Dr Kilroy Napisano 29 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 Czy to już pora na podwiązki? Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 1 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2012 Podpytałem nanushki.com o ewentualne wprowadzenie podkolanówek do oferty - ponoć jest w planach, najprawdopodobniej w okolicach lutego. Przy okazji jakby ktoś chciał się skusić na zwykłe skarpetki to przy zakupie 10 sztuk przy kodzie BUTWB dostanie dodatkowe 2 pary gratis (i przesyłka gratis). 12 par to sporo, ale może ktoś się skusi, lub zrzuci, lub podzieli z żoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Czekam z niecierpliwością na podkolanówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Również bym chętnie wypróbował ofertę, jeżeli byłby w niej podkolanówki. Tylko z porządnym ściągaczem, bo inaczej to po grzyba taka podkolanówka co spada po 200m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 + Najlepiej prawdziwe podkolanowki czyli takie ktore nie tylko koncza sie pod kolanem ale i nad lydka. (Niestety viccele nie spelniaja tego warunk jak dla mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 + Ostrzę sobie zęby na podkolanówki w grochy, tu jest bardzo dobra jakość, ale ta cena... http://www.customshirt1.com/Socks_M_Fun.html PS I te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Przydałoby się, żeby owe nanushki męskie rozmiary miały, niemalże brak czegokolwiek 44+... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 + Ostrzę sobie zęby na podkolanówki w grochy, tu jest bardzo dobra jakość, ale ta cena... http://www.customshirt1.com/Socks_M_Fun.html PS I te zdjęcia te podkolanówki w za dużych butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 @ Kyle, jak klikniesz na skarpetki w wybranym kolorze to w menu rozmiarowym powinno Ci sie pojawic 44-46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Jasne, tylko w każdym przypadku oprócz czarnego pojawia się informacja o niedostępności, a ja niecierpliwy jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 3 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Firma mniej znana ale skarpety w bardzo dobrej cenie z 100% wełny merinio lub innych mieszanek,minusem jest chyba zakup minimum 6par. http://www.cioccastore.it/npag.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 minusem jest chyba zakup minimum 6par.Dla mnie większym minusem jest wysyłka tylko do Włoch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 3 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Masz racje,trudno zrozumieć w dzisiejszych czasach takie ograniczenia.Kryzys niczego nie nauczył Włochów do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Co prawda nie wiem czy to się nada dla mężczyzn, ale na wszelki wypadek wrzucę: www.archiduchesse.com, a nóż kogoś zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Ściągacz w podkolanówkach nie wygląda niestety zbyt solidnie :-/ szukamy dalej! PS Ten "nuż" to wykrzyknik pisany przez inne "u". http://sjp.pwn.pl/slownik/2491237/nuż Nie mylić z futurystycznym "nożem". W bżuhu, oczywiście. http://pl.wikipedia.org/wiki/Nuż_w_bżuhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Patrząc na zdjęcia to obawiam się, że ściągacz jest na łydce a nie powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 Viccel zaproponował nowe modele ze swojej zimowej kolekcji skarpet: http://www.viccel.us/?inDL=var&FB=BtnShop&sb=7 Niestety, co mnie bardzo smuci, nowe modele nie są podkolanówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 22 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2012 Mi się udało okazyjnie kupić kolanówki 50%kaszmi-50%wełna w cenie 3euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanin Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 Zakup sprzed ~2 tygodni, deklarowane jako bawełna egipska (rzeczywista zawartość bawełny ok. 60%), zobaczymy jak się będą sprawowały w użytkowaniu. Szkoda jedynie tak wielkiego loga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 Reszta sztuczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanin Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 Niestety, poliamid. Ale może dzięki temu nie stracą za dużo z pierwotnej formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 Widziałem takie przed świętami w złotych tarasach w van graafie. W różnych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanin Napisano 4 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2013 Dokładnie tam, były jeszcze pomarańczowe (ale brak mojego rozmiaru, a bardzo żałuję) i bardzo ciemna wiśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanin Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Ponieważ do zamówienia z Viccela dopiero się przymierzam, a pomarańczowe skarpetki "chodziły za mną" od dłuższego czasu, jak tylko spotkałem takowe, to nabyłem. 100% bawełna, stąd jestem lekko sceptyczny, zobaczymy, jak będą się sprawować w eksploatacji. W dotyku sprawiają bardzo dobre wrażenie. Podkolanówki (jedyna ich wada). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi