d_box Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 http://www.gordonbros.de/schuhe/levet-styleno-2318-braun.html Te są ciekawe tylko jak wybadać rozmiar nigdy nie kupowałem butów w internecie i mam pewne obawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misza Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Zadaj pytanie tu: viewtopic.php?f=9&t=2546 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serwacy Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 http://www.gordonbros.de/schuhe/levet-styleno-2318-braun.html Te są ciekawe tylko jak wybadać rozmiar nigdy nie kupowałem butów w internecie i mam pewne obawy. Ja też się przymierzam do zakupu G&B. Pamiętam z różnych dyskusji na forum, że powinno się zamawiać swój normalny rozmiar. Ale rzeczywiście lepiej zapytać posiadaczy butów G&B. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Janusz Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Normalny, Niemcy mają przeważnie bardzo podobną rozmiarówkę do typowych polskich koszmarków. Tak realnie to chyba tylko angielscy producenci maja lekko zawyżoną, ale w sumie nie mam żadnych angielskich butów, więc tego nie potwierdzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Haven Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 http://www.gordonbros.de/schuhe/levet-styleno-2318-braun.html Te są ciekawe tylko jak wybadać rozmiar nigdy nie kupowałem butów w internecie i mam pewne obawy. Bierz - G&B ma (a przynajmniej miał jak to jakiś czas temu sprawdzałem) darmową wysyłkę do Polski, a jak rozmiar nie będzie pasował bez problemu je później odsprzedasz praktycznie bez strat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_box Posted September 10, 2012 Author Report Share Posted September 10, 2012 zmierzę sobie wkładkę w bucie i popytam jeszcze na forum co do rozmiaru, bo butki naprawdę ładne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormont Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 http://www.gordonbros.de/schuhe/levet-styleno-2318-braun.html Te są ciekawe tylko jak wybadać rozmiar nigdy nie kupowałem butów w internecie i mam pewne obawy. Bierz - G&B ma (a przynajmniej miał jak to jakiś czas temu sprawdzałem) darmową wysyłkę do Polski, a jak rozmiar nie będzie pasował bez problemu je później odsprzedasz praktycznie bez strat. Przecież nie wysyłają do Polski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal. Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Przecież nie wysyłają do Polski. Z ciekawości zajrzałem na ich stronę i przy składaniu zamówienia rzeczywiście jest przesyłka za darmo (przy wpisaniu polskiego adresu). Ale może w późniejszym etapie jest to weryfikowane, tego nie wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirat Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Przecież nie wysyłają do Polski. W ciekawości zajrzałem na ich stronę i przy składaniu zamówienia rzeczywiście jest przesyłka za darmo (przy wpisaniu polskiego adresu). Ale może w późniejszym etapie jest to weryfikowane, tego nie wiem. Informacja o tym że nie wysyłają do Polski dotyczyła ebay a nie oficjalnego sklpeu: viewtopic.php?f=9&t=1752&start=110 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormont Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Mi odpisali, że nie. Ze sklepu też nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Haven Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Jeżeli sami oferują Polskę jako kraj do wysyłki to raczej nie powinni później wybiórczo skreślać takich zamówień już po ich złożeniu. Za jakiś miesiąc to zweryfikuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgryziak Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 1,5 miesiaca temu zamowilem, zaplacilem i dostalem - przesylka byla w cenie butow. Ale ja nie pytalem, po prostu zamowilem )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Haven Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 No i wszystko jasne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormont Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 1,5 miesiaca temu zamowilem, zaplacilem i dostalem - przesylka byla w cenie butow. Ale ja nie pytalem, po prostu zamowilem )) Heh, trzeba było zamawiać, a nie czaić się z pytaniami : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nynu Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Na wstępie jako nowy forumowicz pozdrawiam wszystkich tu piszących. Ciekawe forum pełne wartościowych opinii. Po lekturze forum przyszedł czas na pytanie. Panowie kupił któryś z Was buty Gordon&Bros model Levet Tan 2318? Można prosić o jakieś zdjęcia. Te na stronie producenta wyglądają na mocna podrasowane, a od dłuższego czasu się nad nimi zastanawiam. Z góry dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkudlarek Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Wysyłka w cenie. Zatem zamawiać, nie pytać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serwacy Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Panowie, macie informacje czy G&B wznawia produkcję oferowanych wcześniej modeli, które wciąż znajdują się na stronie, ale z opisem "artykuł niedostępny"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khornes Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Od czasu do czasu, nieregularnie, wrzucają do sklepu po parę rozmiarów niektórych modeli. Piszą o tym na FB. Jakiś czas temu zapowiadali nową kolekcję. Wczoraj poinformowali na FB, że mają znów dostępne: Milan Kaymer Lucquin Dodatkowo w połowie mają mają mieć double monki w brązowym zamszu oraz ze skóry licowej brązowe i koniakowe. Sam jestem ciekaw jak się bedą prezentować z jaśniejszej skóry licowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serwacy Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Khornes, Dzięki za podpowiedź. Czekam właśnie na model Lacquin w brązowym zamszu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warhol Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Znalazłem buty Gordon&Bros w polskim sklepie internetowym http://www.sklep.klasycznebuty.pl/gordon-bros,123.html. Ceny 520-560 zł z dostawą. Wydaje się, że to dobra oferta, wychodzi chyba podobnie jak z Niemiec. Można też do butów dokupić prawidła cedrowe za 60 zł. Ze względu na darmową dostawę można będzie też dopasować rozmiar, bo wydaje mi się, że są robione na szerszych kopytach niż np. buty angielskie, więc nie wiem czy nie będą za szerokie.Wyglądają na zdjęciu całkiem nieźle. Zastanawiam się tyko nad jakością skóry. Czy ktoś już ma jakieś doświadczenia z tymi butami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazyllo01 Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Znalazłem buty Gordon&Bros w polskim sklepie internetowym http://www.sklep.klasycznebuty.pl/gordon-bros,123.html. Ceny 520-560 zł z dostawą. Wydaje się, że to dobra oferta, wychodzi chyba podobnie jak z Niemiec. Można też do butów dokupić prawidła cedrowe za 60 zł. Ze względu na darmową dostawę można będzie też dopasować rozmiar, bo wydaje mi się, że są robione na szerszych kopytach niż np. buty angielskie, więc nie wiem czy nie będą za szerokie. Wyglądają na zdjęciu całkiem nieźle. Zastanawiam się tyko nad jakością skóry. Czy ktoś już ma jakieś doświadczenia z tymi butami? Niezawodny +Immune+ zestawił jakość Gordonsów z innymi popularnymi na forum markami: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/313-krótkie-pytania-krótkie-odpowiedzi/?p=99657 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khornes Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Jeszcze przez parę dni - prawdopodobnie do 16-17 czerwca poniższe modele butów z oferty sklepu internetowego oferowane są w ceie 100 euro zamiast standardowych 120 z okazji uzyskania 1000 like`ów profilu na FB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woj Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 dzięki za info! ten zamszak prawy górny róg bardzo fajny ps. czy ich buty są gutjahrem szyte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Janusz Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Szczerze mówiąc to zamsz GordonBros nie powala, twardy i bardzo łatwo się przeciera, jednocześnie bardzo trudno "rozczesuje". Bez całego zestawu szczotek, gumek itp. nie ma co nawet do jego pielęgnacji podchodzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts