proki1971 Napisano 21 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2014 Już edytowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 28 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2014 Ponieważ to mój pierwszy post (a nie znalazłem miejsca w którym mógłbym się przywitać) a trafiłem tu poprzez KMZiZ pomyślałem że będzie to miejsce w miarę odpowienie. W końcu w zegarkach czuję się znacznie pewniej niż w męskiej elegancji (przynajmniej na razie ) Poza tym widzę tu paru znajomych Pozdrawiam ! Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 28 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2014 Witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 28 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2014 Dziękuję Pewnie będę miał trochę pytań co do nowego dla mnie forum, ale to później, na razie skupie się na czytaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2014 Dziękuję Pewnie będę miał trochę pytań co do nowego dla mnie forum, ale to później, na razie skupie się na czytaniu. witaj, proszę pokaż co masz dzisiaj na nadgarstku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorian Napisano 9 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2014 Z solarnych Seiko polecam model SBFT007. Nieduży, bardzo dobrze układa się na dłoni, płaski i do tego radio control. Ciekawy WT. Uwielbiam world timery. Na KMZiZ założyłem nawet specjalny temat dla nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 10 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2014 Witam, poszukuję zegarka Nomos Orion 38 - preferowana wersja z datą, ale wersję też jest możliwa. Zanim pociągne za spust na watch.de postanowiłem się dowiedzieć może komuś zalega w szafie, tak jak moj Nomos Club Dunkel. Po ponad rocznym leżakowaniu w etui, dziś na spacerku: M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2014 Fajny, miałem dwa Nomosy, ale Club jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Bardzo lubie markę Nomos. Ten najmniejszy club (36 mm) jest bardzo ciekawym polączeniem klasycznego zegarka ze sportowy. Nie ukrywam jednak, że dziś kupiłbym 38 mm z data - tylko 2mm ale robią dużą rówżnicę na nadgarstku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2014 Czy ktoś wie jaki to model Orient Star? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 15 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2014 Czy ktoś wie jaki to model Orient Star? IMG_20140729_121846_zps404cd182.jpg Orient Star WZ0031DV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2014 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 trochę stary ale daje radę ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 Ale mi sprawiłeś przyjemność! Kamy to zaraz po Pabiedach moje ulubione zegarki. Piękna jest, choć wg mnie to jeden z mniej ciekawych modeli Kamy. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 W Glashutte, Michał . Urocza miejscowość i tylko kilka godzin jazdy. edit: o ile pamiętam to w Dreźnie też, to ta sama okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 21 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2014 Pewnie już był, ale co tam... mój poor man's sub dzisiaj w akcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 ktos chcial nomosa http://watchfinder.co.uk/Nomos%20Glashutte/Orion/309/19789/item/37967?utm_campaign=Friday+103+-+22nd+August+2014&utm_source=emailCampaign&utm_medium=email&utm_content= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2014 dobre ceny na Nomos-y i nie tylko na watch.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2014 Lepsze na ebay.de. By the way w temacie, limitacja z 2005 roku, ETA2895 z certyfikatem COSC: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 25 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2014 Pewnie już był, ale co tam... mój poor man's sub dzisiaj w akcji Powiadasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2014 Lepsze na ebay.de. By the way w temacie, limitacja z 2005 roku, ETA2895 z certyfikatem COSC: Bardzo ładny zegarek. Jakie rozmiary ma koperta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2014 Maleństwo - bez uszu: 32 x 32 (z uszami 32 x 43) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2014 To nie jest maleństwo. Zegarki kwadratowe i prostokątne zupełnie inaczej odbiera się wizualnie, szerokość 32mm nie jest tożsama ze średnicą 32mm. By the way, szerokość uch to 20mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 10 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2014 Ciekawe czy posypią się zlecenia na bespokowe paski do apple watcha:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 10 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2014 Pytanie częściowo związane z tematem. Gdzie mógłbym oddać naręczny chronograf do przeglądu i chromowania koperty (trochę taniej niż u Głowackich w Warszawie - 650 zł (przegląd 500 + chromowanie ok 150))? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi