Marcel Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Lub pozostaje Ci szukać... Tu można taką znaleźć, niestety nie granatową w cenie 15 k http://www.chrono24.com/pl/search/index.htm Może jakaś z drugiej ręki trafi się za około 10 k... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zinkar Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 W przypadku takich zegarków z tej półki niestety taka rzecz jak kolor tarczy jest fundamentalną sprawą Jakby mnie było/będzie stać na taki zegarek, to po prostu go kupię, nie patrząc na cenę Póki co, wzdycham do .jpga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 No to proszę - w austrii prawie jak nowa, taka jak sobie wymarzyłes za około 13 k PLN http://www.chrono24.com/pl/omega/de-vil ... tIndex=107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zinkar Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Już lecę po kredyt W międzyczasie wymyślę sposób, żeby żona się nie skapnęła Edit: przyznam się, że zegarek widziałem tylko na stronie Omegi od frontu. Po tych linkach co mi podesłałeś zupełnie mi się nie podoba - jest za duży/za gruby. Odpada Zaraz znajdę inny obiekt westchnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 heheh - zawsze coś Mi moja narzeczona odmówiła 3 razy zakupu motocykla i stąd 2 x ML i jeden TAG Zerknij na poprzednią stronę - wklejałem MILUSa - wejdź w link na stronę i powzdychaj, poklikaj, usłysz pozytywkę... cena w okolicach zdaje się 25 k PLN, więc razem możemy powzdychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zinkar Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Patrzę i niestety jestem zdegustowany. Za dużo bajerów. Mi się podoba wersja minimalistyczna, tylko to co jest naprawdę potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Spokojnie, nie ma się co denerwowac, dorośniesz jeszcze hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Nunes Correa VS Seiko Samurai Ti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 coś dla oka .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 z tej samej manufaktury ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 i ten też .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Spokojnie, nie ma się co denerwowac, dorośniesz jeszcze hehehe To raczej działa w odwrotną stronę - Ty dorośniesz do minimalizmu. BTW, kup motocykl zanim się ożenisz, bo później to już zupełnie po ptakach będzie. NIe, ja wiem, co mi się podoba i zdania nie zmienię O motocyklu była wczoraj znowu ostra dyskusja Teraz ponoć w garażu się nie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 24 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Też mówiłem, że wiem co mi się podoba, jakby mi ktoś rok teku powiedział, że kupię łososiową koszulę, to bym go wyśmiał. Dobrze, że mojej dziewczynie się podobają choppery, nie będzie z tym problemu. Tylko prawko trzeba zrobić. No wiesz, ponoć tylko krowa nie zmienia zdania Mi tam się klasyki bardzo podobają, ale zegarki, które pokazują "coś więcej" jeszcze bardziej, dlatego będę miał i takie i takie Na razie bardzo zaintersowało mnie SEIKO z poprzedniej strony, ale coś nie mogę znaleźć A offtopicując to ja zaczynałem mając 16 lat od jawy 350, potem MZ 251, potem znowu jawa, potem brak, potem Yamaszka TDM 850, potem na miesiąc V-max, potem honda varadero, a od 4 lat brak, ale następny jaki chcę to Harley Davidson jakikolwiek z serii VRSA - przykładowo Night Rod... http://www.harley-davidson.com/pl_PL/Content/Pages/2011-Motorcycles/night-rod-special.html A tu znalazłem nawet takiego, który by mnie nie zabolał http://www.bikemaster.pl/?mod=sm&mid=2731 Sorry za off topa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Marcel, tu się kupuje JDM seiko: http://www.seiyajapan.com/category/3_seiko_quartz_etc_/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 24 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2011 antyteza zegarka eleganckiego - mój nowy zegarek wakacyjny, chwilę ponoszę żeby się rozruszał a tak normalnie to dzisiaj Jej Piękność Eterna (w sumie to taki zegarek nie wiadomo, czy sportowy, czy elegancki, więc jak dla mnie jedno i drugie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 24 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Marcel, tu się kupuje JDM seiko: http://www.seiyajapan.com/category/3_seiko_quartz_etc_/ Dzięki wielkie, nie mogłem go wyczaić... I już proces myślowy mi się włączył, bo chcę jakiegoś garniturowca, mam tylko 2 - jakiś prostąkątny i jakaś chińszczyzna, ale jak ją zobaczyłem to musiałem kupić, jest po prostu ładna i nie ma napisu ROLEX Zobaczę premię po II kwartałach to się juz kilka cacek załapało do zakupu Może zadam głupie pytanie - dlaczego takich modeli nie ma w Polsce w sklepach? Dlaczego tylko JMD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 24 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Marcel, jakby co porównuj ceny, oprócz seiya (który jest OK, sam korzystałem) jest jeszcze dwóch sprawdzonych sprzedawców: http://www.higuchi-inc.com/index-e.html http://c-watch.co.jp/ww/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Może zadam głupie pytanie - dlaczego takich modeli nie ma w Polsce w sklepach? Dlaczego tylko JMD? Jedna sprawa jest taka, że Seiko ma ogólnoświatową kolekcję np. Premier, Sportura, Velatura - na której reklamę idą spore nakłady finansowe - więc automatycznie skupiają się na sprzedaży tych produktów. Druga - część zegarków z założenia jest na rynek wewnętrzny lokalny, więc nie ma ich u europejskich dystrybutorów, bo nie ma tak jakby pozwolenia z góry. Trzecia sprawa jest taka, że polski dystrybutor Seiko jest wyjątkowo nieudaczny w swoich działaniach w stosunku do marki (polityka cenowa, działania reklamowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 24 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2011 ten wpadł mi w oko: SARC010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 haha, już widzę nawet kilku faworytów.... Baba mnie zeklnie, alebo zaczne ukrywać sikory po kątach, bo rotomat mam tylko na 4 Muszę tylko zobaczyć jak te 36mm wyglądają mi nas ręku, bo od 2 lat najmniejszy jaki noszę to 42 PS eye_lip: Może w końcu uda mi się trafić z moim ML w środę czwartek do złotych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 27 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2011 bardzo drogi rolex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2011 Skoro już wstawiasz wartobyłoby coś napisac o nim np. że ma doganiającą wskazówkę, z jakich jest lat, na ile został wyceniony w antiquorum itp. - podejrzewam, że większość uczestników bespoke bez takich informacji nie zrozumie co jest fajnego w tym starym zegarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Skoro już wstawiasz wartobyłoby coś napisac o nim np. że ma doganiającą wskazówkę, z jakich jest lat, na ile został wyceniony w antiquorum itp. - podejrzewam, że większość uczestników bespoke bez takich informacji nie zrozumie co jest fajnego w tym starym zegarku a proszę bardzo Chronographe, Rattrapante Rolex 4113, Antimagnetique, jest szczególnie cenny ze względu na mechanizm sekundowy, a wyprodukowano tylko 12 sztuk, z czego istnieje do dziś prawdopodobnie 8. od 1942 zostały rozdane czołowym kierowcom wyścigowym. Jeśli ktoś chciałby go sobie sprawić - aukcja jest planowana już w maju: http://www.christies.com/LotFinder/lot_details.aspx?from=searchresults&intObjectID=5430979&sid=3af23adb-00e6-4251-a9b7-97bed00b6ded spodziewana cena ok. $ 1 200 000 jest ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi