d_box Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 http://www.gordonbros.de/schuhe/levet-styleno-2318-braun.html Te są ciekawe tylko jak wybadać rozmiar nigdy nie kupowałem butów w internecie i mam pewne obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Zadaj pytanie tu: viewtopic.php?f=9&t=2546 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 http://www.gordonbros.de/schuhe/levet-styleno-2318-braun.html Te są ciekawe tylko jak wybadać rozmiar nigdy nie kupowałem butów w internecie i mam pewne obawy. Ja też się przymierzam do zakupu G&B. Pamiętam z różnych dyskusji na forum, że powinno się zamawiać swój normalny rozmiar. Ale rzeczywiście lepiej zapytać posiadaczy butów G&B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Normalny, Niemcy mają przeważnie bardzo podobną rozmiarówkę do typowych polskich koszmarków. Tak realnie to chyba tylko angielscy producenci maja lekko zawyżoną, ale w sumie nie mam żadnych angielskich butów, więc tego nie potwierdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 http://www.gordonbros.de/schuhe/levet-styleno-2318-braun.html Te są ciekawe tylko jak wybadać rozmiar nigdy nie kupowałem butów w internecie i mam pewne obawy. Bierz - G&B ma (a przynajmniej miał jak to jakiś czas temu sprawdzałem) darmową wysyłkę do Polski, a jak rozmiar nie będzie pasował bez problemu je później odsprzedasz praktycznie bez strat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d_box Napisano 10 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 zmierzę sobie wkładkę w bucie i popytam jeszcze na forum co do rozmiaru, bo butki naprawdę ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 http://www.gordonbros.de/schuhe/levet-styleno-2318-braun.html Te są ciekawe tylko jak wybadać rozmiar nigdy nie kupowałem butów w internecie i mam pewne obawy. Bierz - G&B ma (a przynajmniej miał jak to jakiś czas temu sprawdzałem) darmową wysyłkę do Polski, a jak rozmiar nie będzie pasował bez problemu je później odsprzedasz praktycznie bez strat. Przecież nie wysyłają do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Przecież nie wysyłają do Polski. Z ciekawości zajrzałem na ich stronę i przy składaniu zamówienia rzeczywiście jest przesyłka za darmo (przy wpisaniu polskiego adresu). Ale może w późniejszym etapie jest to weryfikowane, tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Przecież nie wysyłają do Polski. W ciekawości zajrzałem na ich stronę i przy składaniu zamówienia rzeczywiście jest przesyłka za darmo (przy wpisaniu polskiego adresu). Ale może w późniejszym etapie jest to weryfikowane, tego nie wiem. Informacja o tym że nie wysyłają do Polski dotyczyła ebay a nie oficjalnego sklpeu: viewtopic.php?f=9&t=1752&start=110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Mi odpisali, że nie. Ze sklepu też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Jeżeli sami oferują Polskę jako kraj do wysyłki to raczej nie powinni później wybiórczo skreślać takich zamówień już po ich złożeniu. Za jakiś miesiąc to zweryfikuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryziak Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 1,5 miesiaca temu zamowilem, zaplacilem i dostalem - przesylka byla w cenie butow. Ale ja nie pytalem, po prostu zamowilem )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 No i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 1,5 miesiaca temu zamowilem, zaplacilem i dostalem - przesylka byla w cenie butow. Ale ja nie pytalem, po prostu zamowilem )) Heh, trzeba było zamawiać, a nie czaić się z pytaniami : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 17 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 Na wstępie jako nowy forumowicz pozdrawiam wszystkich tu piszących. Ciekawe forum pełne wartościowych opinii. Po lekturze forum przyszedł czas na pytanie. Panowie kupił któryś z Was buty Gordon&Bros model Levet Tan 2318? Można prosić o jakieś zdjęcia. Te na stronie producenta wyglądają na mocna podrasowane, a od dłuższego czasu się nad nimi zastanawiam. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkudlarek Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Wysyłka w cenie. Zatem zamawiać, nie pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Panowie, macie informacje czy G&B wznawia produkcję oferowanych wcześniej modeli, które wciąż znajdują się na stronie, ale z opisem "artykuł niedostępny"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornes Napisano 27 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2013 Od czasu do czasu, nieregularnie, wrzucają do sklepu po parę rozmiarów niektórych modeli. Piszą o tym na FB. Jakiś czas temu zapowiadali nową kolekcję. Wczoraj poinformowali na FB, że mają znów dostępne: Milan Kaymer Lucquin Dodatkowo w połowie mają mają mieć double monki w brązowym zamszu oraz ze skóry licowej brązowe i koniakowe. Sam jestem ciekaw jak się bedą prezentować z jaśniejszej skóry licowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 27 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2013 Khornes, Dzięki za podpowiedź. Czekam właśnie na model Lacquin w brązowym zamszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warhol Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Znalazłem buty Gordon&Bros w polskim sklepie internetowym http://www.sklep.klasycznebuty.pl/gordon-bros,123.html. Ceny 520-560 zł z dostawą. Wydaje się, że to dobra oferta, wychodzi chyba podobnie jak z Niemiec. Można też do butów dokupić prawidła cedrowe za 60 zł. Ze względu na darmową dostawę można będzie też dopasować rozmiar, bo wydaje mi się, że są robione na szerszych kopytach niż np. buty angielskie, więc nie wiem czy nie będą za szerokie.Wyglądają na zdjęciu całkiem nieźle. Zastanawiam się tyko nad jakością skóry. Czy ktoś już ma jakieś doświadczenia z tymi butami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Znalazłem buty Gordon&Bros w polskim sklepie internetowym http://www.sklep.klasycznebuty.pl/gordon-bros,123.html. Ceny 520-560 zł z dostawą. Wydaje się, że to dobra oferta, wychodzi chyba podobnie jak z Niemiec. Można też do butów dokupić prawidła cedrowe za 60 zł. Ze względu na darmową dostawę można będzie też dopasować rozmiar, bo wydaje mi się, że są robione na szerszych kopytach niż np. buty angielskie, więc nie wiem czy nie będą za szerokie. Wyglądają na zdjęciu całkiem nieźle. Zastanawiam się tyko nad jakością skóry. Czy ktoś już ma jakieś doświadczenia z tymi butami? Niezawodny +Immune+ zestawił jakość Gordonsów z innymi popularnymi na forum markami: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/313-krótkie-pytania-krótkie-odpowiedzi/?p=99657 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornes Napisano 11 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Jeszcze przez parę dni - prawdopodobnie do 16-17 czerwca poniższe modele butów z oferty sklepu internetowego oferowane są w ceie 100 euro zamiast standardowych 120 z okazji uzyskania 1000 like`ów profilu na FB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woj Napisano 11 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2013 dzięki za info! ten zamszak prawy górny róg bardzo fajny ps. czy ich buty są gutjahrem szyte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 12 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Szczerze mówiąc to zamsz GordonBros nie powala, twardy i bardzo łatwo się przeciera, jednocześnie bardzo trudno "rozczesuje". Bez całego zestawu szczotek, gumek itp. nie ma co nawet do jego pielęgnacji podchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi