eye_lip Napisano 5 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2012 Z okazji tego, że u Balthazara pojawiła się Carmina zakładam wątek poświęcony tej szlachetnej marce z Hiszpanii. Czy ktoś z Was już widział jaka kolekcję posiada Balthazar i jak ceny w porównaniu z Carminy sklepem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Mały ruch w temacie więc może zaprezentuje swój ostatni nabytek. Po krótkim czasie użytkowania uważam te buty za bardzo wygodne, ich wykonanie stoi na wysokim poziomie. Samo zamówienie poszło bardzo sprawnie. Jestem z nich bardzo zadowolony i nie będą to ostatnie Carminy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Bardzo ładne chukka. Kupowałeś u nas czy szły pocztą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Zamawiałem bezpośrednio u Carminy, przesyłka szła 3-4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Piękny, zgrabny but, a przy tym bardzo wygodny nawet dla "mięsistej" stopy. Wiem, bo mam taki, jeno w licu http://forum.butwbutonierce.pl/topic/510-jakie-buty-mam-dzi%C5%9B-na-sobie/page-62#entry110507 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Odwiedziłem dzisiaj sklep Carminy i ... mam raczej negatywne odrzucia. Kopyta butów piękne, ale wykonanie średnie, często buty były poprzecierane czy pomazane jakimiś klejami/farbami, ogólnie wyglądało to dość niechlujnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Moment pierwszej fascynacji już minął (teraz pozostaje przyjemność z noszenia ) ale nie zauważyłem żadnych uszkodzeń/ nieprawidłowości w wykonaniu. Może to kwestia konkretnego egzemplarza bo nie posiadam innych butów od tego producenta. Załączam również zdjęcie z innej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Tzn nie twierdzę że takie są buty, ale jakoś kiepskie wrażenie robi na mnie sklep marki która sprzedaje buty po 300 euro za parę i praktycznie wszystkie buty na wystawie (a jest ich w sklepie z 50 par) są delikatnie mówiąc zajechane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 To ciekawe, w sklepie Carminy w Paryżu wszystko było tip-top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Zdziwiło mnie to bardzo, najpierw byłem w sklepie Meermina i tam wszystko tip-top (pomijam że flagowy sklep Meermina miał prawidła tylko w rozmiarze 40, oczekują na dostawę od miesiąca), a następnie Carmina i sklep Meermina sprawiał wrażenie "droższego". W Carminie prawidła mieli, ale za to buty które chciałem kupić oczywiście w moim rozmiarze niedostępne... Jutro się przejdę do innego sklepu Carminy w Madrycie i zobaczymy jak tam to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Masz zdecydowanie rację, nie stanowi to najlepszej wizytówki. Szczególnie jeżeli defekty dotyczą takiej skali w firmowym sklepie. Może wystawili z jakichś dziwnych przesłanek wystawili buty z defektami myśląc że klient się nie zorientuje a żeby było taniej? (oczywiście byłoby to bardzo dziwne posunięcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 To ciekawe, w sklepie Carminy w Paryżu wszystko było tip-top. Potwierdzam, sklep w świetnej lokalizacji, ładny wystrój i mały zawrót głowy od liczby dostępnych modeli i rozmiarów, zarówno dla Panów jak i Pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Kilka obiecanych wcześniej ujęć Forestów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Obiektyw szerokokątny + fotografowanie z bliska robi butom krzywdę przerysowując ich kształt. Przyznasz że na żywo wyglądają "odrobinę" inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Obiektyw szerokokątny + fotografowanie z bliska robi butom krzywdę przerysowując ich kształt. Przyznasz że na żywo wyglądają "odrobinę" inaczej Na zdjęciach wyglądają jak by ten model Forest był "grubo ciosany" albo dla przeznaczony dla drwala (ze trzy pary grubych skarpet na stopę)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Obiektyw szerokokątny + fotografowanie z bliska robi butom krzywdę przerysowując ich kształt. Przyznasz że na żywo wyglądają "odrobinę" inaczej Oczywiście, wyglądają szczupło i dostojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Na zdjęciach wyglądają jak by ten model Forest był "grubo ciosany" albo dla przeznaczony dla drwala (ze trzy pary grubych skarpet na stopę)... Remy, jak chciałeś napisać że zdjęcia są do bani, to trzeba było tak od razu, a Forestów bym nie deprecjonował, bo wyglądają na żywo naprawdę świetnie To ostatnie zdjęcie może choć trochę zmieni Twoje nastawienie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Nie bez powodu producenci zatrudniają profesjonalistów do fotografowania butów,to wbrew pozorom wcale nie jest takie proste. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Mam odmienne zdanie, fotografowanie obuwia jest proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Mam odmienne zdanie, fotografowanie obuwia jest proste Bo robisz to profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Zegarki są trudniejsze, może dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Remy, jak chciałeś napisać że zdjęcia są do bani, to trzeba było tak od razu, a Forestów bym nie deprecjonował, bo wyglądają na żywo naprawdę świetnie To ostatnie zdjęcie może choć trochę zmieni Twoje nastawienie: Ok. Niepotrzebna wycieczka. Nie znając buta/widząc na żywo, ciężko oceniać. Moje double monki z Meermina na kopycie Hiro na niektórych zdjęciach wyglądają fatalnie. Czarne buty nie są tak fotogeniczne jak np. brązowe. Eye_lip może się ze mną nie zgodzi, no ale on z "drugą skórę" (nawiązanie do strony internetowej) lepiej przez obiektyw widzi i przedstawia. Na brązowych lepiej widać wszelkie detale. Wracając do tematu: Mi się strasznie podobały Carminy na kopycie Rain... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Wracając do tematu: Mi się strasznie podobały Carminy na kopycie Rain... Mnie również, szczególnie te które prezentował Macaroni na swoim blogu x czasu temu. Od nich zaczęła się moja słabość do Carmin , ale jak porównałem różne modele na obu kopytach, to wiedenki smuklejsze dla mnie wydały się te na Foreście - paradoksalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Rain vs Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 Czy ktos moze dokonac oceny Carmina vs Yanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi