolegi, realizacja w toku, na razie została naniesiona pierwsza warstwa błękitnego. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi