Robert M Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Och <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 24 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Pierwsza warstwa nowej realizacji w toku 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Na razie egzotycznie ... dawaj dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Mam buty Yanko ze starej produkcji,skóra jest chyba polished binder.Chciałbym ich przemalować na inny kolor i mam pytanie-czy da rady zmyć Decapantem tą polerowaną warstwę?Próbować czy sobie odpuścić?Poniżej foto butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Pierwsza warstwa nowej realizacji w toku Będzie patyna tym razem, czy też jednolite? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Będzie patyna tym razem, czy też jednolite?Patyna, to na razie pierwsza warstwa ogólna. Dojdzie brąz na etapie patynacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Patyna, to na razie pierwsza warstwa ogólna. Dojdzie brąz na etapie patynacji Super. Zapowiadają się bardzo ciekawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gribojedow Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Panowie, kupiłem torbę skórzaną, kolor brązowy, za ciemny, ciemniejszy niż pokazywał producent. Nie chce mi się bawić w zwroty, czekanie, przesyłki, kurierów. Czym mogę rozjaśnić kolor skóry? Jakieś pomysły? Sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Do głowy przychodzi mi tylko aceton.... ale to już waga ciężka. Nie wiem jak wygląda torba ale dałoby sie osiagnąć tym sposobem efekt antykowania. W każdym razie zapomnij już o równomiernym kolorze chyba, że chciałbyś zmienić kolor na jeszcze ciemniejszy. Uwierz, że więcej zabawy z tym, niż ze zwrotem, a przy kombinowaniu nie jesteś w stanie przewidzieć efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Decapant, Conditioner lub silny zmywacz, ale to zazwyczaj jest trochę eksperyment na nieznanych skórach ... nigdy nie wiadomo jak dana skóra zareaguje i co znajdziesz pod wykończeniem, a dalej jak dobrze będzie współpracowała z farbą. Zbyt wiele detali, na które trzeba zwrócić uwagę, by polecać takie zabawy, jeżeli nie masz żadnego doświadczenia i choć trochę zależy Ci na tej torbie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Daniel, kiedy uzupełnicie zapasy farbek? Ciepło się zrobiło, siadł by człowiek ze szklanką dobrego trunku i pokolorował to i owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Myślę, że kwestia tygodnia, ale cyknij maila na sklep o jakie kolory dokładnie chodzi, a będzie pewność czy znajdują się w dostawie, która ma wjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 29 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Moja najnowsza realizacja 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 A Ten znowu przyszedł i oczywiście pozamiatał jak zwykle ... Meisterstück 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Więcej światła! Instagramowe zdjęcie pokazujące większe kontrasty robi jeszcze lepsze wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Jutro porobię jakieś w dziennym świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Ale bomba!!!!!!!!!!!!!!!!! Klasa, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Moje gratulacje Andrzej! Smakowicie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Jutro porobię jakieś w dziennym świetle Jest jutro ... kino już wypełnione Rewelka Andrzej! GRATS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Moja najnowsza realizacja Poza malowaniem ciekawe jest wiązanie sznurówek. Podkreśla wyjątkowość butów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezykan Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Mieć takie buty... Ich kolor kojarzy mi się z wykończeniem gitar, tzw. sunburst tobacco. Jest pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Ale bomba!!!!!!!!!!!!!!!!! Klasa, gratuluję! Moje gratulacje Andrzej! Smakowicie się prezentują Mieć takie buty... Ich kolor kojarzy mi się z wykończeniem gitar, tzw. sunburst tobacco. Jest pięknie. Poza malowaniem ciekawe jest wiązanie sznurówek. Podkreśla wyjątkowość butów Dzięki Panowie Jest jutro ... kino już wypełnione Rewelka Andrzej! GRATS! Światełko dzienne 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Dzięki panowie Światełko dzienne Wiesz jak podsycić ochotę na taką patynę A wiązanie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2015 Wyciekło kilka "patyniarskich" informacji http://blog.multirenowacja.pl/patynowanie-butow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi